Reclamă

Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2023. Taurii au nevoie de vorbe frumoase în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2023 spune că Taurii au nevoie de vorbe frumoase în viața lor. Nativii acestei zodii trec printr-o stare mai aparte și e foarte important ca inima loc să se simtă bine ca să dea randament pe toate planurile.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 noiembrie 2023, 1:00

Gemenii sunt sfătuiți să se bucure din plin de toamnă. Se pare că energia acestui nou sezon îi va ajuta foarte mult să se simtă bine și să se bucure de tot ceea ce au în jur. Nativii acestei zodii trebuie doar să profite de schimbare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2023

Horoscopul zilei de 3 noiembrie 2023 spune că astrele le recomandă nativilor zodiacului să fie cât mai deschise spre oportunitățile care le ies în cale și să se elibereze de trecut. Zodiile sunt sfătuite să se bazeze mult pe intuiție și să se bucure de prezent.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești pregătită pentru ceea ce urmează. Vrei să te bucuri de toată distracția pe care o promite acest sezon. Astăzi, ia-ți un latte cu dovleac condimentat sau bucură-te de o pungă de popcorn în parc. Cu Luna care intră în Rac, întoarce-ți inima către lucrurile din viață care îți sunt familiare. Permite-i minții să reflecteze la lucrurile care te fac să te simți bine și fericită.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Un cuvânt bun este ceea ce vrei să auzi în timp ce Luna cu spirit blând intră în dulcele semn al Racului. Astăzi este ziua perfectă pentru a vorbi despre lucrurile care îți aduc un zâmbet în inimă. Nu toate conversațiile trebuie să fie intense. Sunt zile în care vrei doar să privești partea luminoasă a vieții.

Astăzi, lasă-ți mintea să se concentreze pe bine. Lucrurile negative din viață pot aștepta până mâine.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Este vremea să scoți hainele mai groase din șifonier și să te bucuri în natură de schimbările de sezn. Luna va intra în semnul sentimental al Racului. Așa că bucură-te să te uiți la fotografii vechi de pe telefon, tabletă sau e-mail și râzi despre cât de mult te-ai schimbat de atunci și cum ai trecut peste toate obstacolele. A venit timpul să privești partea bună a lucrurilor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În fiecare lună, Luna intră în semnul tău și, în calitate de conducător al Lunii, primești un dublu impuls de energie. Astăzi este ziua perfectă pentru a-ți verifica dulapurile cu haine și pentru a dona articole pe care nu le-ai mai folosit de ceva timp.

Luna reprezintă toate lucrurile feminine și intuitive. Dacă ai timp, fă o listă cu ce obiective viitoare ai vrea să stabilești pentru anul care bate la ușă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ascultă-ți intuiția. Luna intră în Rac, sectorul tău de dușmani ascunși. Poate știi deja cine sau ce sunt. Luna va petrece două zile și jumătate în Rac, ceea ce îți oferă timp suficient pentru a evalua cine este cu adevărat prietenul tău și cine nu.

În ciuda sentimentului că cineva poate să nu fie „pentru tine”, este bine să rămâi încrezătoare și să faci tot ce poți în toate situațiile. Ești propriul tău avocat. Nu permite nimănui să-ți stingă strălucirea.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Inima ta va fi prinsă de sentimente pe măsură ce Luna trece în semnul Racului. Există un sentiment de pace și liniște pe măsură ce îți dai seama că aiprieteni care te susțin și vor să reușești.

Astăzi, plănuiește să discuți cu un prieten bun cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. Programează o întâlnire la o cafea cu un partener de afaceri pentru a discuta despre ceea ce aveți în lucru. Fă-ți timp să ieși și să explorezi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Știi ce vrei să realizezi la locul de muncă și îți dorești foarte mult să faci o impresie bună în această săptămână. S-ar putea să descoperi că superputerea ta este de fapt ceva ce este greu de măsurat.

Intuiția ta crește când Luna este în Rac. Această latură psihică a personalității tale te ajută să simți momentul oportunității de fiecare dată când se apropie. Poți simți de asemenea când alții au nevoie de spațiu sau apropiere. În general, este o zi grozavă pentru tine, scrie Astrology.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este o zi minunată să pui bazele unei idei noi și să începi să o implementezi împreună cu alții care sunt curioși despre cum funcționează lucrurile. Luna intră în sfera inovației. Cu această energie lunară în casa ta a noua pentru următoarele zile, planurile de călătorie pot apărea și ele. Se pot întâmpla o mulțime de lucruri care sunt spre binele tău.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești o persoană care adoră să dăruiască și, atunci când decizi să ajuți pe cineva care are nevoie, oferi din inimă, fără regrete sau ezitare. În timpul intrării Lunii în Rac, devii foarte sensibilă la ceea ce se întâmplă în jur. Ești destul de precaută, dar ai mare grijă de emoțiile și sentimentele tale. Este bine să ții pasul cu lumea în general, dar cel mai bine este să-ți cunoști limitele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dragostea este în aer. Luna intră în Rac și activează modul în care te simți față de o anumită persoană. S-ar putea să nu fii pregătită să anunți dragostea ta lumii, dar poți decide că este în regulă să ca omul ce ocupă un loc special în inima ta să primească atenție atunci când e în preajmă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Este una dintre acele săptămâni în care trebuie să duci la bun sfârșit lucrurile și totuși sunt greu de finalizat. Ești un tip de personalitate unic, iar Luna în Rac s-ar putea să emane frenezie fără niciun motiv. S-ar putea să te întrebi dacă ești pregătită pentru tot ce urmează, dar este nevoie de un sentiment de ordine în acest moment.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ești o persoană romantică, așa că atunci când Luna intră în Rac, sectorul tău de dragoste, este un moment distractiv pentru tine. Este timpul să te bucuri de o plimbare minunată în natură sau să bei o cafea cu un prieten. Aceasta este o zi minunată pentru tine, așa că asigură-te că faci ceva care să-ți încălzească inima în toate modurile corecte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×