Reclamă

Vedete care nu sunt atât de drăguțe pe cât par. Jennifer Lopez se află și ea pe listă

Recent, a apărut o listă cu vedete care nu sunt atât de drăguțe pe cât par. Deși la aparițiile publice poate părea că sunt elegante în exprimare și că trec cu zâmbetul pe buze peste orice remarcă, oamenii care le-au cunoscut dovedesc contrariul.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 octombrie 2023, 7:14

Vedetele sunt oameni ca și noi și cu siguranță au și ele zile în care nu sunt binedispuse. Sunt situații în care cu siguranță nu își pot gestiona furia și lasă să iasă la iveală și latura lor mai puțin plăcută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care nu sunt atât de drăguțe pe cât par

Au fost oameni care au susținut că atunci când le-au cunoscut, celebritățile nu au avut un comportament tocmai adecvat. Dezamăgirea a fost mare pentru fanii lor, mai ales când au realizat că faima și sumele colosale din conturi sunt cele care le-au schimbat.

Demi Lovato

Pe Reddit, a existat la un moment dat întrebarea care celebritate nu este atât de drăguță pe cât pare. Zeci de mii de oameni au răspuns la această întrebare. Un bărbat a spus că are o prietenă care era fanul lui Demi Lovato, dar care după ce a întâlnit-o nu a mai vorbit niciodată despre ea.

„Acum câțiva ani, eram cu o colegă, iar Demi Lovato a fost la un eveniment în apropierea locului unde lucram noi. Prietena mea a fost atât de nerăbdătoare să o cunoască și i-a spus că i-a citit cartea. Ne-am intersectat cu Demi și prietena mea i-a mulțumit că a ajutat-o să treacă peste depresie. Demi a făcut o față ciudată, și-a dat ochii peste cap și a mers mai departe. I-a frânt inima prietenei mele. Ea nu a mai pomenit niciodată de Demi după aceea.”

Reclamă
Demi Lovato, fotografiată cu mâna la față, în timp ce încerca să se ferească de fotografi
După ieșirea din clinica de reabilitare, Demi Lovato le promitea fanilor că va scăpa de această dependență / Profimedia Images

Jennifer Lopez

Recent, JLo a avut o ieșire aparte chiar și în public, când nu s-a purtat tocmai frumos cu fotografii care erau pe urmele ei. Comportamentul ei mai puțin plăcut a fost scos la iveală și de o mărturisire de pe Reddit.

Reclamă

„Ea este una dintre acele persoane care a fost o divă chiar înainte de a fi suficient de mare pentru a fi considerată una. Oamenii care ajung în astfel de poziții trebuie să creadă cu adevărat în ei înșiși, ceea ce de obicei îi face narcisiști de manuale.”

Jennifer Lopez, într-o ținută sport, cu imprimeu de șarpe, în nuanțe neon

Ariana Grande

Tot pe platforma menționată mai sus, fanii spun că nici Ariana Grande nu își tratează fanii cu diplomație.

„Verișoara mea era o mare fană a Ariana Grande. S-a întâlnit o dată cu ea la un concert. I-a arătat Ariana tricoul ei pe care l-a făcut special pentru concert, iar Ariana i-a râs în față și a spus: „Ce este asta?” Și a făcut-o pe verișoara mea să se simtă îngrozitor. A distrus-o că idolul ei i-a râs în față. Nu este fata aceea dulce care se preface că este.”

Ariana Grande, fotografiată în mașină, alături de soțul ei,în timp ce își ascunde fața
În trecut, Ariana Grande a mai fost logodită cu actorul de comedie Pete Davidson / Profimedia Images

Adam Levine

Depre Adam Levine au ieșit recent la iveală lucruri mai puțin plăcute, dar se pare că fanii nu au fost luați prin surprindere.

„Cineva pe care îl cunosc l-a întâlnit pe Adam Levine în culise și a fost supărat pentru că i-a spus lui Adam: „Sunteți buni, băieți”. Adam a spus: „Știu” și a plecat. Nu a fost prea amuzant că a luat-o atât de personal.”

Adam Levine și Behati Prinsloo în ipostaze tandre la Disneyland
Adam Levine și Behati Prinsloo au sărbătorit împreună cea de-a 44-a aniversare a artistului / Profimedia Images

Alicia Keys

Deși nu mai are apariții atât de dese în public, atunci când susținea spectacol după spectacol, se pare că Alicia nu se purta tocmai respectuos cu fanii ei.

„Am lucrat la securitate timp de peste 10 ani. Ea a fost cea mai rea artistă cu care m-am întâlnit. Într-o noapte, mi s-a cerut să stau până târziu și să lucrez în rulota de catering după spectacolul ei. Am stat lângă Alicia și asistenta ei la acea vreme, 2006. Ea a întâlnit un grup de fani unul câte unul. Fiecare fan i-a oferit cadouri sau flori și a avut aproximativ 30 de secunde pentru a o saluta. Fiind atât de aproape, am putut să aud fiecare cuvânt pe care l-a spus asistentei ei. Nu a fost frumos. Practic a vorbit de rău întregul grup. Avea ceva negativ de spus despre ținutele și aspectul tuturor.”

Alicia Keys, la plajă, într-o ținută casual, cu ochelari de soare la ochi

Sylvester Stallone

Deși acum a fost fotografiat în timp ce stătea cu fanii de vorbă și făcea poze deși se afla cu familia în vacanță, se pare că și Sylvester Stallone are momentele lui proaste.

Sylvester Stallone, alături de soție, în vacanță, în timp ce salută fanii
Femeia de afaceri și-a arătat simțul elegant al stilului într-o rochie albă cu imprimeu floral verde / Profimedia Images

„Trebuie să rămân neclar pentru a proteja identitatea unui prieten. El conduce un birou de turism de ultimă generație. Practic, face aranjamente pentru cei superbogați într-o locație tropicală frumoasă. Așa că Stallone a stat într-o stațiune foarte elegantă. La plecare Sylvester a lăsat fecale în cadă. L-au lăsat să plece pentru că este Sly. La următoarea vizită mai multe fecale în cadă la checkout. De data aceasta, l-au avertizat să nu mai facă acest lucru. La vizita finală și mai multe fecale și o interdicție permanentă în stațiune.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×