Reclamă

Imagini nemaivăzute cu Kate Middleton din facultate. Pozele au fost publicate cu câteva zile înainte ca Ducesa de Cambridge să împlinească 40 de ani

Fotograful regal Arthur Edwards și-a amintit de prima poză pe care i-a făcut-o Ducesei de Cambridge. Sunt imagini nemaivăzute cu Kate Middleton. Acestea au ieșit la iveală cu câteva zile înainte ca soția Prințului William să împlinească 40 de ani.

Publicat: 7 ianuarie 2022, 13:39

Arthur Edwards a spus că atunci când i-a făcut prima poză lui Kate Middleton nici măcar nu știa cine este. Acum, Kate Middleton, de când este Ducesa de Cambridge, este una dintre cele mai fotografiate femei din lume. În trecut însă era "o tânără timidă", cel puțin pe vremea facultății.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini nemaivăzute cu Kate Middleton din facultate

Fotograful regal Arthur Edwards acreditat de The Sun, a descoperit recent prima poză pe care i-a făcut-o lui Kate Middleton. Ducesa de Cambridge va împlini 40 de ani pe data de 9 ianuarie 2022. Bărbatul a recunoscut acum pentru publicația menționată mai sus că atunci când i-a făcut poza nu știa deloc cine este.

Vezi și alte fotografii cu Kate Middleton în GALERIA FOTO!

Kate Middleton a fost fotografiată prima dată de Edwards în anul 2005. Aceasta se afla alături de un grup de prieteni. Ei fuseseră invitați de Prințul William să petreacă un weekend alături de el la Sandringham. În imagine, actuala Ducesă de Cambridge, era îmbrăcată casual, în jeanși, cu o jachetă verde. Purta o eșarfă la gât și avea părul legat într-o coadă de cal la spate.

Reclamă

Ce spune fotograful regal despre Ducesa de Cambridge

„Pe vremea aceea nici prin cap nu-ți trecea că acea tânără care a pășit în grădina de la Sandringham este viitoare Regină a Marii Britanii”, a spus Arthur Edwards.

Kate Middleton și Prințul William s-au cunoscut pentru prima dată la Universitatea St. Andrews din Scoția, în anul 2001. În anul 2005, anul absolvirii, cei doi s-au pozat împreună, cu zâmbetul pe buze, asortați, în cămăși albe.

Reclamă
Kate Middleton și Prințul William, în cămăși albe, fotografiați în ziua absolvirii facultății
În anul 2005, anul absolvirii, Ducii de Cambridge s-au pozat împreună, cu zâmbetul pe buze, asortați, în cămăși albe / Profimedia Images

Edwards își amintește că după ce Kate Middleton și Prințul William s-au despărțit în anul 2007, soția sa, Ann, a fost cea a văzut-o pe Ducesa de Cambridge pe Wembley Stadium la un concert organizat în memoria Prințesei Diana: „Mi-o amintesc pe Ann care mi-a spus, uite, este ea din nou”.

Înainte de logodna celor doi din anul 2010, Edwards i-a fost prezentat lui Kate Middleton. Tot atunci, fotograful a avut curajul să-i întrebe despre despărțirea din anul 2005.

Prințul William a fost cel care i-a răspuns la întrebare și, potrivit fotografului, acesta a spus: „Ei bine, Arthur, trebuia să mă asigur că aceasta este femeia potrivită pentru mine. Îmi doresc ca această căsnicie să fie pe vecie”.

Cum s-a transformat Kate Middleton de-a lungul anilor

Ulterior, cei doi s-au căsătorit în anul 2011. Anul trecut, în luna aprilie, au sărbătorit 10 ani de la căsătorie. Edwards spune acum despre Kate Middleton că este mai pregătită ca niciodată să devină Regină consort.

„Trecerea anilor a făcut-o să se schimbe. Timiditatea naturală s-a mai diminuat și a devenit mult mai încrezătoare în forțele proprii. Este inteligentă, acordă o mare atenție detaliilor și nu greșește niciodată”, a spus Edwards.

Potrivit surselor publicației People, Kate Middleton „înflorește” pe zi ce trece. Este ea de fiecare dată atunci când apare în public.

Kate Middleton se pregătește mai intens ca niciodată să devină Regină consort alături de Prințul William. Ducesa de Cambridge este cea care a preluat în ultimul timp îndatoririle Reginei Elisabeta a II-a, când aceasta s-a confruntat cu probleme de sănătate. Ducii de Sussex au făcut un pas înapoi și nu mai fac parte din Familia Regală a Marii Britanii.

O altă sursă a publicației People a spus că Ducesa de Cambridge „impresionează din ce în ce mai mult pe măsură ce trece timpul”. Este „o femeie concentrată pe ceea ce are de făcut, dar mai presus de toate, o adevărată profesionistă”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×