Horoscopul zilei de 9 iunie 2021. Berbecii își duc la bun sfârșit planurile. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 9 iunie 2021 anunță determinare și o bună finalizare a planurilor pentru nativii din zodia Berbecului. Conjuncția Lunii cu planeta Saturn îi ajută să își îndeplinească țelurile cu ușurință.

Publicat: 8 iunie 2021, 11:30 / Actualizat: 8 iunie 2021, 9:29

Această zi este, de asemenea, una ideală pentru Berbecii care vor să poarte conversații care necesită o abordare realistă și cu „picioarele pe pământ”. Acești nativi trebuie să își poarte de grijă însă, deoarece Luna în Gemeni le va reduce din energie.

Horoscopul zilei de 9 iunie 2021

La capitolul dragoste, Berbecii au atât de multe lucruri de transmis partenerului, însă până în acest moment s-au abținut. Datorită influenței astrelor, vreme de câteva ore, ei își vor împărtăși emoțiile fără rețineri.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna și Soarele în Gemeni aduc adevărul la suprafață în viața Berbecilor. Nu numai că le vei transmite celor din jur tot ceea ce te macină, însă ți se vor releva o multitudine de secrete ce ți-au fost ascunse până acum. Te poți folosi de noile informații pentru a lua decizii care te vor influența major. Este o zi extraordinară pentru a iniția proiecte pe care îți dorești să le finalizezi.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii au nevoie să remarce cum se desfășoară progresul în viața lor, pentru a se simți satisfăcuți. Universul îți oferă o mână de ajutor formând o conjuncție favorabilă pentru tine în acest sens. Acest aspect astral va favoriza latura profesională a vieții tale. Vei fi perseverentă și te vei putea concentra exclusiv pe sarcinile tale. Nu exagera însă, deoarece nivelul tău de energie va fi scăzut.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Învață să-ți asculți corpul. Ai tendința de a te cufunda complet în lumea ta. Prezența Lunii te ghidează în procesul tău de familiarizare cu nevoile tale fizice. În anumite momente, când nivelul tău de energie este la cote minime trebuie să îți acorzi timpul necesar pentru a te recupera. Nu vei avea rezultate bune pe termen lung dacă nu îți protejezi spiritul.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii au nevoie să se retragă în „carapacea” lor din când în când, pentru a-și recupera serenitatea. Retrage-te din viața socială și concentrează-te asupra nevoilor tale. Dacă te simți secătuită de energie, acordă-ți spațiul pentru a-ți reîncărca bateriile. Conjuncția Lunii cu Saturn îți va permite să îți înțelegi mai bine sentimentele, informează horoscopul zilei de 9 iunie 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ia-o ușor, Leuțule. Energia ta atinge un nivel minim. Este o zi ideală pentru finalizarea anumitor proiecte sau subiecte ce te-au preocupat în ultima perioadă. Conexiunea Lunii cu Saturn este propice activitățile ce necesită rezistență mentală. Încearcă să îți dezvolți noi abilități. Te vei plictisi altfel și vei simți că nu îți atingi adevăratul potențial.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pe plan profesional te așteaptă lucruri mărețe. Luna în Gemeni te încurajează să te concentrezi pe sarcinile tale și să le duci la bun sfârșit. Vei participa la o serie de întâlniri importante, la care este important să fii atentă la detalii. Astrele te susțin în activitățile legate de câmpul muncii. Concentreză-ți atenția, pentru a nu scăpa nimic. Mercur este încă retrograd, până la urmă!

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cariera ta atinge cele mai înalte cote în această perioadă a anului. Alege-ți cu grijă următorii pași. Este important să ai în vedere toate posibilități ce ți-ar putea defini noua viziune. Este o zi favorabilă pentru a finaliza o serie de inițiative începute recent. Ai parte de atenție din plin din partea celor din jur și ești capabilă să te ocupi de micile neprevăzute ale vieții.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul zilei de 8 iunie 2021, anunța că Scorpionii sunt gata să se afirme. Astăzi, urmează să te stabilizezi emoțional. Folosește-te de energia zilei de azi pentru a analiza nevoile tale și lucruri la care trebuie să renunți pentru a progresa. Deși astrele prevăd o serie de noi începuturi pentru tine, mai ai nevoie de mici eforturi pentru a finaliza proiecte din trecut. Nu ezita să îți iei timpul necesar pentru a-ți reîncărca bateriile.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Săgetătorii vor acorda mai multă atenție relațiilor apropiate. Horoscopul zilei de 9 iunie 2021 prevestește acestora un viitor strălucit. Vei renunța la jocuri și te vei concentra pe carieră și rezolvarea problemelor din viața ta. În tot acest proces, vei avea oportunitatea karmică de a-ți vindeca chakra inimii.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nu regreta niciodată timpul pe care îl acorzi pasiunilor tale. Este important să îți îndrepți energia către lucrurile care îți fac plăcere. Acest lucru îți va crește nivelul de energie și va aduce sare și piper relațiilor tale romantice. În momentele de mare intensitate este important să îți dezvolți un mecanism cu ajutru căruia să faci față situațiilor delicate. Iar Capricornii pot atinge acest rezultat doar prin pasiunile lor.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Luna va fi în armonie cu Saturn, ceea ce îți va conferi stabilitatea emoțională după care tânjești. Marte și Venus tranzitează cea de-a VI-a casă a rutinei. Această conjuncție va crea oportunități „romantice”, acolo unde te aștepți mai puțin. Deschide-ți inima și sufletul.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Petrece-ți ziua departe de zgomot. Ai nevoie să te descotorosești de bagajele emoționale pe care le-ai cărat după tine ani întregi. Prioritizează sănătatea ta mentală. A sosit momentul să îți îndrunți fricile și să stabilești noi limite celor din jur, informează Astrology.com.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×