Reclamă

Horoscopul zilei de 7 februarie 2021. Balanțele primesc vești. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 7 februarie 2021 are multe energii mixte și aduce câteva vești noi pentru majoritatea semnelor din zodiac. În timp ce unele zodii se vor bucura de timp în familie, altele vor trebui să-și înceapă săptămâna de lucru mai devreme.

Publicat: 6 februarie 2021, 8:20 / Actualizat: 9 februarie 2021, 15:05

Ziua de duminică, 7 februarie, conferă ocazii de relaxare și de apropiere în cadrul familiei. Gemenii și Balanțele vor avea parte de un prânz împreună cu ce dragi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 7 februarie 2021: Află ce se întâmplă cu zodia ta

Previziunile astrologice ale ultimei zile de weekend vin cu energii calde și planuri de viitor. Deși unele zodii se vor confrunta cu stresul mai devreme decât și-ar dori, în final lucurile se vor rezolva.

Taurii pun la punct ultimle detalii ale unei afaceri pentru care și-au dedicat timp prețios. Cu puțină răbdare și tact vor avea parte de reușita dorită.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zilei de 7 februarie 2021 îți oferă prilejul unei destinații de vacanță. Faptul că ai în sfârșit parte de puțină relxare te înviorează și te umple de entuziasm. Este posibil ca în această călătorie să vezi ceva ce-ți va plăcea. Poți plănui să investești într-o proprietate pe care s-o transformi în ceva frumos. Munca pare să te urmărească și în zilele libere, însă te vei ocupa de detalli cu brio și îți vei spori încrederea în tine. O problemă mai veche ar putea apărea să-ți perturbe pacea. Nu lăsa aspectele negative să strice atmosfera de familie.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ultima zi de weekend te găsește înconjurată de griji legate de o afacere pe care vrei s-o închei. Atitudinea ta de a câștiga mereu este posibil să-ți pună ceva bețe-n roate azi. Atâta timp cât îți păstrezi rutina nu trebuie să-ți faci griji de sănătatea ta. Ia totuși pauze din când în când! Goana după profit este posibil să dea rezultate spre finalul zilei. Nu sărbători încă, totuși. Ai răbdare să finalizezi toate detaliile afacerii, altfel riști să pierzi din sumă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Duminică îți aduce energii pozitive. Horoscopul zilei de 7 februarie 2021 te ajută să petreci mai mult timp cu familia. Vei încerca să-i convingi că planurile pe care le faci vor fi distractive și relaxante în același timp. Totuși, ai grijă că este greu să te înțelegi cu toată familia adunată la un loc. Faptul că sănătatea nu-ți mai dă bătăi de cap, îți oferă ocazia să faci niște cumpărături. Deși impui câteva reguli de vacanță familiei, ție îți va fi greu să le respecți.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pauza ta de la lucru se va termina mai repede decât îți dorești. Va fi nevoie să te ocupi de câteva persoane noi care sosesc în echipa de la job. Dacă încerci să convingi un partener să-ți accepte oferta va trebui să depui mai mult efort. O cină la un restaurant nu va fi de ajuns. Sectorul banilor este activ și te ajută să-ți plătești datoriile la bancă. Între timp găsești o greșeală pe care ai făcut-o la muncă și profiți de sfârșitul de weekend s-o repari înainte să fie descoperită.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul zilei de 7 februarie 2021 pune accent pe zona familiei. Planurile pe care vi le-ați făcut pentru o vacanță în străinătate ar putea să se concretizeze. Vei obține un avantaj care îți va fi de folos pe viitor. Deși petreci timpul cu acea persoană, aceasta ar putea să te considere o povară. Ia-ți timp pentru tine și investește în schimbare. O dietă sănătoasă și un program de exerciții îți vor îmbunătăți starea de spirit. Este posibil ca o conjunctură romantică să aibă loc între tine și un coleg de muncă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Duminică nu te simți sociabilă, iar o ieșire cu prietenii iese din discuție. Te preocupă o problemă materială pe care vrei s-o rezolvi. Ai grijă dacă ai de făcut drumuri cu mașina astăzi și ține-te de exerciții. Îți mențin starea de bine și sănătatea. Este posibil să faci pregătiri pentru a pleca în interes de afaceri. Călătoria se va finaliza cu succes, iar acest lucru îți va lua o greutate de pe suflet.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Sectorul familiei este activ în horoscopul zilei de 7 februarie 2021. Ești entuziasmată de planurile pe care le faci cu familia pentru o călătorie în afara orașului. Este posibil să primești o tranșă de bani venită dintr-o proprietate pe care o ai. Tot efortul depus în ultima vreme la job va fi răsplătit. Veniturile tale vor crește în următoarea perioadă. Dacă lucrezi într-un domeniu stresant este posibil ca ultima zi din weekend să-ți aducă vești mai puțin plăcute. Totuși, vei rezolva rapid problema.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Orele lungi de muncă își spun cuvântul pentru tine în această duminică. Un prieten te va salva de problemele de la job invitându-te să te relaxezi alături de el. Încearcă să nu faci planuri pentru proiecte astăzi și nu lua decizii importante legate de muncă. O veste mai puțin plăcută despre o persoană dragă te va pune pe gânduri. Ia-ți timp să te ineteresezi și treci și pe la un control pentru a-ți verifica sănătatea. Sectorul banilor trebuie actuslizat înainte să iei vreo decizie importantă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul zilei de 7 februarie 2021 te pune în atenția familiei. Timpul pe care îl petreceți împreună vă va apropia totuși. Vei fi nevoită să aplanezi un conflict incipient și vei aduce în discuție sectorul banilor. Anumite planuri pe care le faci în legătură cu strategia legată de studii și o posibilă vacanță vor necesita o sumă mai mare de bani. Devii conștientă de faptul că trebuie să reintri în formă.   

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Astăzi ai parte de reușite. Vei rezolva pe cale amiabilă un conflict izbucnit în familie. Sfatul cerut unui cunoscător îți va aduce câștiguri consistente. Este posibil să primești vești legate de o petrecere sau o posibilă nuntă, lucru ce te va entuziasma. Vei găsi motivția să te apuci din nou de execrciții pentru a reintra în formă. Acest avânt îți va da energia necesară să-ți iei mai multă responsabilitate pentru viitor.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

O persoană apropiată te va ajuta cu horoscopul zilei de 7 februarie 2021. Îți vei putea pune la punct finanțele și vei face planuri pentru proiecte viitoare. Tensiunile de la job vin mai devreme peste tine, rămâi calmă și diplomată pentru a evita conflictele. Deși febra călătoritului pare să-i fi prins pe mulți dintre apropiații tăi, să pleci acum îți va crea ceva probleme. O proprietate pe care o ai în vizor este deschisă pentru a fi vizualizată. Ai grijă cum prezinți oferta, este posibil ca proprietarii să fie destul de sensibili.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Zona iubirii se menține activă pentru tine astăzi. Vei avea parte de o încărcare a bateriilor alături de persoana iubită. Sectorul carierei este deschis și este posibil să primești vești legate de un nou job sau o promovare. Partenerul de viață va asculta în sfârșit de sfatul tău legat de o problemă pe care o tot discutați. Dacă simți nevoia să mai schimbi peisajul, ieși la o excursie cu mașina. Un proiect legat de casă se va finaliza cu succes. Încearcă să nu sărbătorești mâncând excesiv.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×