Reclamă

Jennifer Lopez și-a lăsat abdomenul la vedere pe străzile din Los Angeles. Cântăreața a fost surprinsă la cumpărături

Jennifer Lopez și-a lăsat abdomenul la vedere pe străzile din Los Angeles. Vedeta latino a profitat de timpul liber pe care îl are în această perioadă și a mers la cumpărături. JLo nu a părut deranjată de paparazzi care s-au aflat tot timpul pe urmele sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 martie 2024, 11:51

Vedeta, în vârstă de 54 de ani, și-a expus fizicul de invidiat într-o ținută sport. JLo poate să treacă de la ținutele pline de glamour la cele casual în doar câteva momente. Deși și-a obișnuit fanii cu o imagine impecabilă, JLo nu se sfiește să se afișeze naturală pe stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și-a lăsat abdomenul la vedere pe străzile din Los Angeles

Cântăreața nu a mai fost însoțită de Ben Affleck de această dată. Se pare că soțul divei a avut un program mai aglomerat decât aceasta. Vedeta a ales o ținută sport, care să-i permită să se miște în voie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-un crop top cu abdomenul la vedere
Jennifer Lopez a mers fără Ben Affleck la cumpărătutri / Profimedia Images

Paparazzi au surprins-o pe JLo în timp ce a coborât dintr-o mașină neagră. Aceasta a purtat un set gri din două piese. Vedeta a ales un crop top și o pereche de pantaloni din același set.

Reclamă

Ținuta i-a fost accesorizată cu o poșetă și, desigur, perechea ei preferată de ochelari de soare. Părul a ales să-l lase liber și dezordonat.

Cântăreața nu s-a temut să-și lase la vedere abdomenul lucrat la sală. În ciuda eforturilor depuse în sala de forță, semnele trecerii timpului par să se vadă pe trupul vedetei.

Pielea acesteia a fost imediat pozată de paparazzi care au așteptat să o prindă pe picior greșit.

Reclamă

Jennifer nu a fost deranjată de atenția pe care a primit-o. Aceasta este obișnuită să fie urmărită la fiecare pas de fotografi și camere de fotografiat.

Vedeta și-a continuat drumul și a mers la mai multe magazine de lux. Recent, JLo a fost văzută la cumpărături cu Ben Affleck. Cei doi au fost văzuți atunci în ipostaze tandre.

După ce s-au sărutat pe stradă, aceștia s-au întors de la cumpărături cu mai multe obiecte de decor pentru reședința pe care o dețin împreună.

Jennifer Lopez spune că gemenii săi sunt deranjați uneori de ținutele pe care le poartă

Jennifer Lopez este o mămică modernă. Vedeta are doi copii din fosta căsnicie cu Marc Anthony. Adolescenții ei, Max și Emme, s-ar fi opus ca mama lor să poarte un crop top în public. Cântăreața a făcut mai multe dezvăluiri despre această discuție în timpul unui interviu.

Copiii vedetei au 15 ani și par deranjați de alegerile vestimentare făcute de mama lor. Cântăreața a spus că Max și Emme sunt cei mai mari critici ai săi. Cântăreața a povestit și despre reacția copiilor ei atunci când le-a prezentat proiectul su „This Is Me… Now”. Se pare că Emme și Max au fost fericiți cu realizările mamei sale.

„Au văzut câteva imagini din film și m-au întrebat dacă chiar o săp port un crop top în secvențele acelea. Le-am spus că da, de ce nu?”, a spus Lopez în timpul unui interviu.

Vedeta a mai spus că s-a temut la începutul relației sale cu Ben Affleck de reacția adolescenților săi.

Diva este conștientă de faptul că adolescenții petrec mult timp pe internet și au acces la titlurile din media. Aceasta a vrut să le dea vestea înainte să afle din mediul online.

„Pentru ei este foarte greu să fie în lumina reflectoarelor. Nu le place să fie mereu sub lupa presei. Este dificil. De mici au fost mereu urmăriți de ceilalți. Încerc să-i protejez cât de mult pot. Sunt sigură că au momente în care le este foarte greu, dar reușesc să facă față cu brio”, a spus Lopez într-un alt interviu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×