Reclamă

Horoscopul zilei de 8 iulie 2021. Leii trebuie să se impună. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 8 iulie 2021 spune că Taurii își doresc din ce în ce mai mult să facă o magie pentru toate lucrurile greu de rezolvat. Din păcate, acest lucru nu este posibil. Astrele spun că trebuie să muncești mult pentru obiectivele tale și să ai multă încredere în tine.

Publicat: 7 iulie 2021, 12:00

Gemenii trec printr-o perioadă în care trebuie să fie foarte perseverenți ca să obțină ceea ce și-au propus. Nu este exclus să primești recompense pentru eforturile de până acum. Trebuie să sărbătorești victoriile, să nu le lași să treacă neobservate. Ai grijă de tine și de semnele pe care ți le trimite organismul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 8 iulie 2021

Astrele spun că fiecare zodie în parte trebuie să dea dovadă în această perioadă de multă încredere, răbdare și calm. Nu există soluții rapide penttru nimic în lume. Pentru fiecare pas înainte trebuie să muncești. Rezultatele vin în funcție de eforturile tale.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Stilul tău a fost întotdeauna mai „rapid și iute” decât „lent și constant”. Dar această perioadă te-a făcut să arunci o privire în oglindă. Înțelegi că totul își ia timpul de care are nevoie pentru a evolua. Ești dispusă să oferi proiectului în care ești implicată dragostea și îngrijirea pe care o merită. S-ar putea să descoperi că mediul este volatil și că cel mai bine este să stai departe de drame, scrie Astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Lumânările și cristalele nu sunt pe placul tău, dar ai încercat vreodată să crezi în tine? Astăzi ești atrasă mai mult ca oricând să prepari un elixir magic, cunoscut și sub numele de poțiunea pentru iubirea de sine. Efectele secundare includ faptul că nu le vei mai oferi celor din jur opinii personale, îți va crește valorea de sine și incapacitatea de a te mulțumi cu mai puțin. Totuși, ai putea avea probleme cu încrederea în instinctul tău. Tot ce trebuie să faci este să acorzi atenție sinelui și să îl asculți. Dacă adopți această idee, te va ajuta să discerni cine merită timpul tău și cine nu.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai inteligente zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului zodiacal!

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul zilei de 8 iulie 2021 spune că nu există soluții rapide. Dacă vrei rezultate magnifice, trebuie să te angajezi și să te dedici acestui lucru. Proiectul tău necesită perseverență. În plus, vei primi recompense pentru munca pe care ai depus-o deja. Cei asociați cu mass-media ar putea primi recompense și recunoaștere pentru contribuția lor. Lasă victoriile să îți ofere motivația de care ai nevoie pentru a te apropia de obiectivele tale. PS: acesta este sezonul pentru a merge mai departe și a cuceri!

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Tărâmul viselor este locul unde se află magia. Fă-ți un jurnal de vise. Acest lucru te va ajuta să descifrezi semnele și simbolurile. Lucrul cu un terapeut sau un analist al viselor ar putea, de asemenea, să îți ofere claritatea pe care o căuți. Fii stăpînă pe situație în orice moment.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ce faci când viața îți dă lămâi? Poți fie să te plângi de modul în care lucrurile nu funcționează niciodată pentru tine, fie să te ocupi de circumstanțe. Nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a pune la încercare acea rețetă de limoncello! În plus, un mentor sau o figură paternă ar putea să îți ofere sfaturile de care ai nevoie pentru a trece prin aceste vremuri tulburi. Celor care se confruntă cu întârzieri și dificultăți la fiecare pas li se cere să recunoască faptul că obstacolul este calea. Acum nu este momentul să renunți la visurile tale, spune horoscopul zilei de 8 iulie 2021.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Poate că lucrezi din spații diferite, dar lucrezi în continuare la un scop comun. „Munca în echipă” este cuvântul care te descrie cel mai bine. În loc să excluzi oamenii, cere ajutor și încurajează-i și pe ceilalți. Unii dintre voi s-ar putea să se simtă inspirați să ocupe o poziție dominantă. Nu știi totul și este în regulă. Cheia este să te faci vulnerabil, să îți împărtășești experiențele și să păstrezi spațiu pentru ca ceilalți să-și găsească adevărata vocație.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Este amuzant cum se asociază spiritualitatea cu iubirea și lumina. Înțelegi că drumul spre eliberare necesită să te confrunți cu părțile din tine pe care te lupți să le integrezi. Ai încredere că, predându-te procesului de transformare, vei putea găsi darurile ascunse. Concentrează-te pe consolidarea conexiunii cu echipa ta. Știi că îndrumarea de care ai nevoie în fiecare moment este disponibilă. Tot ce trebuie să faci este să ai răbdare, spune horoscopul zilei de 8 iulie 2021.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este amuzant cum trebuie să purtăm mereu etichete de genul „feministe”, „avocate”, „activiste”. Adevărul este că emani doar energie. Energia în forma sa cea mai pură, nealterată. Recunoașterea acestui adevăr universal te va elibera în mai multe moduri. Energiile cosmice sunt au luat-o puțin razna în acest moment. Mergi mai departe. Bea o ceașcă de ceai de mușețel înainte de culcare. Te va ajuta să te liniștești și să ai suficientă energie cât să rezolvi ce mai ai pe listă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul zilei de 8 iulie 2021 spune că e posibil ca fiecare dintre noi să aibă măcar 15 minute de faimă la un moment dat. Deci, ce te face diferită? Vrei să cedezi jocului faimei sau să lași ceva în urma ta? „Inovația” este cuvântul magic. Îndrăznește să fii diferită nu de dragul rebeliunii, ci pentru că a avea ceva unic de oferit lumii. PS: Este timpul să îți amintești de ce ai început să mergi pe această cale.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru tine e totul sau nimic. Căuți excelența și lucrezi pentru a depăși sinele trecut. Ai încredere că drumul pe care te afli va duce la succes. Totuși, ceea ce îți dorești implică să ai în vedere echilibrul dintre yin și yang – aspectele de a face și de a nu face ale creației. Fă-ți timp să te îndepărtezi de munca ta din când în când. Fă-ți timp să visezi, să te întrebi și să-ți răsfeți latura curioasă. Vei descoperi că unele dintre cele mai bune idei vin când te afli în starea de primire.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nu te-ai săturat să te controlezi la fiecare mișcare? Universul dorește să faci un pas înapoi, să eliberezi stresul și anxietatea care te-au împiedicat și să ai încredere în ordinea divină. Totul se întâmplă așa cum este destinat. Vei primi roadele muncii tale în timp util. Elimină nevoia de satisfacție, deocamdată, și concentrează-te pe punerea în practică a ideilor tale.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Trebuie să-ți faci bagajele și să pornești într-o nouă aventură. Îți vei putea răsfăța natura curioasă și poți afla despre alte culturi. Accesează propria bibliotecă pentru inspirație sau înscrie-te la un curs virtual. Posibilitățile sunt nelimitate pentru tine în această perioadă. Spiritualitatea ar putea fi, de asemenea, o mare temă chiar acum. Fă-ți timp pentru meditație și contemplare. Nu este nimic asemănător experienței directe atunci când vine vorba de descoperirea propriului adevăr.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×