Reclamă

Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 9 mai 2024 spune că nativii din zodia Leului își construiesc relații noi. Astrele spun că este o perioadă foarte bună pentru a face schimbări de natură socială. Cercurile noi ale Leilor se vor dovedi a fi cu adevărat benefice pentru nativii din zodia Leului.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 mai 2024, 1:00

Nativii din zodiac au parte de o zi extraordinară. Energia zilei este de bun augur pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Este o perioadă foarte bună pentru a pune la punct planurile de viitor. Nativii se bucură de energia pe care o primesc de la planeta Jupiter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 9 mai 2024

Horoscopul zilei de 9 mai 2024 aduce multe vești bune pentru zodiile care își doresc să vadă o schimbare pe plan personal și profesional. Nativii vor vedea că lucrurile încep să se miște în direcția în care își doresc. Luna Nouă în Taur aduce și ea vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nu-ți pierde optimismul atunci când dai de greu. Banii contează dar nu ar trebui să fie un țel final pentru tine. Încearcă să ai conexiuni cu oamenii care te pot ajuta să crești din toate punctele de vedere. Ai nevoie de mai mult timp pentru a-ți pune viața în ordine, scrie YourTango.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taurului au parte de o zi minunată. Astrele sunt de partea ta și te ajută să iei cele mai bune decizii. Încearcă să nu pui presiune asupra ta atunci când vezi că ceva nu merge așa cum îți dorești. Uneori lucrurile se întâmplă cu un motiv anume.

În timp vei înțelege și tu aceste lucruri, dar mai ai de dat câteva lupte.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul zilei de 9 mai 2024 spune că nativii din zodia Gemenilor sunt cu capul în nori. Astrele spun că este o perioadă destul de agitată pentru tine. Pare că dragostea plutește în aer, iar tu nu reușești să ieie cele mai bune decizii. Vei avea nevoie de ajutor pentru a te putea concentra asupra unei probleme.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

S-ar putea să te confrunți cu probleme în relația de cuplu din cauza geloziei. Uneori este nevoie de timp pentru ca lucrurile să se așeze. Poate că ai judecat omul de lângă tine mult prea repede. Vei vedea că totul se va schimba de la sine. Ai mai multă încredere în tine și în deciziile pe care trebuie să le iei cu privire la viitorul relației tale.

Leu: 23 iulie – 22 august

Traversezi una dintre cele mai bune perioade din viața ta. Se anunță o zi cu multe reușite. Luna Plină în Taur a fost și ea de partea ta, iar acum ești dornică de o schimbare. Planurile pe care le facia cum vor prinde contur în viitorul apropiat. Lucrurile se vor schimba în bine pentru tine și familia ta, arată Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 9 mai 2024 spune că nativii din zodia Fecioarei au parte de o zi destul de agitată. Pentru tine lucrurile nu merg așa cum ți-ai fi dorit. O decizie luată greșit va duce la un val de probleme. Stresul ar putea să te acapareze ți să te simți copleșită de situați. În astfel de momente este bine să faci o pauză și să încerci să privești lucrurile dintr-o perspectivă nouă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Pentru tine nimic nu este imposibil. Ai o voințșî care cu greu poate fi învinsă. Astrele arată că această zi va deschide un capitol important în viața ta. Se anunță o perioadă extraordinară. Primești oportunități noi, pe care cu greu le-ai putea refuza.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ești dornică de o schimbare, iar acest lucru se vede și în acțiunile tale. Începi să faci pași mărunți pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Vei vedea că totul merge în direcția în care ai visat. Ești cu un pas mai aproape de femeia pe care o admiri în tăcere.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 ți-a demonstrat că nimic nu este imposibil atunci când vine vorba de iubirea adevărată. Relația de iubire se construiește cu multă trudă, dar în timp dăinuiește și te ajută să treci peste orice problemă. E important să fii atentă atunci când alegi omul pe care vrei să te sprijini tot restul vieții.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pare că lucrurile nu merg foarte bine pentru tine. Uneori îți dorești să faci totul singură, iar acest lucru poate aduce probleme în ceea ce privește randamentul tău. Este o zi destul de aglomerată și agitată. Poate că ar fi bine să ceri ajutorul unei persoane care să aibă o perspectivă nouă asupra vieții.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul zilei de 9 mai 2024 spune că nativii din zodia Vărsătorului au parte de o zi extraordinară. S-ar putea să primești o invitație de nerefuzat. Ai parte de multe momente frumoase alături de oamenii care sunt cu adevărat importanți pentru tine. Se anunță o zi cu multe reușit.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii reușesc să se apropie de ceea ce și-au propus pentru luna mai. Ai început totul foarte bine, iar acum ești dornică să te afirmi. Vei avea parte de rezultate remarcabile. Chiar dacă trebuie să depui mai mult efort, îți dorești să fii cu un pas mai aproape de excelență.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×