Reclamă

Jennifer Lopez a publicat un selfie în care apare în lenjerie din dantelă verde. Artista s-a fotografiat în intimitatea camerei sale

Jennifer Lopez a publicat un selfie în care apare în lenjerie din dantelă verde. Artista s-a fotografiat în intimitatea camerei sale și i-a luat pe fani prin surprindere cu transparența de care dă dovadă în ultimul timp în ceea ce privește viața de familie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 august 2023, 12:11

JLo a publicat un selfie pe Instagram, direct din pat, aparent după ce tocmai s-a trezit. În imagine se vede că JLo arată ca o adevărată vedetă de la Hollywood, într-un sutien din mătase verde, cu detalii de dantelă albă. Părul ei era ondulat dezordonat, iar pielea ei era strălucitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a publicat un selfie în care apare în lenjerie din dantelă

Lopez stă întinsă într-un pat alb confortabil, care are o tăblie albă și aurie și o lampă de culoarea fildeșului pe o măsuță de lângă el.

„Bună dimineața și o zi de luni fericită! Va fi o săptămână grozavă!! O mică #MondayMotivation #Limitless #ThisIsMeNow”, a scris Lopez în legenda postării.

Cu câteva zile mai devreme, Lopez a distribuit o altă postare pe Instagram, inclusiv un selfie glam. În imagine, ea purta un machiaj strălucitor și o îmbrăcăminte de inspirație ecvestră care a adus un omagiu stilului iconic al regretatei Prințese Diana.

Reclamă

Ținuta, compusă din piese de la A.L.C., era alcătuită dintr-un blazer stratificat, pe care ea l-a purtat ușor descheiat. Topul a fost băgat într-o pereche de blugi cu talie înaltă. J.Lo a fost accesorizată cu mai multe coliere cu amulete prinse pe lanțuri din aur de la Azlee, o serie de inele strălucitoare, cercei cerc tot din aur și o pereche de ochelari de soare cu nuanță de chihlimbar în stilul anilor ’70.

Într-o fotografie din postare, geanta Hermès Birkin din piele de căprioară a lui Lopez stătea pe o măsută de toaletă.

JLo își promovează intens produsele cosmetice pe care le deține

Reclamă

Sunt mulți cei care s-au întrebat cum arată JLo fără machiaj, naturală, mai ales că susține că nu a apelat niciodată la Botox. Cântăreața are mereu o apariție impecabilă, iar pielea ei arată extraordinar chiar dacă are 54 de ani.

„Nu am avut niciodată Botox până în ziua de azi. Nu sunt acea gen de persoană. Nu am nimic împotriva oamenilor să facă asta. Este doar o chestiune personală. Sunt mai mult spre abordarea naturală a îngrijirii pielii și vreau ca produsele mele să funcționeze.”

În trecut, Jennifer a mai spus că nu spune nu intervențiilor estetice, doar că acestea nu au fost o prioritate pentru ea până acum: „Vreau acidul hialuronic acolo. Vreau lucrurile care vor ajuta, pentru că nu vreau să fiu nevoită să merg la ace la un moment dat. Nu spun că într-o zi nu o voi face, dar nu am făcut-o încă”.

Distribuind în trecut un videoclip în care pielea ei e fără machiaj, clară și naturală, J.Lo a scris pe Twitter: „Acest moment este un vis devenit realitate pentru mine. Sunt atât de încântată să împărtășesc în sfârșit produsele mele #JLOBEAUTY cu voi toți. Fiecare joacă un rol cheie în felul în care îmi păstrez pielea și arăt tânără”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×