Reclamă

Horoscopul zilei de 4 octombrie 2023. Peștii au nevoie de mai mult echilibru. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 4 octombrie 2023 spune că Peștii au nevoie de mai mult echilibru. Nativii acestei zodii trebuie să stingă anumite datorii înainte ca acestea să le afecteze și mai mult viața și deciziile. Păstrarea balanței în echilibru e cea mai bună decizie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 octombrie 2023, 1:00

Gemenii au parte de o activare în sectorul prieteniei. E important ca nativii acestei zodii să realizeze că fiecare lucru are un scop în viață și că multe dintre ele nu sunt făcute să dureze o viață întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 4 octombrie 2023

Horoscopul zilei de 4 octombrie 2023 spune că nativii zodiacului se vor confrunta cu anumite provocărie. Cu toate acestea, astrele spun despre anumite obstacole că vin la momentul potrivit pentru a reechilibra anumite situații care au scăpat de sub control.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ți se activează sectorul de dezvoltare personală. Cu toate acestea, știai că va veni ziua asta. Ai multe de rezolvat și e important să le faci pentru a trece la următorul nivel în viața ta, trebuie să îndepărtezi barierele. O barieră sunt responsabilitățile pe care le ai și care cu adevărat nu sunt destinate ție. Așa că, marchează un tranzit energetic de șase luni în care începi să îndepărtezi energia negativă și să creezi spațiu pentru viitorul tău.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Cu siguranță ai în viața în viața ta și oameni mai puțin plăcuți. Mulți au fost invizibili, dar acum, în această fază lunară, începi să vezi lucrurile așa cum sunt. Această Lună are loc într-un semn de foc și ar putea aprinde un foc sub picioarele tale, forțându-te să pui în mișcare câteva acțiuni foarte importante.

Dușmanii ascunși pot fi constrângeri de timp, mentalități sau felul în care permiți cuiva să stea pe capul tău atunci când nu mai e cazul. Indiferent de ce vei trăi natura ta încăpățânată te va duce până la linia de sosire.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna Plină în Berbec îți activează sectorul de prietenie. Toate relațiile au scopul lor. Uneori, ele nu sunt menite să dureze pentru totdeauna. Deci, în timpul acestei luni, poate să apară o schimbare bruscă între tine și cineva de care erai aproape. Compatibilitățile vor începe să se manifeste și e clar că nu este important să le trimiți un mesaj text în fiecare zi sau să ridici telefonul. În schimb, este în regulă să permiți unei persoane să fie în fundal, știind că este acolo dacă ai nevoie de ea.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Luna Plină în Berbec activează cariera și sectorul statutului social. Ai o nouă perspectivă, iar acum este timpul să-i lași pe alții să realizeze că ai depășit cutia pe care ți-ai construit-o pentru tine. Anumite lucruri s-au schimbat în inima ta, iar prioritățile tale s-au schimbat și ele. Drept urmare, ești gata să îți redefinești ideea de „carieră”. Dacă vrei ceva diferit, o lună plină te ajută să rezolvi asta și să începi să fii tu.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna Plină în Berbec activează sectorul de învățământ superior. A fi student este un loc confortabil pentru că nu trebuie să-ți asumi responsabilitatea pentru greșelile tale. Dar în timpul acestei luni pline, ești împinsă să fii mai independentă. Ești nevoită să iei niște decizii importante cu privire la viitorul tău. Aceasta înseamnă să renunți la dreptul tău de a învăța de la altcineva și să-i lași să decidă pentru tine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna Plină în Berbec activează sectorul de resurse și secrete comune. Împărtășirea unei vieți cu cineva poate fi bine până când nu mai are sens. Și poate că ai învățat să stai pe picioarele tale și să ții asta pentru tine. Poate economisești bani într-un cont fără a anunța partenerul despre asta. Sau poate ai dezvoltat sentimente pentru altcineva, iar uniunea ta nu mai are sens. Este greu să continui să trăiești o minciună, mai ales când ești o persoană sinceră, scrie YourTango.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Luna Plină în Berbec activează sectorul de angajament. Nu ai fost niciodată o persoană care să stea legată de o singură persoană sau idee fără să se gândească mult la asta. Deci, în timpul acestei Luni Pline, vei pune totul pe masă și vei pune totul la îndoială. Acest lucru poate însemna amânarea deciziei de căsătorie sau de mutare. S-ar putea să decizi să faci un pas înapoi pentru a-ți reevalua sentimentele despre viitor și dragostea ta pentru această persoană.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna Plină în Berbec îți activează rutina zilnică. Obții câteva obiceiuri, dar unele nu sunt cele mai bune pentru tine și știi asta. Această Lună Plină te invită să schimbi status quo-ul, care este perturbator și dezordonat. Poate însemna reinventarea roții sau doar modificarea ei. Da, vei pierde timp pe măsură ce descoperi lucrurile. Oprește anumite lucruri care îți plac, dar care sunt neproductive. Vestea bună este că, odată ce gestionezi mai bine timpul, viața va decurge lin și mai eficient.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna Plină în Berbec îți activează sectorul creativității. Ai o mulțime de idei proaspete, dar nu toate sunt viabile. E greu de crezut că s-ar putea să nu ajungi niciodată la anumite proiecte, dar timpul nu așteaptă pe nimeni și e bine să bagi anumite lucruri într-un sertar și să uiți că există. Această Lună Plină este despre ajustarea definiției pasiunii.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Luna Plină în Berbec activează casa și sectorul familiei. Familia poate fi minunată, dar există întotdeauna o rudă care își bagă nasul și încearcă să controleze situațiile. Începând de astăzi, cu luna plină, te străduiești spre autonomie și responsabilitate personală. Este timpul să spui mai puțin și să faci mai mult. Deși inițial se poate simți ca o trădare, vinovăția se va risipi. Îți va plăcea să fii propria ta persoană.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna Plină în Berbec activează sectorul de comunicare. Ai un „lucru” important pe care e indicat să-l lași să iasă la suprafață. Este nevoie de o conversație dură. Astăzi, vei găsi cel mai bun mod de a avea conversația. Poate să fie scurtă și la obiect, fără prea multă agitație. Este o zi bună să fii sinceră și poți să o faci.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Luna Plină în Berbec activează sectorul financiar. Există cheltuieli pe care trebuie să le ai, cum ar fi plata facturii la lumină, dar unele pot fi reduse pentru a economisi mai mulți bani. Este bine să stingi anumite datorii înainte ca acestea să se facă mai mari. Încearcă să găsești un echilibru în viața ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×