Reclamă

Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2024. Fecioarele sunt sfătuite să facă schimbări. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2024 spune că Fecioarele sunt sfătuite să facă schimbări în viața lor, dar să fie foarte hotărâte. Nativii acestei zodii trebuie să știe exact ce și cum trebuie să ia aceste decizii, dar fără să se gândească la regrete.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 ianuarie 2024, 1:00

Balanțele trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Nativii acestei zodii simt mai mult ca niciodată că dragostea adevărată este greu de găsit, dar și mai greu de gestionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2024

Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2024 spune că astrele le aduc pe zodii în fața unor provocări care le pot face viața mai grea. Cu toate acestea, le oferă de asemenea oportunitățile necesare ca nativii să treacă peste aceste obstacole și să se bucure de viață în condițiile lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești o personalitate puternică și, indiferent cât de bine te înțelegi cu ceilalți, poți fi o forță a naturii. În timpul tranzitului Lunii vizavi de Pluto, o relație care odată ți-a adus multă bucurie poate în același timp să aducă întristare. Ai grijă la oamenii din jurul tău și ia deciziile cu înțelepciune, după cum arată YourTango.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Vrei să faci cea mai bună alegere într-o situație care ți-a dat mari bătăi de cap, dar astăzi s-ar putea să simți că mâinile tale sunt legate în zona de luare a deciziilor. Nu-ți este ușor să joci un rol tăcut, mai puțin activ. Totuși, permițând celor din jur să-și dea seama de lucruri poate juca în avantajul tău.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

În timpul Lunii vizavi de Pluto, călătoria cu un prieten sau alte persoane în mașină poate duce la câteva conflicte. Când izbucnește o discuție aprinsă din cauza unor subiecte minore, reamintește-ți că oamenii sunt înaintea lucrurilor, întotdeauna. Lucrurile, întârzierea sau o rută greșită nu au o mare însemnătate în fața unei prietenii.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Generozitatea este subiectivă. În timpul tranzitului Lunii vizavi de Pluto, s-ar putea să descoperi că dăruirea nu este atât de ușoară pe cât credeai cândva. Înainte de a face o astfel de acțiune, ia în considerare mai întâi să discuți cu partenerul. S-ar putea să descoperi că este mai ușor să negociezi ce vei oferi și cum înainte de a face acest lucru.

Leu: 23 iulie – 22 august

Vrei să fii într-o relație și totuși, îți place să ai autonomie deplină. E posibil să te întrebi de ce nu le poți avea pe amândouă și acesta este punctul central al Lunii de astăzi, opus tranzitului Pluto.

Lupta internă pe care o simți atunci când ai nevoie să „check-in” te poate lăsa să te întrebi despre prioritățile tale. S-ar putea să-ți fie greu să faci compromisuri, dar s-ar putea să înveți să crești pentru că unitatea este importantă pentru tine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este timpul să faci câteva schimbări importante, dar problema este să știi exact ce trebuie să faci și cum. În timpul tranzitului Lunii vizavi de Pluto, frica poate apărea atunci când încearci să faci lucruri noi. Îndoiala de sine poate apărea și necunoscutul poate părea de nedorit.

Încearcă totuși să vezi lucrurile dintr-un alt punct de vedere. Regretul poate fi o povară greu de suportat atunci când ai lansat șansa să treacă pe lângă tine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dragostea adevărată este greu de găsit și este și mai greu de gestionat atunci când este între prieteni și au puncte de vedere diferite și percepții diferite. În timpul Lunii vizavi de Pluto, luptele pentru putere pot apărea atunci când o persoană a decis să vorbească deschis despre cum se simte.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Clarifică ceea ce crezi că ai auzit. Comunicarea greșită poate avea loc în timpul tranzitului Lunii vizavi de Pluto și se poate întâmpla la locul de muncă între tine și o persoană de pe o poziție superioară. Ia în considerare acest lucru în lumina unei imagini de ansamblu. Încearcă să menții o comunicare deschisă. Dacă o conversație directă nu funcționează, este posibil să ai mai multe șanse vorbind cu un director de resurse umane.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

O prietenie poate fi cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla pentru că câștigi înțelepciune din experiențele personale ale altor oameni. Astăzi poți vedea cum o anumită relație te ajută să vezi lucrurile într-o lumină nouă.

Un prieten cu un trecut diferit de al tău îți poate împărtăși experiențele și îți deschide mintea într-o lumină diferită. În timpul Lunii vizavi de Pluto, păstrează-ți orizonturile deschise.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești o persoană care iubește să dăruiască, dar chiar și tu te lupți să renunți uneori. Atașamentul emoțional față de lucruri poate fi greu de gestionat și s-ar putea să te chinui să renunți la un obiect chiar dacă știi că nu ai nevoie de el, nu îl folosești sau îl mai dorești. Articolul poate avea o valoare sentimentală dincolo de utilitatea sa. E importa să vezi acest act de caritate ca pe ceva ce îți aduce fericire, nu ca pe o pierdere.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Schimbarea este bună, dar oamenii se pot simți amenințați ori de câte ori încerci să te schimbi. S-ar putea să te simți descurajată că oamenii ar prefera ca tu să rămâi la fel în detrimentul fericirii tale.

În timpul tranzitului Lunii vizavi de Pluto, fericirea ta se poate simți atacată. Dar este important să-ți permiți să treci peste disconfort și chiar rezistența pe care o simți din partea celorlalți.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Frica de necunoscut poate stârni tot felul de emoții anxioase. Schimbarea nu este ușoară pentru mulți oameni și, chiar dacă îți face plăcere să încerci lucruri noi, există totuși mereu acea emoție curentă de potențială dezamăgire și eșec.

În timpul tranzitului Lunii vizavi de Pluto, sentimentele și lucrurile ascunse se confruntă, împingându-te să confrunți temerile. S-ar putea să nu te bucurați de procesul inițial, dar libertatea pe care o poți simți când totul se va termina va fi puternic vindecătoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×