Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2021. Fecioarele sunt extrem de afectuoase. Află ce îți rezervă astrele

Este din ce în ce mai greu pentru fiecare zodie în parte să gestioneze sfera amoroasă. Sunt multe situații care apar în viață, pot degenera și pot afecta relațiile de cuplu. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2021 spune că trebuie să acorzi multă atenție partenerului pentru ca relația să dureze.

Publicat: 19 aprilie 2021, 7:30 / Actualizat: 19 aprilie 2021, 10:41

Taurii sunt dominați de pasiune și energie bună în perioada următoare, iar romantismul în cazul lor va atinge cote maxime. Racii trebuie să delimiteze clar relațiile de familie de cele de cuplu și să țină departe activitățile profesionale de tot ceea ce înseamnă iubire și dragoste pentru partener.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2021

Gemenii nu trebuie să permită problemelor din carieră să se intersecteze cu viața lor amoroasă. Marte aduce numai energii bune în sfera comunicării așa că profită de situație și rezolvă toate conflictele în care ești implicată direct sau indirect. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscopul dragostei pentru Berbec

Luna mai aduce sentimente contrare și complicate pentru nativii Berbec. Este posibil să alernezi între stări pasionale sau de gelozie și momente în care ești extrem de pasională. Abia după data de 20 mai vei avea parte de un echilibru în sfera relațiilor, nu uita însă care îți sunt prioritățile. Până să vină vremea să dai dovadă de dulcegăriile primei etape ale unei relații, trebuie să te concentrezi un pic pe lucrurile realiste, spune horoscopul dragostei pentru luna mai 2021.

Horoscopul dragostei pentru Taur

Reclamă

Marte va aduce numai energii bun în luna mai, iar relațiile de dragoste și-au găsit rezolvarea: comunicarea. Pasiunea este cuvântul care domină următoarea perioadă în viața ta, iar romantismul tău va atinge cote maxime. Vei fi extrem de blândă, afectuoasă și iubitoare cu partenerul de cuplu, iar aceste lucruri vă vor ajuta să vă sudați relația mult mai ușor. Este o perioadă chiar bună și pentru a discuta despre un copil sau căsătorie. Iubirea este un sentiment frumos dacă și partenerul tău simte la fel.

Horoscopul dragostei pentru Gemeni

În prima parte a lunii mai, dragostea stă sub semnul întrebării pentru nativii Gemeni, dar totul va reveni la normal după data de 10 mai. La fel ca horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2021 și horoscopul dragostei pentru luna mai 2021 spune că nu trebuie să le permiți problemelor din carieră să se intersecteze cu viața amoroasă. Chiar și resursele financiare pot afcta compatibilitatea Gemenilor în prima parte săptămână a lunii, dar mai apoi, până la sfârșitul lunii în relația ta va dăinui pasiunea. A venit momentul să stai cât mai mult în compania partenerului, să vă bucurați unul de celălalt și să faceți planuri de viitor. Există posibilitatea ca unele relații mai vechi să revină în viața ta.

Reclamă

Horoscopul dragostei pentru Rac

Horoscopul lunii mai 2021 spune că nativii Rac intră într-o sferă romantică și pasională până pe data de 20 aprilie. Trebuie să te folosești pe deplin de toate oportunitățile pe care le întâlnești. Te bucuri de o perioadă fericită în prima jumătate a lunii și vei avea parte de completare din partea partenerului de cuplu. Dacă ai timp acum, nu ezita și ia decizii înțelepte. După aceea e posibil să te îndepărtezi de familie, iar cariera te va ține mai mult timp departe de cei dragi.

Horoscopul dragostei pentru Leu

În sfera amoroasă, leii nu au deloc noroc în luna mai. Ești destul de ocupată cu progresul în carieră, iar acest lucru nu îți mai lasă timp și pentru romantism sau micile plăceri. Nici Venus și nici Marte nu sunt în măsură să vă ajute prea mult. Ai răbdare, Sorele va străluci pe strada ta după 20 mai. Dacă ești căsătorită te vei bucura numai de aspecte pozitive în relația ta. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2021 spune că Marte te va ajuta să ai suficientă energie și să pui în aplicare planurile de călătorie, care vor aduce atât de multă fericire și în inima partenerului tău. Dacă ești singură, cercul de prieteni se va mări curând și sunt șanse să-ți întâlnești marea iubire.

Horoscopul dragostei pentru Fecioară

Relațiile de dragoste ale nativilor Fecioară sunt într-un echilibru perfect. Ești într-o perioadă în care simți nevoia să fii extrem de afectuoasă cu partenerul. Venus te va înfluența să dai frâu liber romantismului, iar Marte îți va oferi pasiunea de care ai nevoie pentru ca lucrurile să meargă în direcția pe care tu o vrei. Pe tot parcursul lunii mai relația cu partenerul este una frumoasă, caldă și afectuoasă. Dacă ești singură, energia lui Marte te va ajuta să intri într-o relație în luna mai. Curajul nu-ți lipsește, dar trebuie să fii un pic mai îndrăzneață.

Horoscopul dragostei pentru Balanță

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2021 spune că soarele combinat cu Marte și Venus te va ajuta să dai dovadă de mult romantism și senzualitate. După data de 10 mai va exista un conflict între problemele din dragoste și cerințele din viața de zi cu zi. Este foarte important să porți un dialog deschis cu partenerul de cuplu pentru a discuta care sunt cerințele fiecăruia și cum le puteți îndeplini.

Horoscopul dragostei pentru Scorpion

Luna mai aduce împlinire și fericire în viața ta de cuplu. Pozițiile planetare te vor ajuta să îți croiești calea spre iubire. Mercur va facilita comunicarea cu partenerul, iar tu vei avea un impuls și vei reuși să-ți găsești motivația pentru a duce relația la un alt nivel. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2021 spune să acorzi mai multă importanță cerințelor partenerului tău. Dacă ești singură, în luna mai îți găsești curajul să intri într-o relație de dragoste.

Horoscopul dragostei pentru Săgetător

Astrele spun că luna mai este una favorabilă pentru relațiile de dragoste, doar dacă ai un partener. Rutina nu îți va da pace până pe data de 20 mai, dar mai apoi dragostea ta va înflori și există șanse mari ca relația voastră să treacă la următorul nivel. Partenerul joacă un rol important în viața ta, așa că ascultă-l de fiecare dată când are ceva de spus. Până pe data de 20 mai viața voastră este una liniștită și împlinită.

Horoscopul dragostei pentru Capricorn

Potrivit horoscopul dragostei pentru luna mai 2021, acum ai mai mult curaj și dai glas tuturor sentimentelor tale. Există afecțiune, emoție și un sentiment aparte care te ajută să ajungi mai repede la inima partenerului tău. În primele trei săptămâni ale lunii ești foarte sociabilă, dar acest lucru nu înseamnă că vei avea șanse la o relație care să-ți aducă fericire. După jumătatea lunii nu vei mai avea parte de nicio perturbare externă, trebuie să ai grijă să păstrezi armonia în cuplul tău. Data de 20 mai aduce și multe provocări profesionale, dar ai grijă să ca ele să nu deranjeze relația amoroasă pe care o ai.

Horoscopul dragostei pentru Vărsător

Luna mai aduce o stare de bine în relația ta amoroasă. Marte te va ajuta să scoți pasiunea la iveală, iar relația de cuplu va fi reîmprospătată și se va consolida pe zi ce trece. Sunt șanse mari să pui în aplicare planul tău de a mări familia. Intrigiile din familie sunt o amenințare pentru relația ta de cuplu. Trebuie să stai cât mai departe de acestea și să te bucuri cât mai mult de compania partenerului tău.

Horoscopul dragostei pentru Pești

În luna mai vei avea parte de toată pasiunea și dragostea din lume. Dacă până acum le-ai simțit lipsa, după data de 20 mai, acestea vor da năvală în viața ta. Venus îți va oferi afecțiune, în timp ce Marte va contribui cu senzualitate. Viața amoroasă nu va mai fi în centrul atenției după jumătatea lunii. Dacă ești singură, vei primi încurajări din partea lui Jupiter și a lui Marte pentru a te implica într-o relație. Îți vei întâlni marea dragoste în timp ce te afli alături de cei mai buni prieteni, spune horoscopul dragostei pentru luna mai 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×