Reclamă

Zodii care se îndrăgostesc nebunește. Ce aduce nou Venus în Berbec

Astrele spun că există trei zodii care se îndrăgostesc nebunește. Venus în Berbec aduce schimbări importante în viața acestor nativi. Cele trei zodii care sunt cu capul în nori sunt reprezentate de Berbec, Leu și Scorpion.

Publicat: 26 februarie 2023, 6:18

Venus se va afla în zodia Berbecului până pe data de 16 martie 2023. Această planetă are o influență directă asupra casei dragostei. Nativii din zodiac s-ar putea ca în această perioadă să-și găsească sufletul pereche. Nativii trebuie să ofere iubirii șansa de a intra în viața lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se îndrăgostesc nebunește

Cele trei zodii care se îndrăgostesc nebunește au în față o zi plină de momente de neuitat. Acești nativi iubesc cu sufletul deschis, fără bariere și pun dragostea mai presus de orice.

Nativii pătimași nu se rezumă la sentimente oferite cu jumătate de măsură. Ei caută profunzimea sentimentelor în relațiile pe care le au cu partenerii lor. Aceste zodii nu se ascund și încearcă să facă din momentul prezent ceva unic și special.

Descoperă ce le rezervă astrele zodiilor care iubesc cu pasiune!

Berbec

Reclamă

Berbecii nu puteau să lipsească din acest top. Tu ești prin definiție o femeie care iubește cu sinceritate, care iubește feroce și care așteaptă de la partenerul de cuplu o dragoste la fel de mare. Nu accepți ca partenerul să nu te pună pe primul loc în viața sa.

Ai nevoie de o relație care să te stimuleze intelectual și care să te provoace constant. Iubești msterul, prin urmare ești atrasă de multe ori de bărbații care par greu de aborda.

Ia în calcul faptul că Venus în Berbec îți activează în această perioadă casa iubirii. S-ar putea ca cele mai ascunse dorințe ale tale să devină realitate, scrie YourTango.com.

Reclamă

Leu

Leii sunt zodii de foc puternice și sigure pe sine. Aceste femei știu mereu ce vor de la bărbatul pe care îl au alături.

Tu iubești cu mult patos și pui întotdeauna relația de cuplu pe primul loc. Îți dorești un bărbat care să aprecieze sentimentele puternice la fel de mult ca tine. Ai nevoie de un partener loial lângă care să poți să-ți construiești imperiul.

Tu ești deja o femeie puternică. Este important ca cel de lângă tine să se potrivească rapid cu energia pe care o emani.

Focul din ochii tăi se poate observa cu ușurință atunci când te afli lângă bărbatul potrivit. Venus în Berbec s-ar putea să-ți aducă în cale partenerul la care ai visat mereu.

Scorpion

Scorpionii sunt misterioși și dornici să aibă parte de o iubire desprinsă din filme. Tu ești una dintre cele mai misterioase femei din zodiac, scrie Astrology.com.

Îți place să-ți păstrezi viața intimă departe de ochii curioșilor. Alegerile tale sunt de multe ori criticate de cei din jur, însă tu nu ești genul de persoană care să țină cont de acest aspect. Ești în general o femeie asumată.

Pentru tine fericirea ta este mai presus de orice. Vei căuta mereu un bărbat puternic și hotărât. Ești genul de femeie care are nevoie de un partener căreia să-i alimenteze puterea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două femei care se țin în brațe și reprezintă cele două zodii care pierd bani în luna iunie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în luna iunie 2024. Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în luna iunie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Nu este cel mai bun moment pentru a face investiții majore. Cei trei nativi sunt sfătuiți de...
2
tineri îndrăgostiți care stau liniștiți într-o zi senină
Horoscop
Cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Ce spun astrele
Dacă te întrebi cum vor fi zilele călduroase din punct de vedere sentimental, noi venim cu răspunsul. Află cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Este vorba despre noi începuturi,...
3
Căpșuni alături de bucăți de ciocolată neagră, ingrediente folosite pentru un desert viral
Rețete
Desert viral cu căpșuni și ciocolată. Se poate face și cu banane
Acest desert viral cu căpșuni și ciocolată se prepară simplu și rapid. Se poate face cu doar câteva ingredient, iar dacă nu ai căpșuni acasă poți să încerci să le înlocuiești cu banane. Acest...
4
Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura, într-un bol, o gogoașă secționată, alături de flori de dovlecei
Rețete
Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Rețetă de desert rapid și ușor
Pentru că gogoșile sunt foarte îndrăgite în bucătăria românească și se prepară în multe moduri, avem pentru tine o rețetă de gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Este o rețetă simplă și ușoară, din...
5
Prințesa Leonor a Spaniei, într-o ținută militară
Familia Regală
Cine sunt viitoarele Regine ale lumii. Prințesele de acum sunt de o frumusețe rară și își fac mamele mândre oriunde merg
Femeile din Familiile Regale precum Regina Letizia a Spaniei, Regina Maxima a Țărilor de Jos și Regina Maria a Danemarcei sunt cunoscute pentru eleganța lor și pentru munca pe care o depun pentru țările...
PARTENERI
×