Reclamă

Horoscopul lunii mai 2021. Gemenii au parte de provocări financiare și profesionale. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul lunii mai 2021 vine cu vești bune pentru mai toate zodiile. Influența planetei Marte te va ajuta să găsești rezolvarea în orice situație. Cei care sunt implicați în relații amoroase au toate șansele să ducă totul la un alt nivel.

Publicat: 16 aprilie 2021, 7:55 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:34

Previziunile pentru luna mai se referă mai mult la viața de cuplu și la carieră. În sfera profesională se vor produce mari schimbări. Toate zodiile sunt încurajate să aibă grijă de starea de sănătate și să-și canalizeze toate energiile pe planurile de viitor.

Horoscopul lunii mai 2021. Ce se întamplă cu nativii din fiecare zodie

Toate se vor aranja așa cum trebuie în luna mai pentru toate zodiile. Cu mare atenție la ce se întâmplă în jurul tău, vei lua mereu cele mai bune decizii. Cel mai important este să știi ceea ce vrei.

Mercur este planeta care te va ajuta să rezolvi cu tact și diplomație fiecare situație conflictuală care îți iese în cale.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

În luna mai, Jupiter te va ajuta serios să iei cele mai bune decizii. Conform horoscopului lunii mai 2021 nu este nevoie să-ți faci griji cu privire la viitorul tău. Sfera relațiilor este influențată de aspectele lui Marte, iar de datoria ta este să păstrezi armonia în relațiile de familie și în cea amoroasă. Zona financiară este reglementată de Soare, iar luna mai este una cât se poate de profitabilă în acest sens. Aspectele benefice ale lui Saturn te vor ajuta să păstrezi un echilibru în relațiile de prieteni. Cei care sunt singuri își vor găsi jumătatea după data de 20 mai.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul lunii mai 2021 prezice o lună excelentă pentru nativii Taur. Nu vei întâmpina niciun fel de probleme în realizarea obiectivelor pe care le ai. Soarele și Venus vor aduce un plus de energie și de optimism asupra personalității tale. Activitățile sociale sunt și ele pe lista priorităților luna aceasta, așa că nu mai sta pe gânduri și treci la treabă. Profită de fiecare clipă pentru a trăi viața din plin, așa cum meriți. Luna aceasta vei întâmpina câteva obstacole în carieră, dar starea ta de sănătate este una bună, așa că, cu siguranță le vei depăși fără probleme.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

În prima săptămână a lunii, relațiile de dragoste sunt deranjate de provocările financiare și profesionale. Cu sănătatea stai bine, dar ai grijă la cum gestionezi problemele de familie. Finanțele și viața profesională vor avea însă de depăși câteva obstacole. Prima parte a lunii mai va fi un pic dificilă și trebuie să dai dovadă de mult curaj. Lucrurile se vor îmbunătăți radical după aceea. Vei avea parte și de câteva surprize plăcute, așa că fii pe fază ca să te bucuri cât mai mult de ele. Calitățile pe care le ai te vor ajuta să treci mai ușor peste problemele legate de carieră și cele financiare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul lunii mai 2021 spune că fericirea în relația de cuplu va dăinui până la jumătatea lunii. Persoanele singure își vor găsi jumătatea datorită farmecului și eleganței de care dau dovadă. Vei avea parte de oportunități în carieră, iar pe partea financiară lucrurile merg din ce în ce mai bine. Zilele acestea vei fi nevoită să alegi între dragoste și obligații. Jupiter te va ajuta să faci progrese în ambele direcții. Jupiter și Saturn vor avea grijă de partea cerebrală a vieții tale, conform Allure.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

O călătorie pe care o planificai de ceva timp cu partenerul tău abia acum se întâmplă. Relațiile de familie sunt din ce în ce mai frumoase, iar starea de spirit este foarte bună. În carieră te așteaptă o perioadă extrem de aglomerată, dar ești foarte productivă și duci la bun sfârșit fiecare sarcină pe care o primești. Luna mai nu este deloc propice pentru nativii lei și ești nevoită să-ți oprești toate planurile. Accentul cade pe dezvoltarea profesională și pe angajamentele sociale. Este nevoie de multă diplomație pentru a face față unor evenimente surprinzătoare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Viața de femeie căsătorită este plăcută dacă ea nu e umbrită de aspectele profesionale. Starea ta de sănătate este una bună. Pe plan profesional te așteaptă o lună prosperă, dar ai grijă la bani, micile economii se pot risipi imediat dacă nu iei deciziile corecte. Jupiter va acționa asupra vieții tale amoroase în a doua jumătate a lunii. Nu ar trebui să permiți vieții profesionale să interfereze cu viața ta amoroasă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie 

Horoscopul lunii mai 2021 spune că dacă ești căsătorită trebuie să te decizi ce cale vrei să abordezi pentru a ajunge din nou la inima partenerului tău: romantism sau senzualitate. Dacă ești singură, prietenii se vor asigura ca starea ta de spirit să rămână una bună. Sănătatea și familia sunt în direcția bună, trebuie să ai grijă în schimb la carieră și bani. Luna este de bun augur pentru călătorii sau activități recreative. Trebuie să-ți economisești energia pentru a te ține departe de orice riscuri. Ai nevoie de ajutor de la Saturn și Venus pentru a face față schimbărilor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Spre deosebire de horoscopul luniii aprilie 2021, horoscopul lunii mai 2021 spune că luna mai aduce multe aspecte pozitive pentru nativii din zodia Scorpion. Fiecare problemă pe care o ai trebuie rezolvată cu tact și multă diplomație. Relația de cuplu devine foarte pasională și vei avea parte de multe evenimente fericite. Saturn va aduce multe schimbări în mediul familial și al personalității. Jupiter va aduce schimbări majore în viața ta în cea de-a doua jumătate a lunii.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Sfera conjugală este plin de romantism și pasiune. Dacă ești singură, astrele spun că nici în luna mai nu îți vei găsi sufletul pereche. Relațiile de familie nu sunt deloc armonioase. Nici la job lucrurile nu vor merge bine, iar la capitolul finanțe stai din ce în ce mai prost. Saturn te va ajuta să-ți crești stima de sine și să ai mai multă încredere în planurile tale. Nu ezita atunci când ceilalți spun că nu vei reuși, încearcă și vezi ce iese, spune horoscopul lunii mai 2021

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii capricorn care sunt căsătoriți sunt mai mult ocupați în ultimul timp cu activitățile sociale decât cu relația amoroasă. Mediul familial este extrem de tensionat, dar nu vei avea de ce să te îngrijorezi cu privire la starea ta de sănătate. Poți construi foarte ușor o familie, trebuie doar să ai mai multă siguranță de sine. Aspectele planetare sunt benefice pentru activitățile copiilor. Marte va aduce entuziasm, dar vei fi extrem de sensibilă în ceea ce privește acțiunile tale. După data de 20 mai, accentul este pus pe sănătate și carieră.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Pe plan sentimental, în luna mai, nativii Vărsător stau foarte bine, relația lor de cuplu fiind armonioasă. Trebuie ai mare grijă însă cum gestionezi situațiile conflictuale din familie pentru că acest lucru îți poate afecta relația de cuplu. Starea ta de sănătate este una bună, dar vei întâmpina dificultăți în carieră. În sfera financiară te vei bucura de câștiguri nesperate. Ai face bine să te concentrezi pe relația ta și pe partenerul de cuplu. Mercur te va ajuta să rezolvi toate probleme cu o comunicare bună. Toată energia ta este canalizată pe obligațiile profesionale și pe rutina zilnică, dar nu uita să te pui pe tine pe primul loc întotdeauna.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Viața de cuplu este plină de momente de romantism și senzualitate. Îți vei găsi marea dragoste după data de 14 mai. Legăturile de familie sunt stabile și îți aduc liniștea de care aveai nevoie de atâta timp. Și pe plan financiar îți vei găsi echilibrul. Nu uita să te preocupi de starea ta de sănătate pentru că organismul îți dă semne de ceva timp. În luna mai vei avea parte de o mulțime de evenimente în diferite aspecte ale vieții. Vei rezolva totul cu entuziasm, iar Marte te va susține în această perioadă. După prima jumătate a lunii, Jupiter și Saturn vor proiecta transformări semnificative în viața ta. Trebuie să ai în vedere că fericirea ta se poate intersecta cu stări conflictuale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×