Reclamă

Horoscopul zilei de 3 martie 2023. Săgetătorii încep un nou proiect. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 3 martie 2023 spune că nativii din zodia Săgetător vor fi puși în fața faptului împlinit. Astrele susțin că o să ai parte de o veste bună venită din partea unei persoane ce-ți oferă mai multe propuneri pentru a câștiga niște bani în plus.

Publicat: 2 martie 2023, 1:00

Săgetătorii se numără printre zodiile norocoase. Astrele au pregătit pentru nativii din zodiac mai multe provocări. Întregul parcurs zilnic al acestora va fi influențat de dorința de evoluție și de mai bine. Se anunță și schimbări în viața anumitor nativi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 3 martie 2023

Horoscopul zilei de 3 martie 2023 spune că unii nativi se vor confrunta cu niște decizii greu de luat. În joc este cariera și viața personală, însă, mai important decât orice este vorba și despre sănătate și împlinire. Zodiile trebuie să învețe să și refuze anumite lucruri care vin către ele precum ore suplimentare la locul de muncă, ori vreo situație deosebită cu un prieten care are nevoie de mai mulți bani cu împrumut.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 3 martie 2023 spune că nativii din zodia Berbec vor avea parte de o zi aglomerată la locul de muncă. Încerci pe cât posibil să termini lucrurile mai din timp, însă nu reușești să faci față tuturor solicitărilor.

Reclamă

Astrele spun că vei avea un program încărcat și acasă, căci familia te așteaptă. Cei mici au nevoie de mai multă atenție și vor să petreci timp cu ei. Pregătește-le ceva gustos și rapid, împreună cu ei.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taur trebuie să învețe astăzi să spună „nu”. Ești o fire extrem de blândă și sociabilă, îți face plăcere să îi ajuți pe cei care au nevoie, însă acum, este momentul săpetreci mai mult timp cu tine. Astrele recomandă să nu iei în considerare răutățile celor din jur care vin spre tine astăzi.

Reclamă

Pe tremen lung, lucrurile se vor aranja exact așa cum ai nevoie. Ai încredere în tine mai des și refuză să te mai încarci cu problemele altora.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul zilei de 3 martie 2023 spune că Gemenii vor avea parte de o zi solicitantă. Cu toate acestea, reușești să-ți atingi toate obiectivele și ești dispusă să faci anumite sacrificii pentru zona carierei. Ai oferit multe resurse și energie pentru un proiect care vrei să meargă bine. Se apropie termenul de finalizare și ești extrem de agitată. Încearcă să nu te panichezi, ești o femeie organizată și inteligentă, cu siguranță vei da pe spate comisia de evaluare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt zodii familiste, cărora le place să petreacă timp alături de oamenii dragi. Astrele spun că zona socială se va contura din ce în ce mai bine datorită spiritului tău veșnic tânăr. Așadar, timpul de calitate pe care îl petreci lângă oameni care te susțin este una dintre activitățile tale preferate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Deși ne aflăm într-o perioadă în care iubirea este pretutindeni, Leii fac parte din categoria zodiilor care nu își găsesc niciodată jumătatea. Să fie stilul tău de viață sau atitudinea puțin arogantă? Astrele spun că, treptat, vei avea parte și de lucruri mai fericite în zona relațiilor de cuplu. Important este să nu îți pierzi speranța și să ai mai multă încredere în tine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 3 martie 2023 spune că nativii din zodia Fecioară vor fi nevoite să ia o decizie importantă. Este vorba despre o oportunitate de a părăsi țara și de a te specializa alături de profesioniști din domeniul tău. Această provocare este extrem de serioasă pentru tine, mai ales pentru că te forțează să faci sacrificii în plan personal.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele vor schimbări majore în viața lor. De ceva vreme petreci mai mult timp căutând o locuință nouă. Îți dorești foarte mult să depășești etapa în care te afli și să evoluezi. Dacă locuiești în chirie, este momentul să-ți achiziționezi un apartament care să fie al tău. Dacă locuiești la bloc, vei dori să faci trecerea spre o locuință mai mare, potrivit YourTango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Atunci când vine vorba de un secret ascuns ești prima persoană care își dă seama că lucrurile nu sunt ceea ce par. Fii foarte atentă la oamenii care intră în viața ta și la lucrurile pe care ți le spun. S-ar putea ca lucrurile pe care le afli să-ți influențeze viitorul. Stai departe de bârfe și răutăți, căci nu ai nevoie de asemenea energii negative în jurul tău.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul zilei de 3 martie 2023 spune că te vei confrunta cu o situație diferită. Unul dintre superiorii tăi îți propune să petreci mai mult timp pentru dezvoltarea unui nou proiect. Acest lucru îți surâde, mai ales pentru că e vorba de un salariu și mai mare. Ai încredere în abilitățile tale și acceptă orice provocare.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

S-ar putea să te confrunți cu o criză existențială pentru câteva ore. Din cauza suprasolicitării simți că îți pierzi sensul și obiectivele. Respiră adânc și încearcă să te relaxezi. Câteva zile libere te vor ajuta să te repoziționezi și să te mai odihnești.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Astăzi îți vei prioritiza diferit activitățile. Vrei să termini munca mai repede și să petreci mai mult timp în oraș, pentru niște cumpărături de rutină. Fii atentă la banii pe care îi cheltuiești, câteodată ai tendința de a exagera și pierzi noțiunea timpului sau a sumelor pe care le cheltuiești, scrie Astrology.com.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru tine este important ca astăzi să petreci mai mult timp alături de familie și de prieteni. De asemenea, este un moment oportun să te dezvolți din punct de vedere personal. S-ar putea să faci cunoștință cu niște pasiuni recent descoperite, de care nu credeai că o să ai timp vreodată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×