Reclamă

Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2024. Fecioarele sunt sfătuite să facă schimbări. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2024 spune că Fecioarele sunt sfătuite să facă schimbări în viața lor, dar să fie foarte hotărâte. Nativii acestei zodii trebuie să știe exact ce și cum trebuie să ia aceste decizii, dar fără să se gândească la regrete.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 ianuarie 2024, 1:00

Balanțele trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Nativii acestei zodii simt mai mult ca niciodată că dragostea adevărată este greu de găsit, dar și mai greu de gestionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2024

Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2024 spune că astrele le aduc pe zodii în fața unor provocări care le pot face viața mai grea. Cu toate acestea, le oferă de asemenea oportunitățile necesare ca nativii să treacă peste aceste obstacole și să se bucure de viață în condițiile lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești o personalitate puternică și, indiferent cât de bine te înțelegi cu ceilalți, poți fi o forță a naturii. În timpul tranzitului Lunii vizavi de Pluto, o relație care odată ți-a adus multă bucurie poate în același timp să aducă întristare. Ai grijă la oamenii din jurul tău și ia deciziile cu înțelepciune, după cum arată YourTango.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Vrei să faci cea mai bună alegere într-o situație care ți-a dat mari bătăi de cap, dar astăzi s-ar putea să simți că mâinile tale sunt legate în zona de luare a deciziilor. Nu-ți este ușor să joci un rol tăcut, mai puțin activ. Totuși, permițând celor din jur să-și dea seama de lucruri poate juca în avantajul tău.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

În timpul Lunii vizavi de Pluto, călătoria cu un prieten sau alte persoane în mașină poate duce la câteva conflicte. Când izbucnește o discuție aprinsă din cauza unor subiecte minore, reamintește-ți că oamenii sunt înaintea lucrurilor, întotdeauna. Lucrurile, întârzierea sau o rută greșită nu au o mare însemnătate în fața unei prietenii.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Generozitatea este subiectivă. În timpul tranzitului Lunii vizavi de Pluto, s-ar putea să descoperi că dăruirea nu este atât de ușoară pe cât credeai cândva. Înainte de a face o astfel de acțiune, ia în considerare mai întâi să discuți cu partenerul. S-ar putea să descoperi că este mai ușor să negociezi ce vei oferi și cum înainte de a face acest lucru.

Leu: 23 iulie – 22 august

Vrei să fii într-o relație și totuși, îți place să ai autonomie deplină. E posibil să te întrebi de ce nu le poți avea pe amândouă și acesta este punctul central al Lunii de astăzi, opus tranzitului Pluto.

Lupta internă pe care o simți atunci când ai nevoie să „check-in” te poate lăsa să te întrebi despre prioritățile tale. S-ar putea să-ți fie greu să faci compromisuri, dar s-ar putea să înveți să crești pentru că unitatea este importantă pentru tine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Este timpul să faci câteva schimbări importante, dar problema este să știi exact ce trebuie să faci și cum. În timpul tranzitului Lunii vizavi de Pluto, frica poate apărea atunci când încearci să faci lucruri noi. Îndoiala de sine poate apărea și necunoscutul poate părea de nedorit.

Încearcă totuși să vezi lucrurile dintr-un alt punct de vedere. Regretul poate fi o povară greu de suportat atunci când ai lansat șansa să treacă pe lângă tine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dragostea adevărată este greu de găsit și este și mai greu de gestionat atunci când este între prieteni și au puncte de vedere diferite și percepții diferite. În timpul Lunii vizavi de Pluto, luptele pentru putere pot apărea atunci când o persoană a decis să vorbească deschis despre cum se simte.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Clarifică ceea ce crezi că ai auzit. Comunicarea greșită poate avea loc în timpul tranzitului Lunii vizavi de Pluto și se poate întâmpla la locul de muncă între tine și o persoană de pe o poziție superioară. Ia în considerare acest lucru în lumina unei imagini de ansamblu. Încearcă să menții o comunicare deschisă. Dacă o conversație directă nu funcționează, este posibil să ai mai multe șanse vorbind cu un director de resurse umane.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

O prietenie poate fi cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla pentru că câștigi înțelepciune din experiențele personale ale altor oameni. Astăzi poți vedea cum o anumită relație te ajută să vezi lucrurile într-o lumină nouă.

Un prieten cu un trecut diferit de al tău îți poate împărtăși experiențele și îți deschide mintea într-o lumină diferită. În timpul Lunii vizavi de Pluto, păstrează-ți orizonturile deschise.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești o persoană care iubește să dăruiască, dar chiar și tu te lupți să renunți uneori. Atașamentul emoțional față de lucruri poate fi greu de gestionat și s-ar putea să te chinui să renunți la un obiect chiar dacă știi că nu ai nevoie de el, nu îl folosești sau îl mai dorești. Articolul poate avea o valoare sentimentală dincolo de utilitatea sa. E importa să vezi acest act de caritate ca pe ceva ce îți aduce fericire, nu ca pe o pierdere.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Schimbarea este bună, dar oamenii se pot simți amenințați ori de câte ori încerci să te schimbi. S-ar putea să te simți descurajată că oamenii ar prefera ca tu să rămâi la fel în detrimentul fericirii tale.

În timpul tranzitului Lunii vizavi de Pluto, fericirea ta se poate simți atacată. Dar este important să-ți permiți să treci peste disconfort și chiar rezistența pe care o simți din partea celorlalți.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Frica de necunoscut poate stârni tot felul de emoții anxioase. Schimbarea nu este ușoară pentru mulți oameni și, chiar dacă îți face plăcere să încerci lucruri noi, există totuși mereu acea emoție curentă de potențială dezamăgire și eșec.

În timpul tranzitului Lunii vizavi de Pluto, sentimentele și lucrurile ascunse se confruntă, împingându-te să confrunți temerile. S-ar putea să nu te bucurați de procesul inițial, dar libertatea pe care o poți simți când totul se va termina va fi puternic vindecătoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×