Reclamă

Iubita lui Jonah Hill și-a arătat burtica de gravidă în timp unei sesiuni de cumpărături în Calabasas. Recent au apărut zvonuri despre logodna celor doi

Iubita lui Jonah Hill și-a arătat burtica de gravidă în timp unei sesiuni de cumpărături în Calabasas. Olivia Millar a fost fotografiată în timp ce purta o ținută lejeră, care să nu deranjeze bebelușul.

Publicat: 15 aprilie 2023, 8:10

Olivia părea să fie singură în timp ce făcea câteva cumpărături după ce s-a spus că cei doi deja s-au logodit. Ea a fost fotografiată pentru prima dată în compania actorului în vârstă de 39 de ani în august 2022, iar de atunci se pare că relația lor a evoluat cu pași rapizi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubita lui Jonah Hill și-a arătat burtica de gravidă

Olivia Millar a purtat pe stradă doar o cămașă gri deschis cu mânecă lungă și o pereche de pantaloni de trening de culoare crem. Aceștia erau purtați mai jos de șolduri, lucru care a lăsat la vedere burtica de gravidă, scrie DailyMail.

Pe degetul ei inelar stâng a fost fotografiat un inel mare cu diamante tăiate în formă de pătrat. Olivia a fost pozată mult în timp ce se îndrepta spre mașina ei. Această apariție alimentează și mai mult zvonurile neconfirmate că s-a logodit cu celebrul actor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Olivia Millar, la shopping, fotografiată în timp ce împingea un căruț de cumpărături
Iubita lui Jonah Hill și-a arătat burtica de gravidă în timp unei sesiuni de cumpărături în Calabasas / Profimedia Images
Reclamă

Tânăra și-a păstrat look-ul lejer și la capitolul încălțăminte. Ea a optat pentru o pereche de papuci și a avut deloc machiaj pe față. Olivia a purtat, de asemenea, părul lăsat liber pe spate. Fiica modelului de top Esmé Marshall a tras după ea un cărucior de cumpărături, care era plin cu pungi mari de hârtie.

Nu se știu multe despre viitoarea mămică, în afară de faptul că este co-fondatoarea site-ului vintage Chasseresse cu sora ei mai mare Raychel Roberts.

Se pare că Olivia și Jonah așteaptă primul lor copil împreună, după ce Olivia și-a dezvăluit pentru prima dată burtica și inelul de logodnă în luna martie. Cei doi și-au păstrat relația privată și nu au făcut nicio apariție pe covorul roșu împreună. Ei nu și-au confirmat relația nici pe rețelele sociale.

Reclamă

Jonah a fost fotografiat pentru prima dată sărutându-se pasional cu Millar în Malibu, pe 28 august. În septembrie 2022, duo-ul a fost văzut și petrecând timp împreună în Santa Barbara, în timpul unei călătorii împreună. Înainte de Olivia, Hill s-a întâlnit și cu studenta la drept Sarah Brady.

De ce a renunțat actorul la rețelele sociale

După ce a spus că s-a simțit urmărit de presă foarte mult timp, Jonah Hill a declarat că renunță la conturile de pe rețelele sociale. Hill a luat măsuri extreme pentru a-și proteja viața personală.

„Am înțeles că am petrecut aproape 20 de ani cu atacuri de anxietate. Ele sunt exacerbate de aparițiile în presă și evenimentele cu public”, a scris Hill într-o declarație pentru Deadline la acea vreme.

Documentarul Stutz l-a filmat în secret cu terapeutul său. Acesta îl aduce în prim plan pe Hill deschizându-se în legătură cu problemele sale de anxietate.

El a menționat: „Cu această scrisoare și cu Stutz, sper să o fac mai mult. E normal ca oamenii să vorbească și să acționeze în legătură cu aceste lucruri. Ca să poată lua măsuri pentru a se simți mai bine și pentru ca oamenii din viața lor să-și înțeleagă problemele mai clar. Sper că munca va vorbi de la sine. Le sunt recunoscător colaboratorilor mei, partenerilor mei de afaceri și tuturor celor care citesc aceasta pentru înțelegere și sprijin”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×