Reclamă

Horoscopul zilei de 31 martie 2021. Fecioarele sunt atente la investițiile financiare. Află ce îți rezervă astrele

Citește horoscopul zilei de 31 martie 2021 pentru a afla cum va decurge întreaga ta zi. Noi căi se deschid în calea noastră, de aceea trebuie să fim deschiși în fața noilor posibilități.

Publicat: 30 martie 2021, 13:30

Ne așteaptă începutul unei noi luni primăvăratice, în care ne vom descotorosi de energiile negative. Balanțele vor avea astăzi parte de vești bune, în vreme ce Fecioarele vor trebui să fie atente la investițiile financiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fie că este vorba de frică, de o atitudine pesimistă, sau că suntem prea critici cu noi înșine și ceilalți, trebuie să ne pregătim să lăsăm în urmă obiceiurile proaste care ne împiedică să avansăm.

Horoscopul zilei de 31 martie 2021

Vărsătorii au parte de un blocaj sentimental, iar Capricornii își vor îndeplini un vis vechi. Citește mai departe ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Eventualele neînțelegeri pe care Berbecii le au cu partenerii de viață vor lua sfârșit. Venus se reîntoarce în zodia ta, iar acest lucru va fi ca o gură de aer proaspăt pentru tine, în special când vine vorba de relațiile amoroase. Este o perioadă propice pentru promovări la locul de muncă sau măriri de salariu. Nu uita că cel mai bun remediu în viață este o atitudine pozitivă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Talentele tale ascunse vor ieși în evidență astăzi. Horoscopul zilei de 31 martie 2021 anunță o cheltuială neprevăzută ce poate apărea, iar bugetul îți poate fi dat peste cap. Îți planifici să începi luna martie cu un program de exerciții fizice pentru a reintra în formă. Încearcă să îți îndeplinești visele făcând o distincție între ceea ce vrei și ceea ce îți dorești.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Din punct de vedere economic, Gemenii traversează o perioadă plină de provocări. Chiar dacă ai o zi mai grea, trebuie să înveți să nu îți mai verși frustrărie pe cei din jur. Îți este greu să îți concentrezi mintea către ceva constructiv. Tensiunea pe care o resimți te poate ajuta însă să iei măsuri în privința carierei tale. Spre finalul zilei te detașezi de probleme și te concentrezi pe relaxare.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii învață astăzi să fie mai toleranți față de persoanele care nu le sunt pe plac. Concentrează-te mai mult pe familie, petrece timp alături de cei dragi și nu fugi de sentimentele puternice pe care le simți pentru o persoană apropiată. Poți primi susținere financiară din partea unui investitor sau a unui partener de afaceri. Fii atentă la contractele pe care este necesar să le semnezi și pune mereu înainte nevoile tale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Fii mai sensibilă, în mod special față de prietenii tăi. Partenerul de viață se poate simți negjijat în ultima perioadă, așa că încearcă să îi acorzi mai multă atenție. Nu uita să îți programezi o vizită la doctor. Este mai bine să previi decât să vindeci. Horoscopul zilei de 31 martie semnalează că este timpul pentru o schimbare, iar universul îți conferă energia necesară pentru materializarea acesteia.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fii atentă cu noile investiții financiare care ți se pot propune. Alocă timpul necesar și nu te grăbi atunci când e nevoie să iei decizii. Se ivesc șanse de promovare la locul de muncă. Până la urmă, întregul efort depus de tine până acum va fi răsplătit. Vei comunica excelent cu partenerul și vă veți rezolva problemele din sfera domestică. Romantic sau financiar, ai posibilitatea de a schimba lucrurile în favoarea ta.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Veștile bune de care vei auzi astăzi îți vor ridica moralul și vei continua în acest ton pe întreg parcursul zilei. La locul de muncă vei ajunge la un compromis cu colegii tăi în privința unei probleme care persista de mult. Ai nevoie de mai multă activitate fizică, însă noul anotimp îți conferă energia necesară pentru aceasta. Se poate să te asociezi unui proiect creativ, pe termen lung, conform previziunilor astrologice oferite de horoscopul zilei de 31 martie 2021.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie 

Învață să nu reacționezi conform impulsurilor tale și să îți controlezi emoțiile. Altfel nu te mai mira de ce tuturor le este teamă de tine. Te vei bucura să iei parte la organizarea unui eveniment, fiind un bun moment în care să îți etalezi capacitățile organizatorice. Vei primi susținere din partea celor din jur, chiar dacă uneori așteptările tale nu le pot părea acestora chiar realiste.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Ajutorul pe care l-ai oferit în trecut se va întoarce acum către tine. Dacă ai în plan achiziționarea de bunuri casnice, fă-ți cercetarea bine înainte, altfel se poate să regreți mai târziu. Acordă mai multă atenție știrilor economice și ai mare grijă la modul în care îți gestionezi banii. Ești într-o dispoziție inovatoare, iar acest lucru nu poate fi decât în avantajul tău, conform horoscopului zilei de 31 martie 2021.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Vei da startul unei activități noi la care visai demult. Vei fi, de asemenea, desemnat să duci la bun sfârșit o activitate, care, deși initial ți se va părea o povară, vei reuși să o duci cu brio la bun sfârșit. Depășește-ți limitele și înearcă să obții job-ul mult dorit, în perioada aceasta conjunctura astrală îți este favorabilă, potrivit Astrology.com.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Ai un blocaj în viața sentimentală. Încearcă însă să nu te agiți prea tare cu asta. Relaxează-te și lasă lucrurile să se rezolve de la sine. Cu puțină răbdare lucrurile se vor întoarce în favoarea ta, spune horoscopul zilei de 31 martie 2021. Activitatea desfășurată la locul de muncă te împlinește. Încearcă să te concentrezi pe lucrurile care îți aduc satisfacție.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Urmează să faci o călătorie la care visai de mult și care îți va produce mare plăcere. Există posibilitatea să ai îngrijorări în privința unui membru al familiei. Sună-i pe cei dragi, verifică starea lor de sănătate. De multe ori poți preîntâmpina o problemă astfel. A venit timpul pentru a rezolva o problemă pe care o amânai de ceva timp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×