Reclamă

Horoscopul zilei de 27 aprilie 2021. Capricornii sunt stabili emoțional. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 27 aprilie 2021 anunță Capricornii că ultimele zile ale lunii aprilie vor fi revelatoare pentru aceștia. Pe plan sentimental, Capricornii vor atinge stabilitate emoțională.

Publicat: 26 aprilie 2021, 12:19

Dragostea necesită răbdare, iar uneori lucrurile nu merg în direcția în care aceștia și-ar dori. Însă, în aceste zile, conjunctura astrală va conferi Capricornilor dovezi de afecțiunea din partea persoanelor iubite.

Horoscopul zilei de 27 aprilie 2021

Influența lui Saturn compensează mișcarea retrogradă a lui Pluto în zodia Capricornului. În această zi, Capricornii trebuie să stea departe de avocați, bancheri și brokeri. Ei nu trebuie să aibă încredere în informațiile pe care le primesc. Investițiile bancare nu sunt profitabile pentru ei în acest moment.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Tranzitul lui Mercur în zodia ta a luat sfârșit. Din cauza influenței Lunii vei fi mai sensibilă decât de obicei, dar și mai intuitivă. Ai parte de o zi a reconcilierilor, a aducerilor aminte, o zi norocoasă de care trebuie să profiți. S-ar putea să îți petreci această marți făcând favoruri celor dragi și îndeplinind dorințelor celor din jur. Ai grijă să nu îți irosești întreaga energie în felul acesta. Vei avea parte de o zi profitabilă doar dacă te vei concentra mai mult asupra ta.  

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Tranzitul lui Mercur în zodia Taurului îți influențează începutul acestei săptămâni. S-ar putea să ai parte de o trădare în viața emoțională. Nu trebuie să cazi pradă emoțiilor și să întâmpini cu calm situațiile neprevăzute. Cultivă-ți diplomația și flexibilitatea. Te așteaptă o zi agitată, în care însă vei lucra bine în grup. Nu lăsa ca viața ta profesională să fie destabilizată din cauza problemelor emoționale.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Mercur și Luna în Rac vor produce o mică explozie în viața ta, cu tendințe de posesivitate și gelozie. Canalizează-ți în mod constructiv impulsurile și evită situațiile înșelătoare. Nu te implica în conflictele persoanelor apropiate, observă-le de la distanță pentru a înțelege situația, înainte de a te avânta în haos. Concentrează-te să te odihnești și să te hrănești corespunzător. Ai grijă de tine pentru a evita acumularea tensiunilor și stresului.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Urmează o perioadă în care poți rezolva multe dintre problemele emoționale care ți-au produs necazuri. Înainte de a acționa, analizează cu atenție care sunt sentimentele tale, pentru a nu lua decizii în defavoarea acestora. Vei fi copleșită de frustrări. Ai o multitudine de lucruri de făcut și nu reușești să te mobilizezi. Ai răbdare cu tine și emoțiile tale.

Leu: 23 iulie – 22 august

În cazul în care ai fost confuză în viața ta amoroasă, astăzi vei avea parte de claritate, iar Luna care va intra curând în zodia ta, te va influența să iei cele mai bune decizii. Nu oferi sfaturi nesolicitate, mai ales la primele ore ale dimineții. Gândește bine înainte de a vorbi. Fii cu băgare de seamă la locul de muncă, există posibilitatea să decoperi că interesele tale sunt neglijate, avertizează horoscopul zilei de 27 aprilie 2021.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Planeta ta conducătoare, Mercur, îți modifică dinamica cosmică. Măsoară-ți cuvintele înainte de a deschide gura, deoarece vorbele tale pot fi interpretate greșit și se poate ca partenerul tău să se distanțeze de tine din această cauză. Mișcarea retrogradă a lui Pluto în Capricorn ar putea avea consecințe nefaste pe plan sentimental. Dacă ești prudentă vei evita toate problemele.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Aura ta îi captivează pe cei din jur. Profită de acest moment prielnic care îți dă târcoale și mărturisește-ți dragostea. Ești încurajată să privești lumea din altă perspectivă pentru a obține rezultate mai bune. Viața ta profesională va lua o altă întorsătură dacă îți schimbi abordarea. Dacă aplici în viața ta sfaturile pe care le dai celorlalți, viața ta se va îmbunătăți. Nimeni nu are încredere într-un lider care nu aplică sfaturile pe care le oferă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Această zi are un impact astral major în viața ta. Începând de marți, vei avea parte de schimbări pozitive în viața sentimentală. A sosit momentul să vorbești despre lucrurile care te preocupă și să profiți de influența Lunii. Nu te lăsa purtată de impulsurile emotive. Stabilitatea relației tale îți influențeză major și celelalte aspecte ale vieții tale. Atmosfera astrală îți aduce numai beneficii.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Luna te înconjoară cu o aură magnetică. Traversezi un moment prielnic pentru a lăsa în urmă îngrijorările trecutului. Te bucuri la maxim de tot ceea ce îți oferă această zi. Ai grijă de finanțele tale, nu cheltui tot ce ai într-o singură zi. S-ar putea să fii puțin prea sensibilă în cursul acestei zile. Delicatețea ta va fi însă apreciată. Tu însăți vei crea mediul în care poți prospera. Încerci să lucrezi la relațiile pe care le ai cu persoanele apropiate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

S-ar putea să fii dezamăgită că unele lucruri nu s-au petrecut așa cum ți-ai fi dorit. Trebuie să ieși din starea letargică care îți dă târcoale și să te concentrezi pe părțile bune ale vieții tale. Vei primi vești bune de la distanță. Îți vei petrece întreaga zi bucurându-te de veștile primite. Se poate să te simți plictisită cu ceea ce faci, însă curând se va ivi o oportunitate profesională care îți va fi mai prielnică.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

După ce cu o zi înainte, Vărsătorii au avut parte de discuții aprinse cu un membru al familiei, tranzitul Lunii în zodia Racului îi va face mai empatici. Horoscopul zilei de 27 aprilie 2021 îți va conferi toleranță, înțelegere și răbdare, cu ajutorul cărora vei rezolva problemele și vei evita dificultățile. Traversezi situațiile dificile cu răbdare și tact. Schimbările care se petrec în această perioadă nu te vor afecta direct și au mai degrabă legătură cu circumstanțele pandemiei la nivel mondial.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Vei lăsa în urmă motivele pentru care ești în dezacord cu partenerul. Lecțiile sentimentale pe care le-ai primit te-au învățat multe lucruri, iar acum te poți bucura de dragoste în mod spontan și natural. Datorită conjuncturii astrale înțelegi mai bine intențiile celor din jur. Este momentul ideal pentru a pune capăt conflictelor și a-ți îmbogăți viața emoțională, informează techasli.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Un cuplu de iubiți care se îmbrățișează pentru a ilustra una din cele trei zodii care se îndrăgostesc pe data de 3 octombrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Acești nativi au șansa să-și găsească sufletul pereche și să înceapă o frumoasă poveste de iubire. Întreaga...
3
Mercur retrograd pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună octombrie, nativii zodiacului vor avea parte de trăiri intense, spun astrele. Anul acesta au fost anunțate patru...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru înconjurată de fum roz
Horoscop
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie rezolvate, rescrise și regândite pentru ca viitorul să sune cu adevărat bine. Există nativi cu mai multe învățături primite decât alții? Acest...
5
Bella Hadid a purtat o rochie unică la săptămâna modei de la Paris
Divertisment
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Ținuta a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a defila pe podium
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul a asistat la o premieră în istoria modei. Ținuta ei a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a...
PARTENERI
×