Reclamă

Horoscopul zilei de 29 iunie 2022. Taurii ar putea face lucruri pe care să le regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 29 iunie 2022 spune că Taurii sunt suprastimulați de ceea ce se întâmplă cu zodia lor din cauza climatului cosmic. Nativii acestei zodii nu trebuie să se teamă de nimic. Nici să asiste la discuții răutăcioase care ar putea răni anumite persoane.

Publicat: 28 iunie 2022, 1:00

Racii sunt foarte stresați pe plan profesional, iar acest lucru le-a afectat starea de spirit. Ia o pauză pe toate planurile pentru a realiza ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Planurile neașteptate ar putea face parte din viața acestei zodii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 29 iunie 2022

Horoscopul zilei de 29 iunie 2022 spune că astrele sunt de partea zodiilor. Nimeni și nimic nu le poate sta în cale. Imediat ce își propun un lucru, zodiile au toate șansele să ducă la îndeplinire ceea ce și-au propus, scrie Techalsi.com.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Drumul ar putea deveni puțin accidentat astăzi, în timp ce luna își continuă călătoria prin sensibilul Rac. Emoțiile tind să fluctueze sub această poziție lunară, ceea ce înseamnă că tensiunile pot crește în relațiile tale cele mai apropiate. Vibe-ul se va simți deosebit de tensionat în această după-amiază, când Luna intră într-un pătrat dur cu asteroidul vindecător, Chiron.

Reclamă

Această energie ar putea fi deosebit de problematică dacă ai fost prea concentrată asupra ta în ultimul timp. Acest lucru s-ar putea să-i lase pe cei mai apropiați cu un sentiment de abandon, spune horoscopul zilei de 29 iunie 2022.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai grijă la suprastimulare astăzi, în timp ce soarele Rac se înfruntă cu Jupiter expansiv. Acest climat cosmic ar putea face ca gura ta să spună lucruri pe care mintea să le regrete mai târziu. Atenție la tiparele de gândire care se autodepreciază în această după-amiază. Luna intră într-o conexiune puternică cu asteroidul vindecător, Chiron, și încearcă să nu te resemnezi cu frică sau îngrijorare. Evită bârfele răutăcioase care ar putea răni sentimentele celor din jur.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Vei avea ocazia să aduci stabilitate emoțiilor astăzi, dragă Gemeni, în timp ce luna își continuă călătoria prin Rac și a doua ta casă solară. Găsirea siguranței în tine față de aprobarea celorlalți va fi o temă majoră pentru tine în acest moment. Ai fost dezamăgită recent într-o relație amoroasă. Acordă-ți permisiunea de a ieși din rutina tradițională, dar încearcă să nu te implici în activități cu risc ridicat.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

S-ar putea să simți că stresul legat de carieră ți-a afectat calitatea vieții, în timp ce soarele se înfruntă cu Jupiter. Deși s-ar putea să ai multe planuri în ceea ce privește ambițiile tale profesionale, încearcă să-ți dai permisiunea de a încetini. De a lua o pauză ori de câte ori te simți stresată sau epuizată. Planuri neașteptate ar putea intra în joc în această seară. Luna se întâlnește cu Uranus, inspirându-te să te întâlnești cu prietena ta pentru o sesiune de vorbă. Încearcă doar să ajungi acasă la o oră rezonabilă, astfel încât să te poți pregăti pentru o altă zi, spune horoscopul zilei de 29 iunie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

S-ar putea să te simți ca și cum ai fi blocat într-o criză, în timp ce soarele Rac se înfruntă cu Jupiter. Acest climat cosmic ar putea crea o diviziune între partea ta sceptică și partea din tine care vrea să creadă în misterele Universului. Crizele recente ar putea declanșa aceste sentimente și mai mult. Deși ar trebui să cauți modalități de a profita de recunoştinţă și de a găsi pacea. Din fericire, vei avea șansa de a sparge aceste blocuri spirituale când Luna se va întâlni revoluționarul Uranus.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

S-ar putea să-ți fie greu să îți dai seama cine sunt prietenii tăi, în timp ce soarele se înfruntă cu Jupiter. Încercă să nu te lași absorbită de nicio dramă sau jocuri în acest moment. Apleacă-te în conexiunile care trec ușor și fără efort emoțional. Deși s-ar putea să te simți împovărată de vibrațiile neplăcute din cercul de prieten, o conexiune utilă între Luna și Uranus în această seară te poate ajuta să te despărți de orice problemă la care preferi să nu iei parte.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Viața ta amoroasă poate fi copleșitoare astăzi, în timp ce soarele se înfruntă cu Jupiter expansiv. Acest climat cosmic ar putea aduce și neplăcere. Aceasta vine împreună cu manifestarea viselor tale, determinându-te să lucrezi câteva ore pentru a te menține într-o realitate care îți place. Din fericire, concentrarea pe muncă te poate ajuta să îți ancorezi emoțiile. Vei dori să te asiguri că îți asculți nevoile fizice și că faci pauze atunci când corpul trebuie să se odihnească.

Află totul despre zodia Balanță, de la trăsături și până la personalitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Universul îți va cere să îți asumi o lucrare karmică astăzi, în timp ce soarele Rac se înfruntă cu Jupiter. Acest climat cosmic îți poate arunca câteva provocări, în timp ce Universul caută modalități de a-ți testa puterea și spiritul. Cu bunătate și compasiune și ar trebui să supraviețuiești nevătămată acestor vibrații neplăcute. Energia se va relaxa în această seară când Luna împărtășește o conexiune de susținere cu Uranus. Nu-ți fie teamă să-ți asumi câteva șanse atunci când vine vorba de chestiuni ale inimii, chiar dacă la început te simți nesigură, spune horoscopul zilei de 29 iunie 2022.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ideea de angajament te-ar putea face să te simți copleșită astăzi, în timp ce soarele Rac se înfruntă cu Jupiter, conducătorul tău planetar. Deși oportunitățile de a avansa în viața ta amoroasă sau în eforturile profesionale s-ar putea manifesta chiar acum, încearcă să nu tegrăbești sau să te îndepărtezi de lucrurile care îți plac cu adevărat, spune horoscopul zilei de 29 iunie 2022.

Din fericire, vei avea ocazia să te eliberezi de stres. Vei găsi o structură în mintea și inima ta în această seară, când Luna se va vedea cu Uranus.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Micile tulburări emoționale din relația de cuplu ți-ar putea aduce o mare problemă, în timp ce soarele Rac se înfruntă cu Jupiter expansiv. Deși s-ar putea să te simți în mod deosebit neglijată sau iritată cu persoana specială din viața ta. Încearcă să uiți de trecut pentru că sunt probleme care nu mai au șanse de rezolvare. Lucrurile se detensionează mai mult spre seară, când Luna împărtășește o conexiune de susținere cu Uranus.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Te simți inspirată iei taurul de coarne și să treci la acțiune, în timp ce Marte și Saturn se conectează pe cer. Aceste vibrații îți vor amplifica aura, oferindu-ți șansa de a acționa cu putere, mai ales când vine vorba de abordarea obiectivelor tale personale. Deși te vei simți în stare să faci progrese în planurile tale, o energie jucăușă va fi de asemenea prezentă pe măsură ce luna își continuă călătoria prin Gemeni. A rămâne stimulată din punct de vedere intelectual îți va ridica starea de spirit și nivelul de energie, așa că nu uita să te distrezi așa cum crezi tu de cuvință.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ține cont de ego-ul tău astăzi, în timp ce soarele Rac intră într-un pătrat dur cu Jupiter expansiv. Acest climat cosmic te-ar putea face să pierzi contactul cu conștiința ta de sine. Te va determina să crezi în anumite abilități sau talente. De asemenea, vei dori să eviți să acorzi prea multă încredere în ideea de noroc, înțelegând că munca constantă este mai probabil să îți aducă rezultate decât să aștepți după noroc. Încearcă să nu te lași absorbită de bârfe răutăcioase.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×