Reclamă

Horoscopul zilei de 25 februarie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să fie calmi. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 25 februarie 2024 spune că Berbecii sunt sfătuiți să fie calmi pentru că trec printr-o perioadă în care se pot enerva ușor. O luptă intensă între propriile interese și dorința de a-i ajuta pe alții te poate aduce într-o dispoziție proastă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 februarie 2024, 1:00

Gemenii trebuie să fie atenți la ceea ce fac și la oamenii în care au cea mai mare încredere. E posibil ca anumite grupuri de care aparțin să nu corespundă cu principiile lor de viață. Așa că, astrele îi sfătuiesc să-și regândescă prioritățile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 25 februarie 2024

Horoscopul zilei de 25 februarie 2024 spune că nativii zodiacului sunt sfătuiți să fie mai atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Să nu mai dea curs situațiilor tensionate. Zodiile trebuie să fie calme și să pună mereu pe primul loc viața lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Respiră adânc pentru că ești ușor de supărat azi. Nu numai că luna plutește în Racul capricios și în casa ta a patra a emoțiilor, dar face un dans ciudat cu planetele personale, Mercur, Venus și Marte. O parte din tine vrea să-ți susțină propriile interese în timp ce cei dragi se luptă pentru atenția ta.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Alege-ți cu grijă cuvintele. Luptele pentru putere pot erupe rapid astăzi. Luna din sensibilul Rac și cea de-a treia casă a ta de comunicare sunt declanșate de Mercur, Venus și Marte în casa ta profesională a zecea, scrie YourTango.com.

Ești în pericol de conflicte, așa că asigură-te că lași loc și pentru alții să se impună.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ușor cu verificarea faptelor. Deși s-ar putea să fie nevoie să corectezi unele date, ai putea părea un știe-totul, datorită unui unghi complex care se formează între Luna din Rac și Mercur ezitant, Venus și Marte în Vărsător și casa a noua deschisă. Dacă te concentrezi doar pe erorile oamenilor, s-ar putea simți totul ca pe un pumn sub centură. Dacă valorile tale personale sunt în contradicție cu membrii unui grup, poate fi necesar să-ți regândești afilierea.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cu luna din Rac activând prima ta casă a sinelui și a identității, îți dorești libertatea de a-ți urma beatitudinea. Problema este că luna e tăiată de planetele personale Mercur, Venus și Marte, care sunt toate în Vărsător și în cea de-a opta casă a relațiilor tale obligatorii. Vrei să ai un lucru al tău, dar ține cont că nu poți să-i arunci în aer pe cei dragi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Astăzi, te-ai putea simți puțin deconectată. Luna din Rac, a doisprezecea ta casă a compasiunii și vindecării, formează un unghi dificil față de Mercur, Venus și Marte în Vărsător și zona ta de relație. Dacă ți se cere un sfat, ai putea fi brutal de sinceră, având toleranță zero față de acea persoană care face aceleași greșeli de fiecare dată.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna din Rac, a unsprezecea casă a conexiunilor platonice, formează un unghi provocator față de Mercur, Venus și Marte în cea de-a șasea casă simplă. Te va face să te simți un pic în gardă. Poate că un prieten oferă feedback nesolicitat despre viața ta amoroasă sau despre altceva important pentru tine, creând o tensiune incomodă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Uneori, chiar și cele mai bine puse la punct planuri dau greșit. Stelele de astăzi îți testează curajul, pe măsură ce luna din Rac, a zecea casă a structurii tale, intră într-un dans ciudat cu Mercur, Venus și Marte în Vărsător și a cincea casă a dramei. Poate că mergi mai departe, crezând că ai un anumit plan pe cinci sau zece ani. Cei din jur nu sunt de acord cu tine, ceea ce te întristează profund.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ești dornică să-ți întinzi aripile astăzi. Luna Rac trimite vibrații calde și neclare către cea de-a noua casă a expansiunii globale. Cu toate acestea, oricât de aventuroasă te simți, micile detalii și sarcini ar putea să îți mai taie din pofta de călătorie. Anumite contribuții incomode de la Mercur, Venus și Marte te pot da înapoi.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Gestionează-ți nivelurile de stres astăzi. Luna din Rac, casa ta a opta posestivă, formează un unghi dificil. Acesta provoacă tensiune față de planetele personale Mercur, Venus și Marte, care sunt înghesuite în casa ta a treia frenetică. Deși te-ai putea descurca fără dramă, s-ar putea să te simți, de asemenea, complet cuprinsă de emoțiile tale, prinsă într-o buclă reactivă care este greu de spart.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

S-ar putea să-ți fie greu să te relaxezi astăzi, deoarece luna din Rac, a șaptea ta casă a relațiilor unu-la-unu, este lovită de Mercur, Venus și Marte, care sunt toți în Vărsător și a opta casă hipervigilentă. Ați putea fi neobișnuit de impulsivă, chiar predispusă la accidente, deoarece este mai puțin probabil să poți să ții pasul cu lucrurile din jur.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Rupe lanțul. Luna de astăzi din a șasea casă administrativă te-ar putea găsi blocată într-o buclă obsesivă de gânduri sau prea stimulată de grijile legate de cum să plătești facturile sau să faci față unei sarcini grele. Oricare ar fi situația, este posibil să simți semnele de stres în corp.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Tensiunea este în aer astăzi, din cauza lunii din Rac și a dramaticei case a cincea care a fost încolțită de Mercur, Venus și Marte. Întâlnirea cu o persoană dragă ar putea înclina balanța stabilității tale câștigate cu greu. Poate că există o diferență de opinii și valori sau ai o alegere dificilă de făcut, așa că ai grijă ce alegeri iei în calcul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×