Reclamă

Horoscopul lunii iulie 2022. Vărsătorii își vor stabiliza viața de cuplu. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscopul lunii iulie 2022 anunță multe schimbări pentru nativii din zodiac. Luna lui cuptor va aduce cu sine începuturi noi pentru zodiile care sunt dispuse să accepte adevărul și să-și vadă viața într-o altă lumină. Vărsătorii trebuie să investească mai mult în dezvoltarea lor personală, în speță în ceea ce privește viața de cuplu.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 9 iunie 2022, 9:57 / Actualizat: 20 iunie 2022, 16:55

Nu doar Vărsătorii sunt sfătuiți să privească mai mult retrospectiv. Balanțele trebuie să renunțe la anumite vicii și să se dedice unei vieți sănătoase. Prima parte a lunii vine cu câteva provocări inedite pentru nativii din zodiac. Totuși, astrele le vor ghida pașii în speranța că vor lua cele mai bune decizii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii iulie 2022

Horoscopul lunii iulie 2022 va aduce multe momente magice pentru natvii din zodiac. Luna aceasta, Taurii trebuie să fie atenți la cheltuielile pe care le fac. Cât despre restul nativilor, aceștia sunt sfătuiți să nu se abată de la planurile lor, spune Astrology.com. Indiferent de provocările pe care le vei întâmpina în această perioadă, trebuie să înveți să rămâi pozitivă. În final, gândurile tale te pot ajuta în luarea celor mai bune decizii de moment.

Descoperă ce-ți rezervă astrele în luna septembrie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul lunii iulie 2022 anunță momente alambicate pentru nativii din zodia Berbec. Aceștia au în plan rezolvarea mai multor situații simultan. Uneori se vor simți copleșiți de situații, însă astrele îi vor îndruma la greu. Trebuie să înveți că răbdarea poate fi arma ta secretă dacă știi cum să o folosești. Încearcă să nu iei fiecare lucru literalmente și să te concentrezi pe ceea ce ai tu de făcut. Ai încredere în ceea ce îți propui.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii trebuie să învețe să-și controleze impulsurile. Uneori se văd pe un piédestal atunci când nu este cazul. Astrele le recomandă ca luna aceasta să fie mai cumpătați financiar, dar și emoțional. Ascultă-ți inima și gândește-te cum era atunci când nu aveai ce ai acum.

Nimic nu rezistă pentru totdeauna, așa că ar trebui să-ți consolidezi relațiile pe care le deții deja pentru a nu suferi pe viitor, arată Yourtango.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii trebuie să fie mult mai atenți la felul în care își exprimă sentimentele. Luna iulie debutează cu câteva certuri în cuplu, însă pe parcurs totul se va redresa. În principiu nu trebuie să te preocupe gândurile celorlalți. Tu îți cunoști singură sentimentele. Încearcă să-ți dezvolți un sistem prin care să nu te mai lași atacată atât de ușor. Astrele îți pot oferi o mână de ajutor, însă nu îți pot fi ghid la nesfârșit.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul lunii iulie 2022 anunță o perioadă plină de evenimente neplăcute pentru nativii din zodia Rac. Aceștia trebuie să renunțe la o persoană dragă din diferite motive. Este o oportunitate perfectă pentru a-ți evalua singură viața de până acum. Ascultă-ți intuiția și nu îți impune limite. Dacă simți nevoia să cunoști alte persoane, atunci este cazul să o faci. În ceea ce privește sfera banilor, aici este posibil să ai mai mult noroc decât alte semne zodiacale în aceeași situație.

Află totul despre zodia Rac, de la trăsături și până la personalitate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna aceasta va fi marcată de multe momente tensionate. Te afli deja în top 6 zodii care se enervează foarte repede, așa că știi ce ai de făcut. Fie că ești la locul de muncă sau acasă, nu este cazul să-ți arăți adevărata putere dacă cei de lângă tine nu îți sunt inamici. Energia ta debordantă îi poate speria pe toți cei care îți vor binele. Pune-ți în valoare calitățile, fără a fi considerată mult prea masculină.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie 

Fecioarele ar trebui să se gândească de două ori înainte de a lua orice fel de decizie luna aceasta. Au tendința să împrumute impulsivitatea altor nativi și acest lucru le poate dăuna. Astrele le recomandă să petreacă mai mult timp în natură. Cel mai bine este să-ți organizezi timpul în așa fel încât să nu uiți de starea ta mentală. Bunătatea de care dai dovadă îți poate dăuna în cele mai importante momente.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele trec printr-o perioadă a schimbărilor. Provocarea vine atunci când este vorba să îți reorganizezi locuința. Trebuie să accepți ajutorul celor din jur, asta dacă nu îți dorești să petreci cât mai mult timp într-un haos de nedescris. Horoscopul lunii iulie 2022 te sfătuiește să fii mai atentă la cheltuieli, chiar dacă sunt pentru viitorul tău.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă nativii Scorpion s-au confruntat cu probleme în trecut, acum totul pare că revine la normal. Ajutorul oferit de o persoană dragă ți-a fost mai mult decât necesar. Luna iulie se anunță a fi o lună a planurilor personale, a vacanțelor. Încarcă-ți bateriile și nu te mai uita în trecut, dacă acest lucru îți provoacă supărări. Renunță la orice fel de conversație care nu îți aduce beneficii și concentrează-te pe oamenii care te ajută.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Astrele anunță momente speciale pentru nativii din zodia Săgetător. Luna aceasta va fi perfectă pentru începerea unui plan îndelung amânat. Că este vorba despre o excursie pe care nu ai apucat să o planifici sau de construirea unei relații productive, orice mic detaliu va fi rezolvat acum. Toate micile bucurii copilărești îți vor aduce un zâmbet în plus pe față. Nu neglija totuși clipele alături de familie, aceștia îți duc dorul.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își vor concentra atenția pe familia luna aceasta. Încearcă să te detașezi de problemele create la locul de muncă pentru a fi sigură că ai discuții productive cu cei dragi. Atmosfera din casă poate intra într-un con de umbră odată cu sosirea unui membru pe care toată lumea îl credea plecat în țări străine. Este posibil ca o veste oferită unui prieten să îți provoace neliniște și să te aducă pe linia de plutire.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii trebuie să se concentreze luna aceasta pe relația de cuplu. Aceștia au șansa să investească mai mult timp și energie în planurile realizate cu cel drag. Horoscopul lunii iulie 2022 le recomandă acestor nativi să-și asculte inima și să nu își refuze nicio bucurie atunci când vine vorba despre vacanțe sau mici atenții. Spre finalul lunii, s-ar putea chiar să aibă parte de o surpriză inedită din partea partenerului de viață, asta dacă nu se așteptau deja la acest lucru.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii ar trebui să acorde luna aceasta o mai mare atenție sănătății. Stresul acumulat la locul de muncă te-au adus într-o stare de burnout, iar acum efectele adverse se văd mai proeminent ca oricând. Pe plan sentimental te găsești depășită de situație. Dacă ești singură, nu prea mai găsești modalități noi de a-ți lua inima în dinți și a-ți găsi un partener. Dacă ești deja într-o relație, totul îți pare anost ș

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×