Reclamă

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2021. Capricornii se simt împliniți. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2021 vine cu multe momente plăcute în viața nativilor din zodia Capricornului. Aceștia se bucură de mai mult timp liber și de atenția primită de la persoanele importante din viața lor.

Publicat: 3 decembrie 2021, 12:00

Astrele spun că astăzi este o zi a rezolvărilor. Nativii vor învăța cum să-și gestioneze mai bine timpul pentru a avea un randament cât mai bun. În plus, începutul de weekend aduce câteva oportunități pe plan personal pe care nativii nu ar trebui să le rateze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2021

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2021  aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia au timp să-și pună la punct ultimele amănunte din planurile lor și să înceapă pregătirile serioase pentru sărbătorile care se apropie. Astrele spun că perioada următoare va fi presărată cu multe momente de neuitat.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii au o zi plină de momente frumoase. Încă de dimineață ești plină de energie și gata să mute munții din loc. Nimic nu-ți poate sta în cale și știi că deși este ziua ta liberă, ai multe de făcut pentru săptămâna următoare. Pune-ți sarcinile în ordine, apoi bucură-te de timpul tău liber.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii sunt sfătuiți să petreacă mai mult timp alături de familie și de cei dragi. Nu este un moment oportun pentru a pleca într-o vacanță îndelungată sau pentru a face călătorii departe de casă. Cel mai bine este să-ți petreci timpul în apropiere de oamenii importanți pentru tine. S-ar putea ca această decizie să aibă un impact benefic asupra ta.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai inteligente zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului zodiacal!

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii din zodia Gemenilor trebuie să învețe să se detașeze de amintirile din trecut. Astăzi te va cuprinde nostalgia și cu greu vei reuși să faci ceva din tot ceea ce ți-ai propus. Încearcă să apelezi la câteva exerciții de meditație și nu lăsa melancolia să pună stăpânire pe tine. Amintește-ți că ești o zodie de aer extrem de puternică și gata să-și recapete oricând zâmbetul pe buze.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii s-ar putea să aibă parte de câteva cheltuieli neprevăzute. Dacă nu ți-ai pus deja bani în fondul de economii, poate ar fi momentul să reconsideri această decizie. O veste neașteptată te va face să fii nevoită să apelezi la un împrumut dacă nu ai toată suma necesară. Încearcă să privești partea plină a paharului. În timp îți vei recupera banii și vei putea să-i înmulțești.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din zodia Leului au parte de oportunități pe plan profesional. S-ar putea ca un proiect mai vechi să înceapă să-și aducă contribuția în portofoliul tău. Nu ezita să accepți o ofertă nouă de muncă, dacă aceasta se potrivește cu așteptările și nevoile tale. Fii încrezătoare și arată-le celor din jur de ce ești capabilă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2021 spune că nativii din zodia Fecioarei vor avea parte de o zi cu multe reușite. S-ar putea să primești o veste cu privire la un proiect pe care ai început deja să-l organizezi. Fii receptivă și încearcă să privești lucrurile din perspectivă. Astrele spun că ai deja rezolvările la tine în minte. Trebuie doar să-ți dai seama cum să pui la punct ultimele piese din acest puzzle.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele trebuie ă fie foarte atente la discursul pe care îl abordează. S-ar putea ca oamenii să nu te înțeleagă așa cum îți dorești și să ajunși în câteva discuții inutile. Încearcă să nu-ți consumi energia și să recurgi de fiecare dată când este nevoie la diplomație. Eleganța este ceea ce te caracterizează. Nu-ți seta standardele în funcție de oamenii pe care îi întâlnești. Fii încrezătoare și gata să aspiri întotdeauna la o viață mai bună, te sfătuiește Techalis.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii din zodia Scorpionului au parte de multe momente plăcute alături de cel iubit. Astrele spun că dragostea plutește în aer pentru tine. S-ar putea chiar să ai parte de o surpriză din partea celui ales. Este un moment oportun să discutați pentru a vă face planurile de sărbători împreună. Bucură-te de fiecare secundă pe care o petreci alături de cel pe care îl iubești cu adevărat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt sfătuiți să se odihnească. Astrele spun că nu este momentul să se solicite cu tot felul de activități care le-ar putea cere mai multă energie decât au. Astăzi ar trebui să te relaxezi și să te bucuri din plin de timpul tău liber. Va veni și momentul pentru aventură, însă mai ai puțin de așteptat.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii primesc o veste bună din partea unei persoane dragi. Horoscopul zilei de 4 decembrie 2021 spune că este o zi ideală pentru a investi mai mult timp și mai multă energie în dezvoltarea ta personală și profesională. Înconjoară-te de lucrurile care aduc un plus de valoare în viața ta și setează-ți întotdeauna așteptări realiste de la cei din jur.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Pentru Vărsători este o perioadă incertă pe plan emoțional. Este nevoie să vindeci rănile trecutului pentru a putea merge mai departe și pentru a avea parte de o nouă poveste de iubire. Încearcă să te pui mai des pe primul loc și să nu-i lași pe cei din jur să te afecteze cu opiniile lor. Ai încredere în tine și luptă pentru ceea ce-ți dorești cu adevărat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 4 decembrie spune că nativii din zodia Peștilor vor avea parte de o zi plină. Astăzi s-ar putea să fie nevoie să fii mai activă decât în mod obișnuit. Încearcă să nu te panichezi și să te organizezi astfel încât să poți duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Astrele spun că în cea de-a doua parte a zilei vei avea parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane dragi. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×