Reclamă

Horoscopul zilei de 29 iunie 2024. Racii vor intra în contact cu sentimente renegate. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 29 iunie 2024 spune că Racii vor intra în contact cu sentimente renegate. Acest lucru îi va ajuta pe nativii acestei zodii să își dea seama ce simt cu adevărat și să descopere care sunt trăirile ce îi fac fericiți.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 iunie 2024, 1:00

Leii au nevoie de mai multă creativitate în viața lor pentru a trece cu bine de acestă fază a lunii. Nimic nu este mai plăcut în acest moment pentru nativii acestei zodii decât să descopere că arta îi poate ajuta mai mult decât au crezut vreodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 29 iunie 2024

Horoscopul zilei de 29 iunie 2024 spune că nativii zodiacului trec printr-o perioadă în care sentimentele și trăirile lor vor ieși la iveală. Acest lucru nu este deloc întâmplător. Oportunitățile își vor face loc în viața lor, iar a cunoaște ce îi face fericiți cu adevărat îi va ajuta să profite de ele.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ai mare grijă cu activitățile pe care le faci azi. Concentrează-te asupra modului în care poți face mici îmbunătățiri și în viața ta, care să îți permită să te simți mai bine. Bazându-te mai mult pe ceea ce simți, poți experimenta viața în afara gândirii excesive și poți observa detaliile mai mici din viața ta, scrie Astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dacă ai simțit că ai stat pe loc, acesta este un moment pentru a vedea posibilitățile la orizont. Alege direcția care te face să te simți bine pe interior, deoarece aceasta este adevărata fericire a inimii tale.

Poți să te reinventezi, să dedici mai mult timp creativității tale și să vindeci răni mai profunde.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ceea ce vrei să faci în carieră în acest moment este foarte bine conturat, dar poți trece la nivelul următor. Neptun retrograd îți poate crea acel spațiu necesar pentru a ne explora mai mult sentimentele pe care le ai și a descoperi ce se află dincolo de ele.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Această fază a Lunii te poate aduce mai aproape de emoțiile tale pe care le-ai tot negat. S-ar putea să fii mai introspectivă decât de obicei, deoarece tranzitele cosmice te pot duce pe tărâmul inconștientului. Permite-ți să te întristezi pentru pierderi. Acest lucru te poate ajuta să te reglezi mai ușor din punct de vedere emoțional.

Leu: 23 iulie – 22 august

A venit acel moment în viața ta să te scufunzi în limbajul artei, al poeziei și al pasiunii. Chiar dacă nu îți mai amintești când ai dechis ultima dată o carte, nu e timpul pierdut. Pune lucrurile din viața ta pe pauză și apreciază lucrurile mărunte. Onorează-te ca pe o zeiță.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Aceasta este oportunitatea perfectă de a-ți folosi vocea și de a fi catalizatorul schimbărilor necesare în relațiile tale pentru a iniția vindecarea. Dacă ai păstrat lucrurile pentru tine, acesta este momentul să-ți eliberezi adevărurile și să-ți onorezi valorile.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Acesta este un moment bun pentru a lua în considerare ce structuri din viața ta trebuie înlocuite. Aceste structuri ar putea fi rutina ta de lucru sau chiar calendarul social. Aceste schimbări te pot ajuta să fii mai creativă, mai expansivă și mai liberă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Plăcerea trebuie să fie cuvântul care te ghidează în aceste zile. Când ești complet conectată cu corpul tău și lucrurile care te fac să te simți mai bine, atunci ai parte de acea liniște care te va ajuta să vezi mai ușor în ce direcție să mergi. Acesta este un moment minunat pentru a pune mai mult accent pe sentimente.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Scopul acestei faze lunare este de a renunța la ceea ce nu te lasă să crești. Mergi mai mult spre interior pentru a depăși tiparele limitative. Deși s-ar putea să simți că te afli la o răscruce de drumuri, vei primi în viața ta diferite oportunități care te vor purta în direcții unice. Profită de ele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Acesta este momentul să-ți onorezi inteligența instinctuală. Chiar dacă e o perioadă în care ești mai sensibilă în ceea ce privește alegerile tale, nu te lăsa copleșită. A fi sinceră cu tine înseamnă a îți permite să trăiești așa cum îți place cu adevărat.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Învață să vezi lucrurile mai departe de suprafață. Totul are poveste și istorie. Doar așa îți poți da seama cu adevărat dacă ești în direcția cea bună. Nu ezita să-ți notezi ideile atunci simți să o faci. Peste un timp poate te va ajuta să le citești.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Acesta este un moment minunat pentru a te confrunta cu fricile și pentru a înțelege cum s-au format acestea de-a lungul timpului. Dacă le-ai identificat, poți obține mai ușor o perspectivă asupra modului în carete-au împiedicat în mod inconștient să vezi care sunt adevăratele tale dorințe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
4
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
5
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
PARTENERI
×