Reclamă

Kanye West vrea să se răzbune pe Kim Kardashian. Presa internațională spune că acesta e motivul pentru care hainele Biancăi Censori sunt sumare

Kanye West vrea să se răzbune pe Kim Kardashian. Presa internațională spune că acesta e motivul pentru care hainele Biancăi Censori sunt sumare. Se pare că totul face parte dintr-un plan creat de muzician.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 martie 2024, 11:43

Rapper-ul și actuala sa soție au ajuns pe prima pagină a tabloidelor în timpul relației lor. Ținutele Biancăi din ce în ce mai explicite. Bianca a fost văzută de multe ori purtând aproape nimic, riscând chiar închisoare din cauza alegerilor ei vestimentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West vrea să se răzbune pe Kim Kardashian

Cei mai mulți din jurul celor doi spun că alegerile nu sunt nici măcar ale Biancăi. Se pare că ele sunt făcute din cauza presupuselor „moduri de control” ale lui Kanye.

Cu toate acestea, informațiile de acum scot la iveală faptul că rapper-ul o obligă pe Bianca să poarte ținute revelatoare. Ele sunt parte dintr-un plan de detronare a lui Kim, în vârstă de 43 de ani.

Vedeta de reality și-a lansat brandul de mare succes SKIMS în 2019, iar de atunci s-a extins. Acum e una dintre cele mai populare companii de îmbrăcăminte din lume. Valoarea ei e estimată la 4 miliarde de dolari.

Potrivit The Sun, Kanye vrea să o detroneze pe fosta soție și să-și lanseze propriul brand. El o folosește pe Bianca pentru a prezenta ținutele sumare ca „test” de popularitate.

Reclamă
Bianca Censori într-un costum de baie argintiu alături de Kanye West care poartă un costum negru
Bianca Censori a ieșit la plimbare într-un costum de baie / Profimedia Images

O persoană din interior a declarat publicației DailyMail: „Kanye este nervos în legătură cu succesul lui SKIMS. Vrea să o detroneze pe Kim cu propriul său brand. Dar vrea ca acesta să fie mai riscant, mai sexy și să câștige mai mulți bani decât SKIMS. O pune pe Bianca să poarte aceste ținute ca un fel de test. Ea este muza lui și va prezenta linia”.

Kim și Kanye au fost căsătoriți din 2014 până în 2021. Ei au împreună patru copii North, 10, Saint, opt, Chicago, șase și Psalm, în vârstă de patru ani.

Reclamă

Ce spun specialiștii în PR despre strategia lui Kanye West

Toate aceste dezvăluiri au ieșit la iveală după ce experții au susținut pentru MailOnline că există mai multe în „planul de joc” al lui Kanye și Bianca. Se spune că ei au vrut să o depășească pe Kim „rupând internetul” cu ținutele sumare.

Mark Borkowski, unul dintre cei mai importanți oameni de PR din Marea Britanie, a spus că Kanye o folosește pe Bianca pentru a copia strategia de publicitate urmată de fosta sa soție, dar își împinge „show-ul ciudat” mai departe de limite.

Folosirea corpului Biancăi pentru a-și promova ținutele și a câștiga fani și faimă face multe brand-uri să se simtă inconfortabil. Borkowski a spus că, în ciuda acuzațiilor de comportament controlant și coercitiv din partea fostului rapper, Bianca pare foarte fericită să accepte tot ce se întâmplă.

Kanye a publicat o mulțime de imagini extrem de sexy ale soției sale, în ciuda faptului că i-a reproșat lui Kim pentru că s-a îmbrăcat prea sexy în timpul perioadei în care erau împreună și el era artist gospel.

Când Kim a purtat o rochie mini de la designerul francez Thierry Mugler, la Gala Met 2019, Kanye a fost extrem de deranjat de alegerea ei.

„Nu mi-am dat seama că asta îmi afectează sufletul și spiritul. Un corset este o formă de lenjerie intimă. Ești soția mea și mă afectează când pozele sunt prea sexy”, i-a spus el soției sale.

Cum stau lucurile după vizia mamei Biancăi în Los Angeles

O sursă a declarat recent pentru DailyMail.com că părinții Biancăi sunt „extrem de supărați” să-și văd fiica cu asemenea look-uri și că pur și simplu lucrurile „devin din ce în ce mai rău”.

„Părinții ei sunt atât de îngrijorați din cauza asta pentru că nu o recunosc. Ea nu ar face asta decât dacă ar fi controlată”, a mai spus sursa.

Chiar săptămâna trecută, mama Biancai, Alexandra, a zburat din Australia la Los Angeles, cu speranța că își va „salva” fiica, potrivit unor surse apropiate familiei.

O sursă a declarat pentru DailyMail.com că Alexandra își face timp „pentru a vedea singură” dacă Bianca are într-adevăr totul „sub control”, așa cum susține ea.

„Aceasta a fost o oportunitate minunată pentru Alexandra de a petrece timp cu Bianca și de a evalua singură situația.”

Se pare că temerile ei au fost atenuate în această perioadă, deoarece o persoană din interior a susținut că rapperul „știe cum să vorbească dulce cu o mamă”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×