Reclamă

Horoscopul zilei de 26 martie 2021. Leii au un farmec aparte. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 26 martie 2021 este depre comunicarea eficientă și dorința unor nativi de a se remarca în plan profesional. Gemenii simt nevoia să fie alături de oameni dragi. Află ce se întâmplă cu zodia ta.

Publicat: 25 martie 2021, 13:30 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:13

Conform previziunilor astrale pentru ziua de 26 martie 2021, Fecioarele simt nevoia să reflecteze asupra celor mai recente evenimente din viața lor și să mediteze. La polul opus, Scorpionii au energia necesară să finalizeze cu brio proiectele la care au lucrat în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 26 martie 2021

Previziunile astrale pentru ziua de 26 martie le recomandă nativilor din zodia Pești să aibă mai multă încredere în propriile forțe și să dovedească că au potențial. Leii au un farmec aparte, iar prezența lor nu poate fi ignorată.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie 

Berbecii au o revelație și se redescoperă. Simți nevoia să ai în jurul tău oameni autentici și pui relațiile interpersonale mai presus de orice. Dorința de a comunica este vizibilă și în raport cu membrii echipei din care faci parte la serviciu. Acordă atenție și vieții de cuplu. Partenerul tău îți simte lipsa și nu ar strica să îi rezervi seara pentru el. 

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii acționează din instinct, fără să se gândească prea mult, conform previziunilor astrale oferite de horoscopul zilei de 25 martie 2021. Fii prevăzătoare astăzi. Încearcă să îți temperezi pornirile și să acționezi cu maturitate, cel puțin în plan profesional. Planeta Venus îți influențează trăirile și modul în care relaționezi cu cei din jur. Evită confruntările directe și apelează cu încredere la diplomație atunci când simți că ești în impas. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii din zodia Gemeni simt nevoia să își petreacă timpul în compania prietenilor și a familiei. Ești tentată să eviți socializarea astăzi, însă nu te poți eschiva la nesfârșit. Încearcă să te implici doar în activitățile cu adevărat relevante și nu îți consuma energia cu situațiile pe care nu le poți controla. Fii atentă la dinamica din grupul tău restrând de prieteni. Acolo au loc schimbări semnificative. 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii au parte de provocări neașteptate, spune horoscopul zilei de 26 martie 2021. Soarele se întâlnește cu Venus, iar intersectarea celor două planete îți influențează deciziile legate de viața personală. Nu ar strica să analizezi cum au evoluat lucrurile în ultima vreme și să decizi care e direcția în vrei să mergi. Prezența Lunii în zodia Fecioară, facilitează modul în care comunici cu cei din jur. 

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leu au un farmec aparte. Ești conștientă de atuurile tale și nu eziți să te folosești de ele. Nimeni și nimic nu îți poate sta astăzi în cale. Determinarea și dorința de a avea succes îți ghidează fiecare pas. În plus, oamenii sunt fascinați de modul în care te exprimi și acționezi. E un moment bun să lansezi un proiect deoarece sunt șanse mari să te bucuri de succes. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie 

Ziua de vineri îi găsește pe nativii Fecioară într-o stare de contemplare. Cazi des pe gânduri azi și simți nevoia să meditezi. Ai avut parte de o săptămână încărcată, iar bateriile tale pare că s-au terminat. Te simți blocată în unele relații și cauți soluții pentru a clarifica lucrurile. În weekend sunt șanse mari să te remontezi, însă ține de tine să te deconectezi de la activitățile profesionale.  

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță trebuie să acorde o atenție deosebită relațiilor și vieții personale. Ai decis că a venit vremea să analizezi etapa în care a ajuns relația ta de cuplu. Te simți pregătită să iei decizii importante, dar îți dorești să privești totul obiectiv. Te ajută să îți exprimi sentimentele, de aceea nu ezita să spui lucrurilor pe nume. Comunicarea și sinceritatea sunt elementele cheie ale zilei, conform previziunilor oferite de horoscopul zilei de 26 martie 2021.  

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie 

Scorpionii reușesc să se concentreze la serviciu, dar sunt implicați și în sfera familiei. Faci ce faci și găsești modul perfect de a te împărți între viața de familie și cea profesională. Ai energia necesară de a finaliza în timp util un proiect la care lucrezi de multă vreme. În plus, ai dispoziția necesară și de a petrece timp de calitate în compania oamenilor dragi. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii au șanse să își găsească sufletul pereche. Planeta Venus îți influențează trăirile și simți nevoia să ai alături un partener de viață. Realizezi care sunt nevoile tale și te gândești serios ce ar trebui să faci ca să îți găsești un partener de viață. Astrele s-au aliniat și favorizează startul unei posibile povești de iubire. Luna în Fecioară te ajută să te focusezi și în plan profesional. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii nu trebuie să se lase influențați de aparențe. Azi e recomandat să te bazezi pe intuiția ta și să îți asculți vocea interioară. Ai încredere în simțurile tale și acționează în consecință. Familie îți e alături și te susține necondiționat. Descoperi oameni de încredere acolo unde te aștepți mai puțin.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii din zodia Vărsător se confruntă cu stări contradictorii. Îți dorești să acționezi, însă te simți descurajată să faci primul pas din cauza multitudinii de gânduri pe care nu reușești să le pui în ordine. Fă un pas în spate și încearcă să privești tabloul complet. Soarele se intersectează cu planeta Venus, iar întâlnirea lor influențează modul în care oferi iubire oamenilor dragi, scrie Astrology.com.  

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii demonstrează că au potențial. E o zi bună să iei inițiativa și să îți spui părerea referitor la proiectele demarate în plan profesional. Acordă o atenție sporită modului în care îți investești astăzi. Achiziționează noi obiecte doar dacă ai o reală nevoie de ele. În caz contrat, e bine să fii cumpătată. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×