Reclamă

Jennifer Lopez a fost fotografiată la repetiții în Los Angeles. Artista a purtat o ținută sport, mulată

Jennifer Lopez a fost fotografiată la repetiții în Los Angeles. Artista a purtat o ținută sport, mulată. JLo arăta incredibil de tânără în timp ce purta o ținută de fitness.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 octombrie 2023, 8:09

Cântăreața în vârstă de 54 de ani a coborât dintr-un vehicul elegant. Ea s-a plimbat pe trotuar înainte de a intra într-o clădire. Arista și-a prezentat silueta într-o pereche de colanți de 79 de dolari de la The Giving Movement, un brand sustenabil de îmbrăcăminte pentru sportivi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a fost fotografiată la repetiții

Abdomenului ei tonifiat a fost lăsat și el la vedere de un top crop asortat, cu mâneci lungi, care poate fi achiziționat și el pentru 79 de dolari. Lopez și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi sport albi.

Părul a fost coafat cu cărare pe mijloc și prins în spate într-un coc elegant. Alegerea a fost făcută pentru a împiedica firele de păr libere să-i cadă pe față în timpul antrenamentelor. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu diverse coliere cu lanțuri din aur. Ea a purtat și cu un ceas strălucitor, auriu, plasat pe încheietura mâinii stângi.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

JLo, cu o geantă maro, într-o ținută mulată gri
Cântăreața în vârstă de 54 de ani a coborât dintr-un vehicul elegant / Profimedia Images
Reclamă

Jennifer a purtat, de asemenea, o pereche de cercei mari, aurii. A mai avut asupra ei și o poșetă mare, maro, din piele, pe umărul drept, pentru a ține obiectele de care avea nevoie în timpul programului ei încărcat.

Vedeta a optat și pentru un fard de obraz pentru a-și accentua mai bine pomeții, în timp ce pe buze a purtat o nuanță de ruj deschis la culoare.

Ieșirea vedetei vine la scurt timp după ce soțul ei Ben și fosta lui soție, Jennifer Garner, au avut un moment afectuos în mașina lui la începutul acestei luni. Actrița 13 Going On 30 a putut fi văzută aplecându-se în față de pe bancheta din spate pentru a-i da o îmbrățișare rapidă lui Affleck în timp ce își luau rămas bun.

Reclamă

Cum a reacționat JLo la apropierea dintre Ben Affleck și Jennifer Garner

La un moment dat, Ben și-a sprijinit capul pe umărul ei. Cei doi au râs împreună. În tot acest timp, fiica lor, Seraphina, în vârstă de 14 ani, stătea pe scaunul pasagerului al vehiculului.

Fostul cuplu are împreună trei copii. Ei au fost căsătoriți din 2005 până la despărțirea lor în 2018.

Lopez și Affleck, care și-au sărbătorit recent un an de căsătorie în iulie, au fost văzuți la scurt timp după aceea, bucurându-se de o ieșire în L.A. și s-au plimbat foarte apropiați.

S-a scris că Jennifer era „absolut furioasă” din cauza interacțiunii dintre Affleck și Garner. Cu toate acestea, o sursă separată a declarat pentru DailyMail.com că sentimentele cântăreței sunt exact opusul. Ea a adăugat că JLo susține relația lor de „co-parenting fericit”.

De fapt, persoana din interior a susținut că, de fapt, noua poveste de dragoste a lui Affleck cu Lopez i-a ajutat în cele din urmă pe el și pe Garner să-și găsească pacea. „Unul dintre lucrurile care i-au făcut pe Garner și Affleck să ajungă într-un loc mai bun a fost și este JLO.”

Sursa a adăugat că Lopez și Garner sunt „prietene” că toți copiii lor „se iubesc”.

Este într-adevăr o situație foarte fericită de co-parenting”, a spus sursa. „Totul este foarte bine acum și ar trebui să fie la fel în viitorul apropiat și îndepărtat.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×