Reclamă

Influența primului pătrar al lunii din 15 aprilie 2024 pentru fiecare zodie. Ce se va întâmpla în viața amoroasă a nativilor

Fiecare schimbare astrală aduce cu sine noi provocări. Află care este influența primului pătrar al lunii din 15 aprilie 2024 pentru fiecare zodie. De asemenea, vezi ce se va întâmpla pe plan amoros în acest caz. În această perioadă, tot ceea ce se întâmplă în univers ne aduce mai aproape de noi aventuri romantice.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 16 aprilie 2024, 9:37

Cu toate că planeta Mercur nu are o influență directă asupra anumitor schimbări până pe 25 aprilie, reamintește totuși nativilor că pot profita de momentele magice care vin trepat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Influența primului pătrar al lunii din 15 aprilie 2024 pentru fiecare zodie

O conexiune extrem de rară va avea loc între Jupiter și Uranus în Taur. Acest tranzit va avea un impact semnificativ în viețile nativilor. Cu toate că vor avea procese de dezvoltare lente, este important să urmeze toți pașii oferiți de univers. Ultima legătură între cele două planete a avut loc în 2011 și nu se va mai întâmpla până în 2037. Astrele ne îndeamnă să profităm de aceste transformări aparte.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

În ceea ce-i privește pe nativii Berbec, cea mai bună zi pentru a-și demonstra iubirea față de cei din jur este 15 aprilie. Sunt împinși de la spate să-și continuie planurile de viitor. Este important să-și onoreze de fiecare dată adevărul în fiecare decizie pe care o vor lua. Primul pătrar al lunii este o fază a acțiunilor. Acest lucru înseamnă că cei mai mulți vor fi provocați să facă schimbări în casă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur există foarte multe oportunități de evoluție. Vor vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă. Atunci când vine vorba despre dragoste vor fi romantici și vor căuta un final specific. Cei mai mulți vor căuta ideea căsniciei.

Vor exista mai multe șanse de a întâlni persoana potrivită. Conversațiile intense îți vor deschide noi idei.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se simt ghidați de multiple oportunități în carieră. Vor să demonstreze că tot ceea ce au reușit până acum s-a datorat muncii asidue. Acum este momentul să se întoarcă spre cea mai importantă parte a vieții lor, familia. Din 21 aprilie, lucrurile se vor schimba în acest sens. Pentru cei care se află deja într-o relație, ideea de a se muta cu persoana iubită le surde. Pentru cei singuri este o șansă de introspecție.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se simt cei mai încrezători atunci când iau decizii care vin din inimă. Este un pas important pentru că asta înseamnă că nu fug de ceea ce simt cu adevărat. Se vor ghida în acest sens și în următoarea perioadă. Primul pătrar al lunii îndeamnă Racii să ia atitudine în fiecare aspect al vieții. Pentru cei aflați într-o relație poate ar trebui să fie mai deschiși cu partenerii. Pentru cei care vor să se implice romantice, acum este șansa lor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se trezesc într-o perioadă extrem de înfloritoare în viața lor. Această săptămână le va oferi momente esențiale în drumul pe care îl urmează. Saturn în Pești le aduce un simț al implicării intens. Relațiile pe care le creează sau le mențin sunt dinamice și romantice. Cel mai important lucru este că nu au de ce să se teamă în parcursul lor personal.

Află totul despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pentru nativii Fecioară, Saturn în Pești îi ajută să se implice romantic și să aibă abordări total diferite față de ceea ce au realizat până acum. Este important să facă diferența între dorințe și idei de viitor. Atunci când vine vorba despre iubire, trebuie să observe dacă se pot descurca alături de partener și în momentele dificile ale vieții.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță observă schimbările în viața romantică. Sunt mult mai profunzi și abordează totul într-o manieră complet diferită. Aceste schimbări vor avea manifestări directe asupra a ceea ce lasă să se vadă în jur. Pentru cei aflați deja într-o relație este momentul pentru o conversație profundă, arată Yourtango.com. Este important să aibă în vedere dezvoltarea propriu-zisă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își readuc aminte în această perioadă că merită tot ce este mai bun în viață. Indiferent că vorbim despre o schimbare de peisaj în relația deja existentă sau deschiderea către nou, totul va fi observat într-o manieră pozitivă. Lecțiile din trecut rămân acum în spate, așa că e timpul ca Scorpionii să se miște în voie. Dinamica dintre Jupiter și Uranus în Taur va avea loc pe 20 aprilie 2024, activând astfel casa iubirii.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Scorpion sunt în conjurați de energie bună și se pregătesc să intre într-o nouă fază în viața romantică. Se gândesc la căsnicie sau la un alt pas important în relația de cuplu, spune Astrology.com. Această energie lucrează pe etape și ajută Scorpionii să-și colecteze fiecare zi pentru a se bucura pe deplin. Se gândesc să cumpere o casă și să înceapă cu adevărat o familie.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn învață să creeze o balanță între viața profesională și cea personală. Fazele lunii îi ajută să observe ce este mai important în transformarea lor și să aleagă sacrificiile pe care le vor face în continuare. Pe 20 aprilie, Jupiter și Uranus se unesc în Taur și ating casa căsniciei și a bucuriei. Această parte te va ajuta să înțelegi dacă vrei să-ți dedici viața unei singure persoane.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Pentru nativii Vărsător apar multe schimbări care îi vor lua prin surprindere. Jupiter în Taur se află încă din 2023, iar aceată energie i-a făcut pe Vărsători să se dedice cu totul fiecărei activități. În plan personal sunt cei mai buni parteneri și creează legături indestructibile de viitor. Cei singuri se gândesc la noi modalități de a face loc pentru iubiri eterne.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În această săptămână, nativii Pești vor fi puși în fața faptului împlinit. Își vor da seama dacă vor o relație de lungă durată sau doar distracție de moment. Casa căsniciei va fi activată de schimbările astrale. Acest lucru îi va conduce către o reflecție asupra barierelor pe care le vor setate pe parcursul vieții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×