Reclamă

Jennifer Lopez și-a lăsat abdomenul la vedere pe străzile din Los Angeles. Cântăreața a fost surprinsă la cumpărături

Jennifer Lopez și-a lăsat abdomenul la vedere pe străzile din Los Angeles. Vedeta latino a profitat de timpul liber pe care îl are în această perioadă și a mers la cumpărături. JLo nu a părut deranjată de paparazzi care s-au aflat tot timpul pe urmele sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 martie 2024, 11:51

Vedeta, în vârstă de 54 de ani, și-a expus fizicul de invidiat într-o ținută sport. JLo poate să treacă de la ținutele pline de glamour la cele casual în doar câteva momente. Deși și-a obișnuit fanii cu o imagine impecabilă, JLo nu se sfiește să se afișeze naturală pe stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și-a lăsat abdomenul la vedere pe străzile din Los Angeles

Cântăreața nu a mai fost însoțită de Ben Affleck de această dată. Se pare că soțul divei a avut un program mai aglomerat decât aceasta. Vedeta a ales o ținută sport, care să-i permită să se miște în voie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-un crop top cu abdomenul la vedere
Jennifer Lopez a mers fără Ben Affleck la cumpărătutri / Profimedia Images

Paparazzi au surprins-o pe JLo în timp ce a coborât dintr-o mașină neagră. Aceasta a purtat un set gri din două piese. Vedeta a ales un crop top și o pereche de pantaloni din același set.

Reclamă

Ținuta i-a fost accesorizată cu o poșetă și, desigur, perechea ei preferată de ochelari de soare. Părul a ales să-l lase liber și dezordonat.

Cântăreața nu s-a temut să-și lase la vedere abdomenul lucrat la sală. În ciuda eforturilor depuse în sala de forță, semnele trecerii timpului par să se vadă pe trupul vedetei.

Pielea acesteia a fost imediat pozată de paparazzi care au așteptat să o prindă pe picior greșit.

Reclamă

Jennifer nu a fost deranjată de atenția pe care a primit-o. Aceasta este obișnuită să fie urmărită la fiecare pas de fotografi și camere de fotografiat.

Vedeta și-a continuat drumul și a mers la mai multe magazine de lux. Recent, JLo a fost văzută la cumpărături cu Ben Affleck. Cei doi au fost văzuți atunci în ipostaze tandre.

După ce s-au sărutat pe stradă, aceștia s-au întors de la cumpărături cu mai multe obiecte de decor pentru reședința pe care o dețin împreună.

Jennifer Lopez spune că gemenii săi sunt deranjați uneori de ținutele pe care le poartă

Jennifer Lopez este o mămică modernă. Vedeta are doi copii din fosta căsnicie cu Marc Anthony. Adolescenții ei, Max și Emme, s-ar fi opus ca mama lor să poarte un crop top în public. Cântăreața a făcut mai multe dezvăluiri despre această discuție în timpul unui interviu.

Copiii vedetei au 15 ani și par deranjați de alegerile vestimentare făcute de mama lor. Cântăreața a spus că Max și Emme sunt cei mai mari critici ai săi. Cântăreața a povestit și despre reacția copiilor ei atunci când le-a prezentat proiectul su „This Is Me… Now”. Se pare că Emme și Max au fost fericiți cu realizările mamei sale.

„Au văzut câteva imagini din film și m-au întrebat dacă chiar o săp port un crop top în secvențele acelea. Le-am spus că da, de ce nu?”, a spus Lopez în timpul unui interviu.

Vedeta a mai spus că s-a temut la începutul relației sale cu Ben Affleck de reacția adolescenților săi.

Diva este conștientă de faptul că adolescenții petrec mult timp pe internet și au acces la titlurile din media. Aceasta a vrut să le dea vestea înainte să afle din mediul online.

„Pentru ei este foarte greu să fie în lumina reflectoarelor. Nu le place să fie mereu sub lupa presei. Este dificil. De mici au fost mereu urmăriți de ceilalți. Încerc să-i protejez cât de mult pot. Sunt sigură că au momente în care le este foarte greu, dar reușesc să facă față cu brio”, a spus Lopez într-un alt interviu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×