Reclamă

Jennifer Lawrence a născut. Actrița și soțul său, Cooke Maroney, au devenit părinți pentru prima oară

Jennifer Lawrence a născut. Actrița și soțul său, Cooke Maroney, au devenit părinți pentru prima dată. Vedeta în vârstă de 31 de ani a născut la un spital din Los Angeles. Aceasta încă nu a dezvăluit detalii privind modul în care a decurs nașterea. Nu se cunosc informații despre sexul copilului, numele acestuia sau data exactă la care a venit pe lume.

Publicat: 24 februarie 2022, 13:28

Până în prezent nicio publicație nu a reușit să obțină declarații de la actrița în vârstă de 31 de ani. Zvonurile privind faptul că aceasta urmează să devină mamă au început să circule încă din luna septembrie a anului trecut. În general, vedeta este recunoscută pentru faptul că preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. De altfel aceasta a declarat într-un interviu din luna noiembrie a anului trecut că va încerca să nu-și expună copilul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lawrence a născut

Jennifer Lawrence are doar motive de bucurie. Actrița a devenit mămică și se bucură de copilul său alături de Cooke Maroney. Așa cum și-a obișnuit fanii din întreaga lume, a preferat să fie discretă cu declarațiile privind modul în care a decurs nașterea. În timpul sarcinii aceasta a încercat de multe ori să-și ascundă burtica.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lawrence în Galeria Foto!

Jennifer Lawrence, într-o rochie aurie, pe covorul roșu la premiera filmului Don't Look Up
Actrița, care a pozat alături de coprotagonistul Leonardo DiCaprio la eveniment, a pășit pe covorul roșu într-o ținută Dior strălucitoare, cu mâneci transparente / Profimedia Images

Apariția de pe covorul roșu de la premiera filmului Don’t look up i-a luat complet prin surprindere pe admiratori. Jennifer a decis atunci să nu se mai ascundă de privirile curioșilor.

Reclamă

”Ne afla la o petrecere atunci când cineva și-a dat seama că aștept un copil. Am fost întrebată imediat de ce nu am vorbit despre acest lucru. Fiecare insinct îmi spune că trebuie să protejez viața privată a copilului meu atât de mult cât pot.”

”Acesta a fost și motivul pentru care am încercat să nu atrag foarte mult atenția. Nu am vrut ca sarcina să fie mai mult în atenția oamenilor, decât munca pe care o depun ca actriță, nu este corect față de viitorul copilului meu.”

Fanii actriței așteaptă cu nerăbdare să primească mai multe informații privind modul în care se simte proaspăta mămică. Totuși, cei mai mulți sunt de părere că Lawrence va menține tăcerea pentru următoarea perioadă.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lawrence și Cooke Maroney

Vestea că Jennifer Lawrence a născut i-a lua prin surprindere pe admiratorii vedetei. Viața sa privată este deseori ascunsă de ochii curioșilor. De altfel, despre soțul vedetei și relația acestora se știu la fel de puține. Lawrence a dezvăluit cu greu momentul în care cei doi s-au întâlnit și s-au îndrăgostit.

Cooke Maroney a întâlnit-o pe viitoarea sa soție în anul 2018, iar la scurt timp i-a oferit un inel de logodnă. În ciuda faptului că Lawrence vorbește despre soțu său ca fiind ”cea maie xtraordinară persoană pe care a întâlnit-o” puțini știu cu ce se ocupă acesta în viața de zi cu zi.

Sursele spun că Maroney este în prezent directorul unei galerii de artă. Fotografii încearcă cu greu să-i surprindă pe cei doi în public, însă aceștia sunt foarte vigilenți când vine vorba de viața lor privată.

”Nu eram în momentul în care mă simțeam pregătită să mă căsătoresc. Totuși, lucrul acesta s-a schimbat complet atunci când l-am întâlnit pe Cooke. Ne-am dorit amandoi să ne căsătorim, amândoi am vrut să ne dăruim relației noastre în totalitate.”

”El este prietenul meu cel mai bun și mi-am dorit inclusiv o legătură legală cu el. Este cea mai extraordinară persoană pe care am întâlnit-o. Am găsit cea mai minunată persoană de pe planetă și am știut că nu vreau să plec vreodată de lângă ea, prin urmare am acceptat.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×