Reclamă

Ce zodie e în luna noiembrie. Trăsăturile persoanelor născute în această lună

Dacă nu știi ce zodie e în luna noiembrie, află că acestei perioade îi corespund doi nativi. Este vorba despre Scorpion și Săgetător. Cei din prima categorie sunt încadrați între 23 octombrie și 21 noiembrie, iar cei dintr-a doua între 22 noiembrie și 21 decembrie. Cu toate acestea, zodiacul european susține că luna noiembrie este special dedicată Scorpionilor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 1 noiembrie 2023, 9:07

Zodie de apă, aceasta este întotdeauna caracterizată de mister. Astfel, nativii sunt foarte secretoși și se deschid cu greu în fața persoanelor din jur. Este nevoie de timp pentru ca aceștia să aibă încredere în cei pe care îi numesc prieteni. O adevărată provocare în viața de zi cu zi, ar putea spune specialiștii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce zodie e în luna noiembrie

Ambele zodii corespunzătoare lunii noiembrie sunt la fel de interesante și pline de trăsături aparte. Află din articolul următor cele mai fascinante aspecte legate de Scorpioni și Săgetători și vezi ce nu știai despre aceștia.

Dacă vorbim despre nativii Scorpion, aceștia sunt extrem de activi. Nu se plictisesc niciodată și vor întotdeauna să practice activități care să le aducă bucurie. Sunt loiali, creativi și reușesc să-și creeze relații de durată.

De asemenea, pot să-i enerveze pe cei din jur mai ușor decât orice altă zodie. În relații iubesc cu adevărat și sunt foarte pasionali, arată Yourtango.com.

Sunt cei mai devotați parteneri dacă simt că persoana de lângă ei este ceea ce le trebuie sufletului lor.

Reclamă

Sunt multe momentele în care se simt deprimați și cad într-o stare continuă de anxietate. Nu se știe cu siguranță ceea ce gândește un Scorpion, asta pentru că întotdeauna va fi înconjurat de mister.

Sunt loiali doar atunci când cei de lângă ei le demonstrează că pot avea încredere oarbă. Despre femeia Scorpion specialiștii susțin că vrea un bărbat puternic alături de ea, dar și un amant veritabil.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii.

Reclamă

Ce trăsături au persoanele născute în Zodia Săgetător

Despre nativii Săgetător cunoaștem faptul că sunt aventurieri și vor întotdeauna să aibă energie pentru următoarea etapă din viața lor. Sunt cei mai amuzanți prieteni din grupul lor, însă nu te poți baza întotdeauna pe ceea ce spun. În ceea ce privește relațiile de iubire, tind să fie construite într-un haos total. Nu știu ce vor și se implică în situații din care adesea nu mai pot ieși foarte ușor. Preferă să-și trăiască viața singuri până când vor găsi iubirea adevărată, spune Astrology.com.

În orice tip de relații evită să comunice foarte mult, însă este întotdeauna de ajutor atunci când este nevoie. Sunt pozitivi și flirtează întotdeauna, asta pentru că tratează totul ca pe o joacă.

Le este foarte dificil să se implice în situații amoroase, mai ales dacă persoana de lângă ei își dorește ceva serios. Le plan provocările, însă urăsc să fie contraziși. O zodie deloc capricioasă, nu este dificil de mulțumit.

Zodie de foc, este foarte greu să i se observe adevăratele slăbiciuni. În cele din urmă, doar sufletul pereche va sesiza ceea ce se întâmplă cu adevărat în sufletul și inima sa. Este guvernată de planeta Jupiter, astfel fiind cea mai norocoasă zodie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×