Reclamă

Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare

Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă, așa sună cel mai recent îndemn al experților în manifestare. Trendul a devenit viral în mediul online și nu numai. Dacă vrei să-ți alimentezi strălucirea interioară, atunci ești în locul potrivit.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 iunie 2024, 6:44

Rutina de dimineață este un moment special pentru a-ți începe ziua cu multă energie. Dacă simți că ai nivelul de încredere scăzut și vrei să adaugi puțină magie timpului tău, atunci încearcă această rutină pozitivă de afirmare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă

Cele mai multe metode de manifestare oferă mici impulsuri pentru îndeplinirea dorințelor interioare. Totuși, cea mai recentă tehnică de afirmare de pe TikTok este perfectă doar pentru cei care îți doresc o schimbare profundă.

Afirmația îți oferă entuziasm și te ajută să ai energie pe tot parcursul zilei. Această tendință vine de la o creatoare spirituală, Sarah Perl.

Aceasta explică faptul că un sentiment pozitiv crește stima de sine. Oamenii care au o stimă de sine crescută au șanse mult mai mari când vine vorba de puterea manifestării.

Recomandările ei sunt foarte simple și ușor de implementat.

Reclamă

În timp ce te pregătești și te privești în oglindă, repetă-ți aceste afirmații: „Nu urmăresc, atrag; energia mea este scumpă și exclusivă; energia mea creează dependență; este un privilegiu să fiu în preajma mea”.

Specialista sugerează să faci asta în fiecare zi timp de 21 de zile consecutive. Cei mai mulți utilizatori din online care au utilizat tehnica au spus că au văzut rezultate după primele zile.

Există și persoane care au spus că ritualul de dimineață nu a funcționat pentru ei. Această metodă poate fi aplicată în orice aspect al vieții tale, în funcție de ceea ce speri să atragi în viața ta. Experții de la Parade spun că poți să folosești tehnica chiar și pentru a atrage dragostea în viața ta.

Reclamă

Afirmațiile repetate în oglindă ar trebui să-ți ofere mai multă încredere în tine. Încearcă pentru luna următoare o astfel de mantra și vezi dacă viața ta se va schimba.

Cum ar trebui să arate manifestarea dorințelor

Manifestarea dorințelor se poate face și în scris. Acest tip de manifestare este la fel de puternic ca afirmația spusă în oglindă. Fiecar epersoană paote alege propria tehnică.

Dacă nu te simți comod cu afirmațiile în oglindă, atunci îți recomandăm să încerci să pui pe hârtie ceea ce îți dorești de la Univers.

Este important ca înainte să aibă loc manifestarea în scris să practici câteva minute de meditație. Mintea ta trebuie să fie liniștită, iar corpul complet relaxat. Astfel, corpul tău va ghida procesul manifestării și te va ajuta să vizualizezi mult mai clar obiectivul pe care îți dorești să-l atingi.

Dorința ta ar trebui să fie clară și concisă, recomandă specialiștii de la YourTango.com. Totodată, dorința ar trebui să fie integrată cu mare atenție într-o singură propoziție. În felul acesta îți vei crește șansele în procesul de manifestare.

Se spune că persoanele care cred în puterea manifestării au cele mai multe șanse să-și vadă dorințele cum se îndeplinesc cu ajutorul acestei tehnici intens discutate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×