Reclamă

Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să se ocupe în primul rând de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să se ocupe în primul rând de ei și să investească mai mult în propria persoană. Nativii acestei zodii vor evolua doar dacă se simt în confort și sunt liniștiți și mulțumiți cu viața pe care o au.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 noiembrie 2023, 1:00

Fecioarele au parte de oameni în viața lor care le ajută să fie mai atente la credințele și principiile pe care le au. Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție oamenilor care le sunt mereu aproape și care le vor binele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2023

Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2023 spune că nativii zodiacului au parte de multă liniște în perioada care urmează. Fiecare zodie e răspunzătoare de deciziile pe care le ia, dar astrele le recomandă să fie mai permisive cu autocritica atunci când aceasta intervine în viața lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești o mică minge de energie. Te ridici mereu, indiferent cât de greu sau de departe ai căzut. Chiar dacă ești un semn zodiacal care se întoarce, tânjești după un sentiment de siguranță. Astăzi, acesta este punctul central al horoscopului tău. Luna va cădea în cascadă prin Rac, semnul care stăpânește casa ta de casă și familie.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Mai ai două săptămâni de Mercur în Scorpion, iar când se întâlnește cu Soarele, s-ar putea să fie nevoie să iei o decizie. Acesta din urmă poate avea de-a face cu relații de afaceri, parteneriate sau un angajament în relația de cuplu.

Mercur guvernează gândurile și, de asemenea, guvernează documentele, scrierea și schimbul de informații.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Este bine să investești în tine și să-ți creezi o viață pe care vrei să o trăiești. Primul loc de început implică confortul din locuința ta. Luna care lucrează prin sectorul tău de bani și imobiliare poate indica dorința de a-ți investi timpul și energia în casa ta, poate în camera de zi sau dormitorul tău, unde îți petreci o bună parte din timp, scrie Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Bucură-te de tot ceea ce te înconjoară și că există un aer de dragoste și romantism peste tot. Este ziua perfectă pentru un strigăt de relaxare în timp ce vizionezi filme de dragoste sau citești povești despre iubirea la care ai visat de ceva timp. Nu te da bătută, există un plan pentru toate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Chiar și tu, cu tot curajul tău, știi când este timpul să tai legăturile și să mergi mai departe. Luna de astăzi în sectorul tău de dușmani ascunși stârnește un sentiment de frică la un nivel profund. Totuși, aceasta este o teamă sănătoasă, pentru că atunci când realizezi că anumite lucruri amenință să strice ziua, le poți evita cu talent.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Apreciezi energia feminină și iubești cât de intuitivi sunt oamenii atunci când ajung la divinitate. Cu toate acestea, deși nu ai aceleași credințe, ești fericită să stai în compania unui prieten care este și iubitor și amabil. Din fericire pentru tine, o prietenă de sex feminin s-ar putea prezenta în viața ta azi. Te va ajuta să scapi de multe gânduri care nu îți dau pace.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Te simți foarte motivată să îți îndeplinești obiectivele astăzi. În timpul tranzitului Lună trigon Mercur, s-ar putea să nu fii motivată doar de bani. Cu toate acestea, ideea unui bonus frumos te atrage. Ai grijă însă ce faci cu suma pe care o primești. Ai muncit mult ca să ai parte de această recompensă. Sfatul este să nu o risipești pe lucruri care nu contează foarte mult.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ești o persoană căreia îi place să învețe lucruri noi și, dacă ți-ai dorit întotdeauna să înveți despre cultura ta, astăzi este un moment minunat pentru a face acest lucru. Luna va petrece încă o zi în cea de-a noua casă a filosofiei și culturii. Bucură-te de o carte bună sau de o plimbare printr-un muzeu pe care nu ai avut ocazia să-l explorezi până acum.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Unele secrete sunt cel mai bine păstrate ascunse de lume și lăsate pe coridoarele minții tale pentru a-ți aminti de ele într-o altă zi. Luna tranzitează prin casa secretelor. Acest lucru poate fi dificil atunci când câteva amintiri negative decid să vină și să-ți facă o vizită. Nu le lăsa să-ți perturbe liniștea și ia toate măsurile ca să scapi de ele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Mintea ta este centrată pe angajament. Poate exista dorința de a obține aprobarea prietenilor cu privire la situația în care te afli. S-ar putea să te gândești să îți deschizi propria afacere sau poate că ai o ofertă de muncă pe masă și te întrebi dacă ar trebui să acceptați oportunitatea.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Îți iubești libertatea. Așa că, atunci când Luna se află în casa sănătății și a bunăstării, te gândești la cum să-ți faci viața mai ușoară. Luna care îi vorbește lui Mercur îți reamintește să îți setezi prioritățile. Dacă vrei ca viața ta să fie într-un anumit fel, este important să iei decizii care se potrivesc cu viziunea ta pentru viitor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu trebuie să ai mulți bani pentru a pleca într-o vacanță sau pentru a avea o excursie într-un loc frumos de explorat. Poți fi creativă când Luna este în Rac. Poți alege să faci ceva care promovează bunăstarea și vindecarea și confortul casei. Nu lăsa ca dezordinea din jur să contribuie în mod negativ la parcursul vieții tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×