Reclamă

Horoscopul amuzant: Care sunt cele mai haioase trăsături ale zodiei tale

Aceasta nu este o prezicere astrală obișnuită, asta pentru că horoscopul amuzant îți arată zodiile într-un mod cu totul diferit față de ceea ce știai până acum. Există o abordare cu totul altfel pentru fiecare nativ în parte, iar acest lucru te va face să îți vezi personalitatea și în astfel de moduri. Nu este cazul să iei fiecare cuvânt ca atare, ci doar să te distrezi.

Publicat: 20 mai 2022, 10:06

Dacă de cele mai multe ori ne ghidăm în preajma astrelor, de data aceasta putem să facem haz de necaz față de toate defectele caracteristice zodiilor. Cu toate că fiecare nativ are plusuri și minusuri, asta nu înseamnă că nu putem evidenția cele mai amuzante trăsături în parte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul amuzant: Care sunt cele mai haioase trăsături ale zodiei tale

Fiecare zodie are calități, defecte și trăsături aparte ieșite din comun. De asemenea, mai există și părți dramatice care fac parte din viața fiecăruia. Pe lângă toate acestea nu trebuie să uităm de specificațiile amuzante, micile momente care ne aduc un zâmbet pe buze în fiecare zi fără să ne dăm seama. Pentru fiecare persoană în parte există bine, rău, tristețe, fericire, tragedie și comedie. Iată care sunt acele aspecte amuzante ale zodiilor, potrivit Astrology.com.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru acest nativ, horoscopul amuzant vine cu lucruri deja știute readuse la viață într-o notă haioasă. Îți dorești întotdeauna să fii pe primul loc, dar nu știi niciodată dacă vei ajunge la linia de finish. Dacă dai greș, nu recunoști ușor. Vei da vina de fiecare dată pe ceilalți fără să-ți asumi nici cea mai mică vină.

De cele mai multe ori iei decizii importante ca un copil mic și nu reușești să te aduni nici pentru cele mai elementare sarcini din viața ta.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Acestui nativ îi place să-și analizeze prietenii fără a-și vedea micile defecte în propria-i grădină. Veșnic nemulțumit, încerci să rezolvi conflictele doar prin țipete. Nu vei știi niciodată încotro te îndrepți, nu ai niciodată o țintă clară. De cele mai multe ori prietenii te găsesc rătăcită și buimacă. Te grăbești mai mult decât oricine spre un final nedefinit, spune Yourtango.com.

Dacă nu există niciun conflict în viața ta, cu siguranță vei crea unul pentru a nu te plictisi atunci când lucrurile se calmează. Vei încerca să faci pe șefa, dar vei greși de fiecare dată.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Acest nativ este iubit de toată lumea, însă asta nu înseamnă că nebunia lui trebuie lăudată de fiecare dată. Gemenii vor vandaliza fără doar și poate propria casă, doar pentru simplul fapt că le place să se plângă prietenilor după aceea. Vei încerca de fiecare dată să realizezi cele mai grele trucuri, asta pentru că îți place să rămâi în centrul atenției, indiferent prin ce mijloace.

Deși vorbești încet, timbrul vocal te va ajuta întotdeauna să te faci auzită. Ești o zodie de aer curajoasă. Indiferent de anturajul pe care ți-l alegi în viață, știi cum să conduci o relație de prietenie.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă nu știai până acum, acest nativ este extrem de vigilent atunci când vine vorba despre secrete. Indiferent că este vorba despre o veste banală sau o poveste personală spusă de un prieten, toate se vor scurge prin filtrul gândirii tale. Cu toate acestea, ești cea mai serioasă persoană de la petrecere.

Prietenii te cunosc fix ca omul pe care se pot baza atunci când vor să plece acasă pe propriile picioare. Câteodată aceștia ajung să profite de tine, însă tu nu îți dai seama până când nu ești păcălită în față.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru acești nativi, horoscopul amuzant îi încadrează în categoria narcisiștilor. Adoră să fie cei care întrerup o conversație doar pentru a-și lăuda noii adidași de firmă. Se vor bloca în mijlocul conversației și nu își vor putea finaliza discursul. În ciuda laudelor despre grandoare, Leii sunt doar alte feline speriate în bătaia vântului. Le place totuși atenția fizică și încearcă să stoarcă orice compliment din partea celorlalți fără niciun fel de mulțumire.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul amuzant spune că acest nativ își spală rufele indiferent că acestea sunt curate. Își dorește să păstreze aparențe pentru oameni inexistenți. Nu folosește niciodată produse de curățenie din comerț și își plănuiește viața într-un mod elaborat fără a avea totuși niciun viitor în față. Dacă îi identifici defectele, va încerca să le ascundă cu orice preț. O Fecioară va curăța orice urmă de mizerie, va ordona în ordine alfabetică și pe culori toate cărțile din bibliotecă.

Află totul despre zodia Fecioară, de la trăsături și până la personalitate.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Acest nativ este recunoscut pentru nesiguranța sa. Cu toate acestea, de cele mai multe ori își îndreaptă defectele către ceilalți. Dacă îi pui întrebări prea serioase, nu va știi să îți ofere un răspuns scurt, ci va intra în detalii care te vor plictisi pe parcurs. Vor face dintr-un simplu eveniment de caritate o adevărată operă de artă.

Se va destăinui doar atunci când va fi pus în fața faptului împlinit. Nu va avea altă variantă decât să-și recunoască greșelile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Cei mai mulți Scorpioni sunt conspiraționiști, conform zodiacului amuzant. Marele lor plan de a conduce lumea nu va funcționa niciodată. De cele mai multe ori ideile devin dorințe doar în momentele nepotrivite. Dacă îți dorești un sfat sincer, nu apela la ideile acestui nativ.

Va încerca să te ajute doar pentru a-și întări ideea că nimeni nu poate supraviețui fără apropierea de sine.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul amuzant spune că acești nativi sunt aventurieri înnăscuți. Nu se sfiesc să omoare păienjeni, dar nici să pornească într-o călătorie cu mâinile goale. Preferă să aibă răni pe picioare, decât să-și petreacă viața în fața televizorului.

Sunt iubiți atât de copii cât și de animale, însă adulții preferă să stea departe de ei. Nu se vor integra niciodată într-un grup prea mare.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Deși acești nativi sunt muncitori, prietenii îi consideră plictisitori. Nu știu niciodată cum să se integreze în cadrul unei petreceri. De cele mai multe ori stau în colțul camerei și îi privesc pe ceilalți cum se distrează. Comentează în gând și nu spun adevărul în față.

Maeștrii în arta manipulării, te vor atrage în arta lor. Vor face din tine un adevărat maestru al minciunilor fără ca măcar să îți dai seama.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Acest nativ îți poate prezice viitorul indiferent de ocazie. Dacă se laudă că știe să citească în cărți, trebuie să-l crezi. Tinde să exagereze totuși în anumite aspecte ale vieții sale. De cele mai multe ori va rămâne fără prieteni și va încerca să te atragă în tabăra lui.

Contrar așteptărilor va enerva pe toată lumea și va rămâne singur. Sunt singurele zodii capabile să joace ping-pong fără partener.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul amuzant spune să nu te lași păcălit de râsul acestui nativ. La început poate fi haios, dar pe parcurs îți va face viața un calvar. Nu va știi în ce direcție să pornească și te va trage în urma lui. Este capabil să plângă pentru cele mai simple idei.

Peștii îți promit marea cu sarea și nu se țin niciodată de ceea ce și-au dorit cu puțin timp în urmă. Ai grijă să nu te îndrăgostești pe viață de o astfel de persoană.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Dezamăgirile în dragoste, dar și reușitele pe plan profesional vor acapara viețile nativilor în această perioadă. Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024 îți aduce toate detaliile. Zodiile vor trece prin mai multe...
2
Un cuplu toxic de zodii care se ține în brațe într-un peisaj idilic
Horoscop
6 cupluri toxice de semne zodiacale. Nativii care nu se potrivesc
Există câteva cupluri toxice de semne zodiacale cu o compatibilitate naturală scăzută. Însă asta nu le împiedică să simtă o atracție ca în filme. Inima are logica ei. Realitatea este că ne putem îndrăgosti...
3
Două femei care se țin în brațe și reprezintă cele două zodii care pierd bani în luna iunie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în luna iunie 2024. Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în luna iunie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Nu este cel mai bun moment pentru a face investiții majore. Cei trei nativi sunt sfătuiți de...
4
tineri îndrăgostiți care stau liniștiți într-o zi senină
Horoscop
Cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Ce spun astrele
Dacă te întrebi cum vor fi zilele călduroase din punct de vedere sentimental, noi venim cu răspunsul. Află cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Este vorba despre noi începuturi,...
5
icon
Laura Cosoi în timp ce pozează de pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Laura Cosoi, despre carieră și viața de familie: „Nu m-am obișnuit nicio secundă cu gândul că aș fi la ultima sarcină”
Deși are o perioadă aglomerată, Laura Cosoi și-a răpit din timp pentru a ne răspunde tuturor curiozităților. Între viața de familie și cea profesională, Laura reușește să găsească un echilibru și să îmbine armonios...
PARTENERI
×