Reclamă

Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport

Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien, într-un top fără spate și o fustă maxi din catifea gri.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 septembrie 2023, 7:22

Cara Delevingne a avut un look elegant într-un top cu gât înalt. Ea a fost fotografiată în timp ce stătea în primul rând pentru spectacolul Fendi plin de vedete din timpul Săptămânii Modei de la Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week

Modelul și actrița, în vârstă de 31 de ani, arăta incredibil când a mers fără sutien în topul fără spate. Acesta a fost combinat cu o fustă maxi din catifea gri.

Ea și-a completat ținuta cu o pereche de cizme din piele neagră, înalte, până la genunchi. Și-a pus lucrurile într-o geantă de mână albă și elegantă.

Cara și-a aranjat părul în bucle lejere și a purtat cercei mici din argint.

Ea a fost escortată de securitate în afara hotelului ei. S-a oprit să pozeze cu fanii care au așteptat afară, înainte de a merge la spectacol.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Cara Delevingne, printre fani, într-un top fără sutien
Modelul a fără sutien, într-un top fără spate și o fustă maxi din catifea gri / Profimedia Images

Înainte de eveniment, Cara și Gwendoline Christie, actriță, au încercat să fie discrete, deoarece ambele au sosit la Milano înainte de Săptămâna Modei. Actrița aproape că nu a fost observată în interiorul aeroportului.

Reclamă

Ea a abordat o ținută comodă și casual pentru călătoria cu avionul. Modelul a fost văzut într-o jachetă neagră cu pantaloni cu model. Ea s-a conformat noului sezon de toamnă cu o căciulă crem din lână. Modelul s-a plimbat prin aeroport cu mâinile în buzunar.

Între timp, Gwendoline, în vârstă de 44 de ani, arăta elegantă într-o haină parker supradimensionată maro. Ea a călătorit cu stil cu o geantă Birkin neagră. Ținuta a fost completată cu blugi negri și un tricou alb pe dedesubt.

Cara Delevingne se simte bine, iar fanii sunt bucuroși că și-a revenit

Amândouă au încercat să-și ascundă identitatea cu ochelari de soare cu lentile închise la culoare, dar fotografii tot au fost pe urmele lor.

Înainte de săptămâna modei care a început marți și se termină lunea viitoare, Cara și Gwendoline au sosit la timp. Cu o zi înainte, Cara a publicat pe Instagram două fotografii din patul ei de hotel din Londra, în timp ce se bucura de priveliștea orașului.

Ea și-a arătat frumusețea naturală în timp ce a făcut un selfie topless în pat și se relaxa lângă un iPad.

Cara a scris: „E greu să te dai jos din pat cu o astfel de vedere”.

Cea mai recentă apariție a Carei nu poate decât să-i bucure pe fanii săi. Aceștia au fost foarte îngrijorați pentru starea ei atunci când a părut că nu se simte foarte bine într-un aeroport, anul trecut. Cara părea incapabilă să-și controleze mișcările corpului. Ea a fost văzută cu telefonul în mână, aplecându-se, scăpând device-ul pe jos și plimbându-se foarte nervoasă, de parcă nu se putea opri din mișcare.

Cu toate acestea, recent, Cara a mărturisit că a renunțat la alcool și substanțe interzise de mai multe luni și că acum starea sa este una foarte bună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×