Reclamă

Horoscopul zilei de 29 mai 2021. Taurii au parte de schimbări. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 29 mai 2021 anunță că nativii din zodia Taurului vor avea parte de schimbări semnificative ale vieții lor. Transformările pe care aceștia le vor experimenta se vor reflecta negreșit în viața lor amoroasă.

Publicat: 28 mai 2021, 12:13

Taurii vor căuta să capete încrederea necesară și claritatea pentru a acționa pe plan sentimental. Aceștia își doresc o relație de lungă durată și se poate să fi găsit persoana potrivită care să li se alăture.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 29 mai 2021

Zodia Taurului va experimenta o perioadă norocosă și benefică. Ei se vor simți motivați să susțină cauze caritabile.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astrele zilei de astăzi fac apel la echilibru, în mod special în privința vieții personale și private. Fie că ești singură sau ai un partener, ți se reamintește ceea ce contează cu adevărat în viață. Luna îți va releva ambițiile, datorită influenței în cea de-a X-a casă a autorității, carierei și reputației. Influențele celeste te transformă într-un adevărat diplomat. Orice Berbec preferă să comunice într-un mod direct, clar și rapid. Mercur își începe faza retrogradă determinându-te să îți revizuiești eventualele planuri legate de educație, abilități de comunicare și relațiile cu rudele. Această perioadă va dura începând de acum și până pe 22 iunie.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Lucrurile încep să se schimbe în casa finanțelor. Mercur retrograd te influențează să-ți analizezi mai bine economiilor, obiceiurile financiare, investițiile. Această perioadă te va forța să îți revitalizezi vechi deprinderi și talente, pe care le-ai dat uitării. La locul de muncă chiar dacă vei traversa o perioadă benefică, aceasta poate fi iritantă, mai ales pentru semnele fixe, care nu agrează schimbările. Analizează bine lucrurile pentru a avansa și ia decizii pe baza lucrurilor care ți se comunică.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Încearcă să nu cazi pradă neliniștei, chiar dacă aceasta va fi tendința. Mercur, planeta ta conducătoare, intră în fază retrogradă, chiar în zodia ta. Acest moment astral inițiază una dintre cele mai importante faze ale anului pentru tine, o perioadă a introspecției și autoexplorării. Folosește acest timp pentru a-ți reaminti care sunt valorile tale personale și nevoile. Astrele te direcționează către schimbări de carieră, spre o funcție mai înaltă și schimbări importante în viața ta. Soarele în Gemeni formează o cuadratură cu Jupiter în Pești, în cea de-a X-a casă a carierei. Iei măsuri pentru a te alinia noii realități, anunță horoscopul zilei de 29 mai 2021.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Lucrurile așa cum le știi tu urmează să se schimbe. Te vei reconecta cu toate lucrurile pe care ai încercat să le „îngropi” în subconștientul tău până acum. Acest lucru te va ajuta să faci față conversațiilor importante și revelațiilor legate de propriul model de autosabotare. Reconectează-te la visele tale și aspirațiile tale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Mercur retrograd îți va induce o reevaluare a țelurilor tale pe termen lung și actualului tău grup de prieteni. Folosește această perioadă de reflecție pentru a fi mai selectivă. Poți face ajustările necesare până la data de 22 iunie. Ia totul pas cu pas. Universul îți pune bețe în roate, iar lucrurile nu au rezultatele dorite. Leii sunt însă printre cele mai optimiste zodii. Folosește-ți puterea de persuasiune și identifică cum ai putea fi mai împăcată cu tine însăți. Ar fi indicat să iei o pauză pentru restabilirea energiei.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Mercur își începe faza retrogradă și îți poate conferi senzația că te învârți în jurul cozii. Pregătește-te pentru o revizualizare a traiectoriei tale profesionale. O zi puternică, în care experimentezi ceea ce astrologii numesc un conglomerat de planete (stellium), în cea de-a X-a ta casă a carierei. Soarele, Mercur și Venus te stimulează și te ghidează. În timpul unui asemenea tranzit se pot ivi oportunități de tot felul. Va trebui doar să alegi calea cea potrivită pentru tine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

S-ar putea să simți că mintea ta nu face față realității. Dragostea după care tânjești este mult mai aproape decât credeai. Luna în Capricorn îți va „lumina” cea  de-a IV-a casă a familiei; aducând stabilitate interioară. Ai putea avea probleme în a comunica cu familia și cei dragi, dar îți vei adapta cu ușurință mesajul pentru ca aceștia să te înțeleagă mai ușor. Ești extrem de emoțională atunci când vine vorba de munca ta. Se poate să te simți demotivată. Nu pune prea multă presiune pe tine astăzi, te sfătuiește horoscopul zilei de 29 mai 2021.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu traversezi cea mai ușoară perioadă, din punct de vedere mental. Explorezi chestiuni legate de intimitate și probleme relaționale. Partea bună este că această perioadă de introspecție îți va conferi mai multă putere și autenticitate. Astrele te pot plasa în situații dificile la locul de muncă. Vei avea nevoie de răbdare  pentru a depăși blocajele. Luna în Capricorn formează o cuadratură cu Chiron în Berbec. Nu ceda în fața impulsivității și fii cât mai diplomată.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Această perioadă astrală va fi una dintre cele mai importante pe care le traversezi în cursul acestui an. Îți vei reevalua toate relațiile cu persoanele apropiate. Vei putea să vindeci prezentul doar dacă înveți din greșelile trecutului. Nu îți subestima niciodată valoarea. Ai încredere în tine și în ceea ce poți să faci. Ești mult mai puternică decât îți imaginezi.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești cel mai carierist semn al zodiacului. Iar Universul te motivează să îți urmezi țelul. Abilitățile naturale de lider vor ieși în evidență din plin. Profită pe cât posibil de această conjunctură. Deși ești destul de norocos, reușești să îți acorzi spațiu și distracției. Ai energia potrivită pentru a te liniști și a te bucura de viața ta.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Tot trecutul îți defilează prin fața ochilor. În această perioadă poți învăța din toate greșelile trecutului. Acest lucru îți va prinde bine și te va ajuta în relațiile tale actuale, personale și profesionale. Există, de asemenea, posibilitatea să-ți aduci aminte vechi pasiuni sau să reiei proiecte demult uitate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Se poate ca o fostă iubire să revină în viața ta. Acest lucru poate crea tensiuni sau îți poate da totul peste cap. Creativitatea ta este la nivel maxim. Profită de acest moment pentru a-ți stabili planuri de viitor, îți sugerează Astrology.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×