Reclamă

Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate

Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți nativii vor avea încredere în forțele proprii. Sunt mânați de pasiune și dornici să-și demonstreze talentul.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 27 iunie 2024, 9:05

Încrederea de sine continuă să crească. Vor fi trasate filtre și cele mai importante momente vor fi acum luate în considerare. Neptun retrogradează în Pești și va rămâne acolo până la finalul anului. Astfel, mulți dintre nativi vor fi mânați de instinct pentru luarea unor decizii. Astrele spun că este important să ne hrănim sufletul cu speranțe care nu trebuie să rămână la nivel de vis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii iulie 2024

Este important de menționat faptul că Luna Nouă în Rac favorizează vindecarea anumitor răni. Pallas își va reluarea mișcarea directă către Scorpion. Astfel este foarte important să avem cât mai clară traiectoria pe care o vom urma în lunile ce urmează. A doua Lună Plină din Capricorn apare pe 21 iulie și va determina zodiile la reflecție.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec : 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se simt foarte constrânși de către astre. Nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit pe plan personal. Discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață se complică. Este o lună cu dus și întors. De asemenea, parteneriatele profesionale le oferă șansa de a-și dedica timpul unei activități pe care o preferă. Este momentul să-și depășească confortul și să arate ceea ce doresc de la viață. Va fi pentru prima oară când vor determina ei acest lucru. O vizită în cabinetul medicului va spune că exactitate care sunt și problemele fizice.

Reclamă

Taur : 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur știu că nu pot duce până la capăt taskurile pe care le-au luat în grabă. De aceea, sunt sfătuiți să renunțe la aroganță și să ceară ajutor. Pentru cei singuri va veni un moment în care vor ști cu precizie că discuțiile cu o anumită persoană vor duce în punctul pe care îl preferă. În ceea ce privește resursele financiare, acestea se pot modifica pe parcurs, spune Astrology.com.

Grija acordată anumitor cheltuieli îi va face să se mândrească. Este o ocazie bună pentru a intra într-o afacere.

Reclamă

Gemeni : 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor pune accentul pe bani în luna iulie. Tot ce vor întreprinde se va desfășura în jurul sferei profesionale. Este important ca atunci când vine momentul pentru cheltuirea banilor să existe totuși un buget efectuat. Pentru nativii singuri va fi greu să-și găsească sufletul pereche. Invitațiile prietenilor de a ieși în oraș îi vor deprima și mai mult. Astrele spun că persoanele cu anxietate se vor vindeca într-un moment dat. Totul ține de propria dorință.

Rac : 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac caută să-și sărbătorească multe victorii în această lună. După o anumită perioadă vor trece la grijile pentru situația materială. Personalitatea lor nu-i va lăsa să se odihnească. Este în subconștientul lor ideea că trebuie să formeze un cuplu. Cei singuri vor lua atitudine, însă se vor lăsa conduși de prea multă aroganță. Certitudinea pe care o au legată de anumite proiecte profesionale este cu mult diferită. La finalul lunii sunt siguri că trebuie să renunțe la o anumită legătură.

Leu: 23 iulie – 22 august

O perioadă de timp la începutul lunii, nativii Leu își caută neîncetat copilul interior. După data de 15 iulie, aceștia sunt pregătiți să strălucească așa cum nu au mai făcut-o până acum. Este un prilej esențial de a discuta și cu membrii familiei și a vedea unde mai pot exista îmbunătățiri, arată Yourtango.com. Sunt forțați de împrejurări să încheie diverse relații cu persoane din anturaj. Simt că lumea nu le acordă destulă încredere și se simt abandonați. Este importan să practice recunoștința zilnic.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară dedică această lună creșterii din punct de vedere personal. Au ocazia să își descopere multe vise din subconștient pe care le scot la suprafața într-un mod cert. Pentru cei care se află deja într-o relație, sunt sfătuiți să ofere tot ce au mai bun pentru a nu apărea discuții în contradictoriu. Trebuie menționat faptul că o relație romantică are nevoie de grijă. Scapă de griji după o perioadă anume.

Află totul despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au șansa de a-și transforma orice vis în realitate. Colaborează profesional cu oameni care îi ajută să crească din toate punctele de vedere. O voce interioară îi mânează către un mediu pe care și-l doreau de multă vreme. Au probleme de rezolvat, însă atunci când se simt în fața lor, nu mai știu ce pași să aleagă. Au șansa să cunoască oameni noi.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion se concentrează acum pe creșterea interioară. Încearcă să evite pasiunile care îi țin agrenați într-o viață spirituală. Vor să rămână cu picioarele pe pământ pentru a-și construi vise mărețe. Vor să se destăinuiască, însă aleg persoana nepotrivită pentru acest lucru. Este important să fie atenți la semnele pe care le oferă astrele. Corpul le va oferi și el mesaje ascunse.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt maeștri în exprimarea viselor și a sentimentelor. În grupul lor de prieteni știu cum să devină mentori. Sunt îndemnați să realizeze tot ce le spune inima. Prietenii de care se apropie îi ajută în cazul comunicării deficitare. Dacă vor o relație, cei singuri știu cum să o abordeze. Un obstacol în viața lor îi va face mult mai creativi și vor ști cum să pornească de la început fiecare acțiune.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt foarte atașați de muncă în această perioadă. Se dedică schimburilor împreună cu cei dragi și vor să împartă totul. Își dau seama că anumite resurse îi părăsesc, astfel că încearcă să rămână aliniați din punct de vedere sentimental. Este bine să evite vorbele nefolositoare la locul de muncă sau alături de oameni care nu le apreciează adevărata valoare. Este bine de asemenea să facă pace cu trecutul.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător se implică foarte mult în proiectele pe care deja și le-au însușit la locul de muncă. Se limitează în cazul petrecerii timpului cu prietenii, chiar dacă asta înseamnă că ratează multe evenimente majore. Sunt sfătuiți să se implice în proiecte creative. Este bine să analizeze fiecare tipar pentru a vedea pe care să îl urmeze întocmai. Vocea lor va fi auzită de cei din jur mult mai ușor în această perioadă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt într-o perioadă perfectă pentru a-și lăsa creativitatea să zburde. Sunt de aceeași părere cu toți prietenii și nu există niciun motiv de ceartă în grupul creat. Duc la îndeplinire tot mai multe acte de binefacere, iar asta îi face să se simtă mult mai acceptați în societate. Se gândesc la tot ce n-au putut să realizeze până acum și o iau de la capăt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
3
O femeie elf, într-o rochie albastră
Horoscop
Zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Nativii care se pot confrunta cu provocări în perioada următoare
Ai mai jos lista cu zodii care sunt testate de Univers în iulie 2024. Deși provocarea se simte la fiecare pas pentru acești nativi, astrele îi vor ajuta să se reconecteze cu stima de...
4
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×