Horoscopul lunii mai 2021. Gemenii au parte de provocări financiare și profesionale. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul lunii mai 2021 vine cu vești bune pentru mai toate zodiile. Influența planetei Marte te va ajuta să găsești rezolvarea în orice situație. Cei care sunt implicați în relații amoroase au toate șansele să ducă totul la un alt nivel.

16 aprilie 2021 la 7:55
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscopul lunii spune cât de precaut trebuie să fii, în funcție de zodia ta / Shutterstock

Previziunile pentru luna mai se referă mai mult la viața de cuplu și la carieră. În sfera profesională se vor produce mari schimbări. Toate zodiile sunt încurajate să aibă grijă de starea de sănătate și să-și canalizeze toate energiile pe planurile de viitor.

Horoscopul lunii mai 2021. Ce se întamplă cu nativii din fiecare zodie

Toate se vor aranja așa cum trebuie în luna mai pentru toate zodiile. Cu mare atenție la ce se întâmplă în jurul tău, vei lua mereu cele mai bune decizii. Cel mai important este să știi ceea ce vrei.

Mercur este planeta care te va ajuta să rezolvi cu tact și diplomație fiecare situație conflictuală care îți iese în cale.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

În luna mai, Jupiter te va ajuta serios să iei cele mai bune decizii. Conform horoscopului lunii mai 2021 nu este nevoie să-ți faci griji cu privire la viitorul tău. Sfera relațiilor este influențată de aspectele lui Marte, iar de datoria ta este să păstrezi armonia în relațiile de familie și în cea amoroasă. Zona financiară este reglementată de Soare, iar luna mai este una cât se poate de profitabilă în acest sens. Aspectele benefice ale lui Saturn te vor ajuta să păstrezi un echilibru în relațiile de prieteni. Cei care sunt singuri își vor găsi jumătatea după data de 20 mai.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul lunii mai 2021 prezice o lună excelentă pentru nativii Taur. Nu vei întâmpina niciun fel de probleme în realizarea obiectivelor pe care le ai. Soarele și Venus vor aduce un plus de energie și de optimism asupra personalității tale. Activitățile sociale sunt și ele pe lista priorităților luna aceasta, așa că nu mai sta pe gânduri și treci la treabă. Profită de fiecare clipă pentru a trăi viața din plin, așa cum meriți. Luna aceasta vei întâmpina câteva obstacole în carieră, dar starea ta de sănătate este una bună, așa că, cu siguranță le vei depăși fără probleme.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

În prima săptămână a lunii, relațiile de dragoste sunt deranjate de provocările financiare și profesionale. Cu sănătatea stai bine, dar ai grijă la cum gestionezi problemele de familie. Finanțele și viața profesională vor avea însă de depăși câteva obstacole. Prima parte a lunii mai va fi un pic dificilă și trebuie să dai dovadă de mult curaj. Lucrurile se vor îmbunătăți radical după aceea. Vei avea parte și de câteva surprize plăcute, așa că fii pe fază ca să te bucuri cât mai mult de ele. Calitățile pe care le ai te vor ajuta să treci mai ușor peste problemele legate de carieră și cele financiare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul lunii mai 2021 spune că fericirea în relația de cuplu va dăinui până la jumătatea lunii. Persoanele singure își vor găsi jumătatea datorită farmecului și eleganței de care dau dovadă. Vei avea parte de oportunități în carieră, iar pe partea financiară lucrurile merg din ce în ce mai bine. Zilele acestea vei fi nevoită să alegi între dragoste și obligații. Jupiter te va ajuta să faci progrese în ambele direcții. Jupiter și Saturn vor avea grijă de partea cerebrală a vieții tale, conform Allure.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

O călătorie pe care o planificai de ceva timp cu partenerul tău abia acum se întâmplă. Relațiile de familie sunt din ce în ce mai frumoase, iar starea de spirit este foarte bună. În carieră te așteaptă o perioadă extrem de aglomerată, dar ești foarte productivă și duci la bun sfârșit fiecare sarcină pe care o primești. Luna mai nu este deloc propice pentru nativii lei și ești nevoită să-ți oprești toate planurile. Accentul cade pe dezvoltarea profesională și pe angajamentele sociale. Este nevoie de multă diplomație pentru a face față unor evenimente surprinzătoare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Viața de femeie căsătorită este plăcută dacă ea nu e umbrită de aspectele profesionale. Starea ta de sănătate este una bună. Pe plan profesional te așteaptă o lună prosperă, dar ai grijă la bani, micile economii se pot risipi imediat dacă nu iei deciziile corecte. Jupiter va acționa asupra vieții tale amoroase în a doua jumătate a lunii. Nu ar trebui să permiți vieții profesionale să interfereze cu viața ta amoroasă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie 

Horoscopul lunii mai 2021 spune că dacă ești căsătorită trebuie să te decizi ce cale vrei să abordezi pentru a ajunge din nou la inima partenerului tău: romantism sau senzualitate. Dacă ești singură, prietenii se vor asigura ca starea ta de spirit să rămână una bună. Sănătatea și familia sunt în direcția bună, trebuie să ai grijă în schimb la carieră și bani. Luna este de bun augur pentru călătorii sau activități recreative. Trebuie să-ți economisești energia pentru a te ține departe de orice riscuri. Ai nevoie de ajutor de la Saturn și Venus pentru a face față schimbărilor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Spre deosebire de horoscopul luniii aprilie 2021, horoscopul lunii mai 2021 spune că luna mai aduce multe aspecte pozitive pentru nativii din zodia Scorpion. Fiecare problemă pe care o ai trebuie rezolvată cu tact și multă diplomație. Relația de cuplu devine foarte pasională și vei avea parte de multe evenimente fericite. Saturn va aduce multe schimbări în mediul familial și al personalității. Jupiter va aduce schimbări majore în viața ta în cea de-a doua jumătate a lunii.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Sfera conjugală este plin de romantism și pasiune. Dacă ești singură, astrele spun că nici în luna mai nu îți vei găsi sufletul pereche. Relațiile de familie nu sunt deloc armonioase. Nici la job lucrurile nu vor merge bine, iar la capitolul finanțe stai din ce în ce mai prost. Saturn te va ajuta să-ți crești stima de sine și să ai mai multă încredere în planurile tale. Nu ezita atunci când ceilalți spun că nu vei reuși, încearcă și vezi ce iese, spune horoscopul lunii mai 2021

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii capricorn care sunt căsătoriți sunt mai mult ocupați în ultimul timp cu activitățile sociale decât cu relația amoroasă. Mediul familial este extrem de tensionat, dar nu vei avea de ce să te îngrijorezi cu privire la starea ta de sănătate. Poți construi foarte ușor o familie, trebuie doar să ai mai multă siguranță de sine. Aspectele planetare sunt benefice pentru activitățile copiilor. Marte va aduce entuziasm, dar vei fi extrem de sensibilă în ceea ce privește acțiunile tale. După data de 20 mai, accentul este pus pe sănătate și carieră.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Pe plan sentimental, în luna mai, nativii Vărsător stau foarte bine, relația lor de cuplu fiind armonioasă. Trebuie ai mare grijă însă cum gestionezi situațiile conflictuale din familie pentru că acest lucru îți poate afecta relația de cuplu. Starea ta de sănătate este una bună, dar vei întâmpina dificultăți în carieră. În sfera financiară te vei bucura de câștiguri nesperate. Ai face bine să te concentrezi pe relația ta și pe partenerul de cuplu. Mercur te va ajuta să rezolvi toate probleme cu o comunicare bună. Toată energia ta este canalizată pe obligațiile profesionale și pe rutina zilnică, dar nu uita să te pui pe tine pe primul loc întotdeauna.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Viața de cuplu este plină de momente de romantism și senzualitate. Îți vei găsi marea dragoste după data de 14 mai. Legăturile de familie sunt stabile și îți aduc liniștea de care aveai nevoie de atâta timp. Și pe plan financiar îți vei găsi echilibrul. Nu uita să te preocupi de starea ta de sănătate pentru că organismul îți dă semne de ceva timp. În luna mai vei avea parte de o mulțime de evenimente în diferite aspecte ale vieții. Vei rezolva totul cu entuziasm, iar Marte te va susține în această perioadă. După prima jumătate a lunii, Jupiter și Saturn vor proiecta transformări semnificative în viața ta. Trebuie să ai în vedere că fericirea ta se poate intersecta cu stări conflictuale.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×