Reclamă

Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2022. Gemenii au foarte multă energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2022 spune că Gemenii au foarte multă energie azi. Totul se datorează unei legături productive dintre Lună și Venus. Nativii acestei zodii trebuie să aibă însă grijă să nu atragă de partea lor oameni nepotriviți. Acest lucru le poate aduce ghinion în viața de zi cu zi.

Publicat: 4 ianuarie 2022, 12:00

Racii vor vedea lucrurile doar în nuanțe de alb și negru azi. Luna în Vărsător poposește în a opta casă și va scoate în evidență partea ta irascibilă. Sunt mulți cei care vor să scoată la iveală reacțiile tale sau răspunsuri care să te pună într-o lumină mai puțin plăcută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2022

Horoscopul zilei de 5 ianuarie 2022 spune că astrele sunt mereu aproape de nativii zodiacului pentru a-i ajuta să-și ducă la bun sfârșit planurile și obiectivele. Fiecare zodie trebuie însă să-și ia o pauză pentru a se regăsi cu propriile gânduri și sentimente.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pe măsură ce luna își încheie călătoria prin Vărsător, s-ar putea să îți fie greu să te concentrezi în această dimineață. E posibil ca lucrurile din jur să te îndepărteze de responsabilitățile tale, ceea ce înseamnă că va trebui să fii mai atentă. Din fericire, lucrurile vor începe să se aranja, când luna se va muta în Pești. Cu toate acestea, un lucru ar putea să-ți creeze anxietate, mai ales dacă începi să-ți faci griji că vei ajunge târziu la locul de muncă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Simte-te liberă să iei lucrurile încet în această dimineață, deoarece luna Capricorn te încurajează să apreciezi frumusețea din tot ce este în jur. Caută modalități de a profita de recunoștință, cufundându-te pe deplin în priveliști, sunete și mirosuri plăcute. Vei simți o schimbare mai târziu după-amiază, când Luna își va găsi drumul în Vărsător. Aceste vibrații te vor ajuta să te concentrezi pe problemele de carieră, ajutându-te să lucrezi mai eficient înainte ca ziua de lucru să se încheie. Dacă ai o relație bună cu colegii, ar trebui să te gândești să aranjezi o întâlnire de tip happy hour după ce toată lumea își termină programul, scrie astrology.com.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Ar trebui să ai foarte multă energie azi, datorită unei legături productive dintre Luna și Venus la primele ore. Vei dori să te asiguri că nu atragi oamenii nepotriviți, stabilind limite personale și trasând o linie între tine și orice influență toxică din viața ta. Lucrurile vor deveni mult mai clare după prânz. Luna își va face loc în Vărsător, evidențiind sectorul hărții tale care guvernează spiritualitatea. Atenție la semne din univers și semne în sincron, spune horoscopul zilei de 5 ianuarie 2022.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Azi vezi totul numai în nuanțe de alb și negru, în timp ce luna Vărsător poposește în a opta casă a ta. Aceste vibrații pot scoate în evidență partea mai puțin plăcută din tine. Alții încearcă să-ți provoace reacții sau te trag la răspundere. Încercă să faci tot posibilul să ai răbdare cu oamenii din jurul tău, dar nu ezita să ridici ziduri de jur împrejur dacă simți nevoia de liniște. Spre seară simți nevoia de distracție când luna se va muta în Pești, aducând energia necesară pentru o petrecere pe cinste.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai sincere zodii și cum se comportă în funcție de caracteristicile semnului în care s-au născut!

Leu: 23 iulie – 22 august

Dragostea ar putea deveni o distragere a atenției pentru tine astăzi, mai ales dacă nu ești foarte sigură pe sentimentele pe care le ai. Va fi dificil să rămâi concentrată pe muncă. Încearcă să nu-ți verifici telefonul la fiecare 15 minute pentru a vedea dacă te-a contactat persoana iubită. Această energie te va ajuta să realizezi că ești capabilă să te îndepărtezi de situațiile romantice care te lasă să te întrebi la cel nivel ai ajuns în relația de cuplu, redându-ți încrederea în timp ce te ajută să mergi mai departe către conexiuni mai sigure, spune horoscopul zilei de 5 ianuarie 2022.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ziua ta ar putea deveni puțin neplăcută, pe măsură ce luna face pașii finali în Vărsător, care este gata să-ți distrugă rutina zilnică. Asigură-te că ai control asupra muncii tale. Că ai la îndemână cheile, portofelul și telefonul înainte de a părăsi casa. Lucrurile se relaxează mai pe seară, când luna se va muta Pești. O energie romantică și vindecătoare se va manifesta în jurul tău, ajutându-te să te destresezi după o zi haotică și stresantă. Asigură-te că ai parte de o pauză pentru îngrijire personală în seara asta.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Încearcă să iei lucrurile mai ușor astăzi, în timp ce luna călătorește prin Vărsătorul imprevizibil. Deși este absolut în regulă să îți gestionezi afacerea și să duci la bun sfârșit munca pe care o faci zi de zi, ai putea întâmpina unele obstacole dacă încerci să forțezi progresul în viața ta. Din fericire, lucrurile se vor relaxa din nou în această seară, când Luna își va face loc în Pești, aducând mai multă fluiditate în rutina zilnică. Totuși, nu trebuie să mai stai peste program la locul de muncă ca să duci la bun sfârșit sarcinile. Mâine va fi timp suficient pentru a prelua responsabilitățile, spune horoscopul zilei de 5 ianuarie 2022.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să fie nevoie să ieși din casă astăzi, în timp ce luna în Vărsător își încheie călătoria prin a patra casă. Sentimentele de neliniște ar putea începe să se manifeste dacă ai petrecut prea mult timp în casă, inspirându-te să cauți aventura dincolo de cei patru pereți. Ieșirea în comunitate va avea scop terapeutic și te va ajuta să te regăsești. În această seară, va avea loc o schimbare când luna intră în Pești, aducând inspirație creativă în calea ta. Încearcă să ieși la plimbare în seara asta pentru a profita la maximum de acest climat cosmic.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Probabil că vei avea o mulțime de idei azi, dar nu te vor ajuta prea mult pentru că nu îți dai seama cum să le pui cap la cap. În timp ce mintea ta va fi activă cu concepte noi, găsirea unui gând lucid ar putea fi o provocare. Fă-ți o favoare și ai mai multă grijă de tine, deoarece ai nevoie de mai multă odihnă. Mai târziu, seara, luna va trece în Pești, trăgându-te spre confortul casei. Planifică să rămâi acasă în noaptea asta. Asigură-te că te relaxezi pe canapea cu cea mai confortabilă pătură și o cană bună de ceai.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ai mare grijă la cheltuieli. Încercă să nu faci cumpărături prea mari în timp ce luna își termină călătoria prin Vărsător. Aceste vibrații sunt despre a face un pas înapoi în favoarea odihnei, ceea ce se aplică și portofelului tău. Din fericire, această energie se va limpezi odată cu venirea serii, iar Luna își face drum în Pești. Mintea ta va începe să se relaxeze sub această poziție lunară, ajutându-te să iei decizii financiare cu mai multă claritate. Ieșirile cu prietenii sunt chiar de bun augur. Oamenii vor avea chef să te asculte mai mult și să te ajute să te regăsești emoțional.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Este în regulă dacă vrei să creezi un spațiu social pentru a fi doar tu cu gândurile tale azi. Luna în Capricorn te va pune într-o dispoziție mai puțin plăcută. Liniștea și introspecția vor fi deosebit de terapeutice în acest moment. Nu te forța să te conectezi cu ceilalți dacă nu ești suficient de pregătită pentru asta. Din fericire, aceste schimbări cosmice se vor produce după prânz. Vei începe să te simți mult mai bine și mai deschisă să interacționezi cu cei dragi. Intuiția ta va primi, de asemenea un impuls frumos, ajutându-te să vezi viitorul cu mai multă claritate, spune horoscopul zilei de 5 ianuarie 2022.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Dacă te simți deconectată din punct de vedere emoțional sau mental astăzi, nu ești tu. Fă tot posibilul să iei lucrurile mai ușor acum, deoarece aceste vibrații pot face ca motivația să preia frâiele. Din fericire, vei începe să te simți mult mai bine când Luna își va face loc în zodia ta. Nivelurile tale de energie vor primi un impuls din partea acestui climat cosmic, iar inteligența ta va reveni cu siguranță. Fă-ți timp pentru a te reconecta cu obiectivele tale în această seară. Universul va fi dispus să te ajute cu planurile tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×