Reclamă

Horoscopul zilei de 7 mai 2023. Leii trebuie să se implice mai mult în discuții. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 7 mai 2023 spune că Leii trebuie să se implice mai mult în discuții și, mai mult decât atât, să fie sinceri și asumați. Nativii acestei zodii trebuie să se dedice interacțiunilor pe care le au fără să țină prea mult cont de presiunea care se pune asupra lor.

Publicat: 6 mai 2023, 1:00

Balanțele trebuie să acorde mai multă atenție stării lor de sănătate și a felului în care se simt. Nativii acestei zodii sunt sfătuiți de astre să fie mai atenți la sentimentele lor și la nevoile lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 7 mai 2023

Horoscopul zilei de 7 mai 2023 spune că astrele vor aduce o mulțime de schimbări pentru nativii zodiacului. Totul se întâmplă după ce Luna intră în Săgetător. Universul le-a pregătit zodiilor o mulțime de oportunități care să le pună în prim plan și care să le favorizeze progresul.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ar trebui să te trezești cu un scop în această dimineață. Vibrațiile cosmice sporesc conștiința socială și dorința de a face bine. Vei simți o schimbare pe măsură ce după-amiaza se instalează și Luna intră în Săgetător, aducând întăriri. Vei fi iubită de Univers în următoarele două zile. Așa că, asigură-te că îți faci multe planuri în timp ce răspândești bucurie.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Vei acționa ca un far de lumină în comunitatea și cercul tău de prieteni în această dimineață. Așa că, asigură-te că te muți dintr-un loc de compasiune și har. Aceste vibrații de vis sunt perfecte pentru a dispărea într-o lume creată de propria ta persoană, deși vei dori să ții companie pe parcurs.

Energia se va schimba pe măsură ce după-amiază se instalează și Luna intră în Săgetător. Te va inspira să faci schimbări personale pentru a ajuta mintea, corpul și spiritul să se dezvolte.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Fii atentă la orice idei geniale care ajung în mintea ta în această dimineață. Climatul cosmic te poate ajuta să elaborezi strategii pentru un viitor mai de succes. Va trebui să urmezi calea până la capăt dacă dorești cu adevărat să vezi rezultate. Energia se va schimba pe măsură ce după-amiaza se instalează și Luna migrează în Săgetător de foc. Acest tranzit va aduce noroc și emoție vieții tale amoroase tocmai la timp pentru weekend.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

E momentul să-ți urmezi capriciile, fie că te decizi să lucrezi la un proiect pasional, să explorezi noi orizonturi sau să-ți inviți prietenii la un brunch relaxat. Cu toate acestea, concentrarea se va muta de la plăcere la muncă atunci când Luna intră în Săgetător în această după-amiază. Te va determina să te ocupi de toate treburile sau sarcinile care trebuie rezolvate. Atenție la conflicte când Saturn devine agitat și asigură-te că meditezi dacă nu te poți liniști.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nu te feri de discuții intime și interacțiuni sincere în această dimineață. Astrele îți vor permite să intensifici legăturile fără toată presiunea care urmează. Asigură-te că te și relaxezi cât timp această energie este prezentă, oferindu-ți spațiu pentru a te epuiza pe deplin pe măsură ce se desfășoară weekendul. Cu toate acestea, vei dori să faci un pas înapoi mai târziu în această seară. Saturn devine agitat în sfera amoroasă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Permite-i romanticului care trăiește înăuntru să picteze niște imagini frumoase în această dimineață. Climatul cosmic îți va înălța capacitatea de a articula sentimente, marcând atmosfera perfectă pentru îmbrățișări, flirturi sau pentru a lucra la propriile capodopere de artă. Casa ta se va umple de căldură și bucurie mai târziu, după-amiaza, când Luna intră în Săgetător. Cu toate acestea, mai multe activități ar putea îngreuna bucuria acestui moment. Așa că, asigură-te că încetinești și apreciezi lucrurile mărunte.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Priorizează-ți nevoile de sănătate și bunăstare, în timp ce luna Scorpion îi aruncă un sărut lui Neptun. Climatul cosmic îți va cere să-ți hrănești corpul. Între timp, Pluto va fi activ în casa ta a cincea solară, stimulând ego-ul tău cu un sentiment de împuternicire personală. Vei simți o schimbare mai târziu în după-amiaza când Luna intră în Săgetător, ridicându-ți gândurile și intelectul în următoarele două zile. Folosește această energie pentru a declanșa discuții semnificative. Ia în considerare plecarea într-o excursie de o zi cu cineva special înainte de ziua de luni.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Lasă pacea, fantezia și gândirea să te cuprindă, în timp ce luna și Neptun se aliniază pentru a crea o ambianță de vis și suprarealistă. Cu toate acestea, vei dori să te întorci pe Pământ când luna intră în Săgetător în această după-amiază, plantând semințe pentru orice obiectiv pe care mintea ta l-a pregătit în această dimineață. Între timp, Pluto va aduce o energie transformatoare în inima ta, ajutându-te să scapi de orice durere.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Oferă-ți multă grație în timp ce luna Scorpion se întâlnește cu Neptun în această dimineață. Va trebui să-ți păstrezi energia pentru când vine după-amiaza și Luna intră în zodia ta. Acest tranzit îți va spori popularitatea și dorința de atenție. Cuvintele tale vor avea puterea de a transforma mințile când Pluto devine activ. Așa că, amintește-ți de acest lucru pentru a păstra un mesaj pozitiv și sănătos din punct de vedere etic.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

S-ar putea să te trezești acționând ca vocea rațiunii în comunitatea ta în această dimineață. Vei fi într-o poziție unică pentru a difuza conflictele și luptele pentru putere, așa că asigură-te că restabilești pacea oricând se va prezenta oportunitatea. Cu toate acestea, ar trebui să plănuiești să îți rezervi ceva timp pentru tine atunci când Luna intră în Săgetător, punându-te într-o dispoziție de reflexie, spune YourTango.com.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Simte-te liberă să culegi recompensele muncii asidue și ale succesului în această dimineață, în timp ce luna Scorpion și Neptun își unesc forțele pentru a încuraja luxul. Cu toate acestea, vei dori să te miști odată ce Luna migrează în Săgetător în această după-amiază, inspirându-te să te vezi cu prietenii tăi. Dacă ai chef să te răsfeți cu puțină terapie, climatul cosmic favorizează să faci cumpărături responsabil.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ia în considerare stabilirea intențiilor, în timp ce luna Scorpion se întâlnește Neptun eteric. Chiar dacă nu găsești timp să te instalezi într-o stare meditativă, permite-le acestor vibrații de vis să îți deblocheze natura optimistă și plină de compasiune. Vei simți o schimbare pe măsură ce după-amiaza se instalează și Luna intră în Săgetător de foc, amintindu-ți că granițele sănătoase sunt importante pentru construirea unor relații solide.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×