Reclamă

Horoscopul zilei de 9 iunie 2021. Berbecii își duc la bun sfârșit planurile. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 9 iunie 2021 anunță determinare și o bună finalizare a planurilor pentru nativii din zodia Berbecului. Conjuncția Lunii cu planeta Saturn îi ajută să își îndeplinească țelurile cu ușurință.

Publicat: 8 iunie 2021, 11:30

Această zi este, de asemenea, una ideală pentru Berbecii care vor să poarte conversații care necesită o abordare realistă și cu „picioarele pe pământ”. Acești nativi trebuie să își poarte de grijă însă, deoarece Luna în Gemeni le va reduce din energie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 9 iunie 2021

La capitolul dragoste, Berbecii au atât de multe lucruri de transmis partenerului, însă până în acest moment s-au abținut. Datorită influenței astrelor, vreme de câteva ore, ei își vor împărtăși emoțiile fără rețineri.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna și Soarele în Gemeni aduc adevărul la suprafață în viața Berbecilor. Nu numai că le vei transmite celor din jur tot ceea ce te macină, însă ți se vor releva o multitudine de secrete ce ți-au fost ascunse până acum. Te poți folosi de noile informații pentru a lua decizii care te vor influența major. Este o zi extraordinară pentru a iniția proiecte pe care îți dorești să le finalizezi.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii au nevoie să remarce cum se desfășoară progresul în viața lor, pentru a se simți satisfăcuți. Universul îți oferă o mână de ajutor formând o conjuncție favorabilă pentru tine în acest sens. Acest aspect astral va favoriza latura profesională a vieții tale. Vei fi perseverentă și te vei putea concentra exclusiv pe sarcinile tale. Nu exagera însă, deoarece nivelul tău de energie va fi scăzut.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Învață să-ți asculți corpul. Ai tendința de a te cufunda complet în lumea ta. Prezența Lunii te ghidează în procesul tău de familiarizare cu nevoile tale fizice. În anumite momente, când nivelul tău de energie este la cote minime trebuie să îți acorzi timpul necesar pentru a te recupera. Nu vei avea rezultate bune pe termen lung dacă nu îți protejezi spiritul.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii au nevoie să se retragă în „carapacea” lor din când în când, pentru a-și recupera serenitatea. Retrage-te din viața socială și concentrează-te asupra nevoilor tale. Dacă te simți secătuită de energie, acordă-ți spațiul pentru a-ți reîncărca bateriile. Conjuncția Lunii cu Saturn îți va permite să îți înțelegi mai bine sentimentele, informează horoscopul zilei de 9 iunie 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ia-o ușor, Leuțule. Energia ta atinge un nivel minim. Este o zi ideală pentru finalizarea anumitor proiecte sau subiecte ce te-au preocupat în ultima perioadă. Conexiunea Lunii cu Saturn este propice activitățile ce necesită rezistență mentală. Încearcă să îți dezvolți noi abilități. Te vei plictisi altfel și vei simți că nu îți atingi adevăratul potențial.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pe plan profesional te așteaptă lucruri mărețe. Luna în Gemeni te încurajează să te concentrezi pe sarcinile tale și să le duci la bun sfârșit. Vei participa la o serie de întâlniri importante, la care este important să fii atentă la detalii. Astrele te susțin în activitățile legate de câmpul muncii. Concentreză-ți atenția, pentru a nu scăpa nimic. Mercur este încă retrograd, până la urmă!

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cariera ta atinge cele mai înalte cote în această perioadă a anului. Alege-ți cu grijă următorii pași. Este important să ai în vedere toate posibilități ce ți-ar putea defini noua viziune. Este o zi favorabilă pentru a finaliza o serie de inițiative începute recent. Ai parte de atenție din plin din partea celor din jur și ești capabilă să te ocupi de micile neprevăzute ale vieții.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul zilei de 8 iunie 2021, anunța că Scorpionii sunt gata să se afirme. Astăzi, urmează să te stabilizezi emoțional. Folosește-te de energia zilei de azi pentru a analiza nevoile tale și lucruri la care trebuie să renunți pentru a progresa. Deși astrele prevăd o serie de noi începuturi pentru tine, mai ai nevoie de mici eforturi pentru a finaliza proiecte din trecut. Nu ezita să îți iei timpul necesar pentru a-ți reîncărca bateriile.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Săgetătorii vor acorda mai multă atenție relațiilor apropiate. Horoscopul zilei de 9 iunie 2021 prevestește acestora un viitor strălucit. Vei renunța la jocuri și te vei concentra pe carieră și rezolvarea problemelor din viața ta. În tot acest proces, vei avea oportunitatea karmică de a-ți vindeca chakra inimii.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nu regreta niciodată timpul pe care îl acorzi pasiunilor tale. Este important să îți îndrepți energia către lucrurile care îți fac plăcere. Acest lucru îți va crește nivelul de energie și va aduce sare și piper relațiilor tale romantice. În momentele de mare intensitate este important să îți dezvolți un mecanism cu ajutru căruia să faci față situațiilor delicate. Iar Capricornii pot atinge acest rezultat doar prin pasiunile lor.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Luna va fi în armonie cu Saturn, ceea ce îți va conferi stabilitatea emoțională după care tânjești. Marte și Venus tranzitează cea de-a VI-a casă a rutinei. Această conjuncție va crea oportunități „romantice”, acolo unde te aștepți mai puțin. Deschide-ți inima și sufletul.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Petrece-ți ziua departe de zgomot. Ai nevoie să te descotorosești de bagajele emoționale pe care le-ai cărat după tine ani întregi. Prioritizează sănătatea ta mentală. A sosit momentul să îți îndrunți fricile și să stabilești noi limite celor din jur, informează Astrology.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×