Reclamă

Zodii care se îndrăgostesc nebunește. Ce aduce nou Venus în Berbec

Astrele spun că există trei zodii care se îndrăgostesc nebunește. Venus în Berbec aduce schimbări importante în viața acestor nativi. Cele trei zodii care sunt cu capul în nori sunt reprezentate de Berbec, Leu și Scorpion.

Publicat: 26 februarie 2023, 6:18

Venus se va afla în zodia Berbecului până pe data de 16 martie 2023. Această planetă are o influență directă asupra casei dragostei. Nativii din zodiac s-ar putea ca în această perioadă să-și găsească sufletul pereche. Nativii trebuie să ofere iubirii șansa de a intra în viața lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se îndrăgostesc nebunește

Cele trei zodii care se îndrăgostesc nebunește au în față o zi plină de momente de neuitat. Acești nativi iubesc cu sufletul deschis, fără bariere și pun dragostea mai presus de orice.

Nativii pătimași nu se rezumă la sentimente oferite cu jumătate de măsură. Ei caută profunzimea sentimentelor în relațiile pe care le au cu partenerii lor. Aceste zodii nu se ascund și încearcă să facă din momentul prezent ceva unic și special.

Descoperă ce le rezervă astrele zodiilor care iubesc cu pasiune!

Berbec

Reclamă

Berbecii nu puteau să lipsească din acest top. Tu ești prin definiție o femeie care iubește cu sinceritate, care iubește feroce și care așteaptă de la partenerul de cuplu o dragoste la fel de mare. Nu accepți ca partenerul să nu te pună pe primul loc în viața sa.

Ai nevoie de o relație care să te stimuleze intelectual și care să te provoace constant. Iubești msterul, prin urmare ești atrasă de multe ori de bărbații care par greu de aborda.

Ia în calcul faptul că Venus în Berbec îți activează în această perioadă casa iubirii. S-ar putea ca cele mai ascunse dorințe ale tale să devină realitate, scrie YourTango.com.

Reclamă

Leu

Leii sunt zodii de foc puternice și sigure pe sine. Aceste femei știu mereu ce vor de la bărbatul pe care îl au alături.

Tu iubești cu mult patos și pui întotdeauna relația de cuplu pe primul loc. Îți dorești un bărbat care să aprecieze sentimentele puternice la fel de mult ca tine. Ai nevoie de un partener loial lângă care să poți să-ți construiești imperiul.

Tu ești deja o femeie puternică. Este important ca cel de lângă tine să se potrivească rapid cu energia pe care o emani.

Focul din ochii tăi se poate observa cu ușurință atunci când te afli lângă bărbatul potrivit. Venus în Berbec s-ar putea să-ți aducă în cale partenerul la care ai visat mereu.

Scorpion

Scorpionii sunt misterioși și dornici să aibă parte de o iubire desprinsă din filme. Tu ești una dintre cele mai misterioase femei din zodiac, scrie Astrology.com.

Îți place să-ți păstrezi viața intimă departe de ochii curioșilor. Alegerile tale sunt de multe ori criticate de cei din jur, însă tu nu ești genul de persoană care să țină cont de acest aspect. Ești în general o femeie asumată.

Pentru tine fericirea ta este mai presus de orice. Vei căuta mereu un bărbat puternic și hotărât. Ești genul de femeie care are nevoie de un partener căreia să-i alimenteze puterea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×