Reclamă

Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2024. Berbecii se vor confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2024 spune că Berbecii se vor confrunta cu conflicte, mai ales în carieră, dar și în viața personală. Programul o să fie unul foarte încărcat, mai ales că acești nativi au de rezolvat situații pe mai multe planuri.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 ianuarie 2024, 1:00

Gemenii au nevoie de cele mai multe ori de validarea celor din jur. Cu toate acestea, pentru că așteaptă constant feedback, nativii acestei zodii se pot confrunta cu situații neplăcute. Ceea ce le spun cei din jur nu e tocmai pe placul lor, așa că situația devine dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2024

Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2024 spune că nativii zodiacului se pot confrunta cu situații dificile pe mai multe planuri ale vieții lor. Cu toate acestea, astrele îi sfătuiesc să nu se grăbească și să ia mereu cele mai bune decizii.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna de astăzi vizavi de Marte aduce conflicte în lumea ta, în special în domeniul carierei și vieții personale. S-ar putea să te simți atrasă în două direcții diferite și aceasta poate fi o zi foarte încărcată. Încercă să îți gestionezi timpul cât mai eficient posibil. Pot exista unele dificultăți la locul de muncă, în special cu un șef sau un manager. Încearcă să nu acționezi în grabă sau din frustrare.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

E bine să vorbești despre sentimentele tale. Deși s-ar putea să nu-ți placă să te deschizi față de ceilalți, Luna de astăzi vizavi de Marte te poate face să regândești totul, după cum arată YourTango.com.

S-ar putea să descoperi că o comunicare deschisă te poate ajuta să procesezi mai bine gândurile.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Îți place să primești feedback de la ceilalți, dar astăzi s-ar putea să ajungi la concluzia că oamenii sunt puțin mai capricioși decât ți-ai dori. Nu pune valoare personală pe lucrurile pe care le ai sau pe opiniile altora despre tine. Luna opusă lui Marte poate stimula mânia și îndoiala de sine. Sentimentele negative te pot ajuta să găsești direcția și claritatea pentru a deveni persoana care vrei să devii.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești unul dintre acei oameni cărora le place să-i ajute pe ceilalți și ai tendința să te pui pe ultimul loc atunci când un prieten are o problemă. Luna din zodia ta promovează conștientizarea de sine.

Cu toate acestea, Luna este îndreptată împotriva lui Marte. Concentrarea pe sine poate declanșa conflicte în relația ta. E important să discutați lucrurile și să găsiți echilibrul.

Leu: 23 iulie – 22 august

Îți place să te distrezi. Găsește ceva distractiv care să te ajute să atenuezi o parte din tensiunea zilei. Mergi la un curs de yoga sau fă ceva exerciții acasă, când ajungi de la serviciu. Acordă mai mult timp pentru bunăstarea ta spirituală și vindecarea interioară, emoțională.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

În timpul lunii din această zi vizavi de tranzitul lui Marte, te poți afla într-o dezbatere interesantă despre politică sau despre un alt subiect pe care vrei de ceva timp să-l abordezi. Acesta este un moment bun pentru conversații aprinse, în care ție și unei prietene vă place să învățați și să vă provocați una pe celălaltă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Te vei vindeca. Este normal să te simți rănită după ce cineva spune cuvinte car nu ți-au făcut bine. Ești om, iar atunci când Luna este opusă lui Marte, ești mai sensibilă la comentariile făcute de alții.

S-ar putea să descoperi că lucrurile spuse sunt prea greu de iertat. Cu toate acestea, va mai dura un timp până să-ți vindeci inima și să faci să dispară ceea ce ai simțit în acele momente.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Lipsa de comunicare are efecte care nu pot fi trecute cu ușurință. Luna de astăzi vizavi de Marte te poate face să uiți cu ușurință că faci parte din aceeași echipă cu partenerul tău. S-ar putea să îți fie mai ușor să te îndepărtezi și să te protejezi. Emoțiile rănite pot încorda o relație care a mers bine până acum. Când este posibil, discută tot ce s-a întâmplat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Poți decide să te autoprotejezi. Astăzi poate fi o zi tensionată din cauza relației antagonice dintre Lună și Marte. Știi cât de ușor este să distrugi încrederea. De asemenea, este mai greu să o reconstruiești odată ce s-a destrămat. Astăzi s-ar putea să simți tristețea adevărului, dar este întotdeauna mai bine decât o minciună.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Folosește provocările în mod productiv. În timpul lunii de astăzi, vizavi de Marte, îți poți pune toată energia într-un singur lucru. Acest lucru îți poate oferi un sentiment puternic de împlinire și fericire. Îți poți găsi scopul și îți poți exprima unicitatea cu cât îți permiți mai mult să te implici.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Ai avut resentimente în ultimul timp? S-ar putea să te simți puțin disprețuită după ce ai făcut atât de multe. O persoană dragă ție te-a dezamăgit. Încearcă să nu te cerți pentru un lucru pe care nu îl poți controla cu adevărat. Lasa ego-ul deoparte si lupta pentru schimbare. Chiar și cuplurile îndrăgostite trec prin momente grele și s-ar putea să fie nevoie să o faci și tu.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Despărțiți-vă pentru a vă împăca. Relația ta înflorește sub iubire. Astăzi, în timpul tranzitului opus al Lunii pe Marte, aveți un mod incredibil de a vedea lucrurile. Puteți lua ceea ce este rău și puteți găsi o doză de bunătate în orice situație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×