Reclamă

Horoscopul zilei de 28 iulie 2023. Leii sunt sfătuiți să evite crizele de gelozie. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 28 iulie 2023 le aduce celor născute în zodia Leu o serie de recomandări. Sfatul principal se referă la evitarea crizelor de gelozie. Află ce se întâmplă cu zodia ta, potrivit informațiilor oferite de astrologi.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 27 iulie 2023, 1:00

În timp ce Fecioarele vor avea parte de un roller coaster emoțional astăzi, Vărsătorii își vor da seama din nou că doar ei au puterea de a sta departe de influențele negative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 28 iulie 2023

Horoscopul zilei de 28 iulie 2023 spune că Gemenii se vor concentra suficient de mult, încât își vor face ordine în gânduri. Pe de altă parte, și pentru Balanțe se anunță vești bune. Nativele acestei zodii de Aer vor elimina din viața lor câteva tipare nocive.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astrologii îți recomandă ca astăzi să te gândești mai mult înainte să vorbești sau să iei o decizie, pentru că astrele nu sunt așezate tocmai armonios. Fii atentă și la banii din cont. Nu este tocmai oportun să faci cheltuieli.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Toată atenția ta ar fi bine să o acorzi relațiilor care conteză cel mai mult. Poate este vorba despre relația cu mama, cu tatăl, cu fratele sau cu sora. Ori, de ce nu, legătura pe care o ai cu partenerul tău de viață. Încearcă să fii sinceră cu tine însăți, chiar dacă poate părea extrem de dureros acest proces.

Fii atentă și la ce îți transmite intuiția, vocea interioară în cadrul întâlnirilor pe care le-ai programat pentru azi.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Native ale zodiei Gemeni, astăzi veți reuși să vă organizați gândurile. Și, ulterior, veți simți acel echilibru interior pe care vi-l doreați de multă vreme. Astrologii vă avertizează că ar putea apărea un conflict fie cu unul dintre membrii familiei, fie cu iubitul. Să îți notezi în jurnal gândurile intuitive poate fi o metodă extaordinară de a trece peste următoarele săptămâni, care sunt pline de fenomene astrologice.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 28 iulie 2023 spune să fii atentă la felul în care comunici ca să eviți eventuale situații delicate. Totodată, ai încredere în ceea ce îți transmite sufletul tău ca să îți îndeplinești visurile, a transmis publicația Astrology.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii acestei zodii de Foc ar trebui să se simtă plini de viață astăzi. Și asta pentru că Luna din Săgetător se conectează cu Soarele și Saturn. Astrologii îi sfătuiesc pe Lei să evite crizele de gelozie și eventualele lupte pentru putere. Păstrează o atitudine pozitivă asupra fiecărei situații în care ajungi, au mai spus specialiștii în astrologie. Nu uita că și tu, și celelalte native ale zodiacului european vă aflați în energia Portalului Leului.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Azi vei simți energii grele, însă, și unele bune, vindecătoare. Emoțiile tale devin puțin imprevizibile în a doua parte a zilei, iar specialiștii te sfătuiesc să nu îți verși nervii pe cei din jurul tău.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nu te focusa doar pe ce poți face tu pentru comunitatea ta, ci pentru ce poate crea comunitatea pentru tine. Astrologii spun că în următoarea perioadă vei trăi anumite experiențe care te vor determina să eliberezi unele tipare nesănătoase, te sfătuiește horoscopul zilei de 28 iulie 2023.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să te simți forțată să alegi între eul tău artistic și cel profesional în această dimineață. Deși, este important să îți îmbrățișezi creativitatea, încercați să nu pui în pericol bazele profesionale solide pe care le-ai construit. Specialiștii te sfătuiesc să fii atentă cu cine socializezi ca să nu ajungi în situații delicate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Felul în care sunt poziționate stelele și planetele te poate face să te simți deconectată din punct de vedere emoțional. Atenție la blocaje, mai ales când vine vorba de ambițiile profesionale și proiectele creative. Există șanse să faci noi alianțe profesionale, așa că nu renunța la diplomație.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Gândurile pe care le vei avea în prima parte a zilei îți pot da de furcă. Și, totodată, vibrațiile lor îți vor aminti că este necesar să faci sacrificii dacă îți dorești să creezi o schimbare. Abandonează-te necunoscutului și dă-i o șansă, spun astrologii. Doar așa vei putea descoperi experiențe noi și pozitive.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Azi vei conștientiza încă o dată că doar tu ai puterea de a sta departe de influențele negative. În același timp, nu lua decizii la nervi și nici nu te izola. Ai nevoie în perioada aceasta de energia oamenilor dragi, potrivit zodiacsign.com.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Încearcă să nu îți epuizezi toată energia în lupta pe care o ai cu obstacolele care îți ies în cale. Ești mai puternică decât crezi, îți reamintesc astrologii. Deși a trecut ceva timp de când nu ți-ai mai oferit un moment de răsfăț, mâine, îți vei face o programare la salon. Și, poate chiar vei ieși cu una dintre prietenele tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×