Reclamă

Kate Middleton a împlinit 40 de ani. Kensington Palace a publicat trei fotografii de colecție pentru a marca aniversarea Ducesei de Cambridge

Kate Middleton a împlinit 40 de ani. Palatul Kensington a publicat trei fotografii rare pentru a marca aniversarea Ducesei de Cambridge. Portretele au fost realizate de celebrul fotograf Paolo Roversi și urmează să facă parte din colecția permanentă găzduită de National Portrait Gallery.

Publicat: 9 ianuarie 2022, 10:09

Imaginile rare cu Ducesa de Cambridge se vor alătura colecției de portrete de la National Portrait Gallery care urmează să se redeschidă în 2023, scrie publicația People. Totodată vor putea fi admirate și fotografiile realizate în cadrul proiectului Coming Home, o inițiativă dragă soției Prințului William.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a împlinit 40 de ani

Kate Middleton a reușit să atragă de-a lungul timpului admirația oamenilor din lumea întreagă. Soția Prințului William este un model de eleganță și rafinament. Zâmbitoare, cu un suflet cald și mereu gata să sară în ajutorul celor din jur, Kate se face întotdeauna plăcută de către ceilalți. Pentru a marca aniversarea sa de 40 de ani, Palatul Kensington a împărtășit cu oameni din întreaga lume trei portrete de colecție. Vezi în Galeria FOTO cele mai elegante apariții publice ale Ducesei de Cambridge!

Kate Middleton într-o fotografie portret realizată după ce a împlinit 40 de ani
Portretele au fost realizate de celebrul fotograf Paolo Roversi / Profimedia Images

Imaginile realizate de fotograful Paolo Roversi au fost făcute încă din luna noiembrie a anului trecut, scriu publicațiile externe. Portretele sunt remarcabile, demne de o viitoare Regină. Prima fotografie o înfățișează pe Kate Middleton într-o rochie elegantă. Imaginea alb negru o arată pe Ducesă purtând cerceii cu perle și diamante care au aparținut Prințesei Diana. Totodată aceasta a lăsat la vedere și inelul de logodnă cu safir purtat de Lady Di în trecut.

În cea de-a doua imagine apare purtând o rochie roșie, superbă, la care a accesorizat o pereche de cercei cu diamante din colecția Reginei Elisabeta. Portretele vor intra în colecția permanentă de la National Portrait Gallery, instituție care se află sub patronajul Ducesei Kate.

Reclamă

Conform publicației People, portretele Ducesei de Cambridge vor fi afișate pe parcursul anului 2022 în trei locuri speciale care au o însemnătate aparte pentru soția Prințului William. Cele trei locații vor fi în Berkshire, St. Andrews și Anglesey. Kate Middleton a împlinit 40 de ani și a vrut să celebreze într-un mod unic prin care să fie mai aproape de admiratorii Casei Regale Britanice din întreaga lume.

În ce locații vor fi expuse portretele Ducesei Kate

Cele trei portrete unice vor fi expuse în trei locații dragi Ducesei Kate. Prima locație va fi în Bucklebury, Berkshire. Este locul unde Ducesa de Cambridge a crescut și a copilărit. Aceasta se întoarce deseori în locurile natale acolo unde petrece timp cu părinții săi, Carole și Michael Middleton.

Reclamă

Părinții Ducesei continuă să trăiască în orășelul liniștit, scrie publicația Hello. Cea de-a doua locație are o importanță aparte atât pentru Kate, cât și pentru Prințul William.

Orașul St Andrews este locul în care Prințul William a întâlnit-o pe Kate Middleton în anul 2002. Ultimul de pe lista Ducesei este Anglesey. Locul în care Kate Middleton și Prințul William au trăit o perioadă după nunta regală din anul 2011.

Cuplul Regal s-a mutat la Palatul Kensington abia în anul 2013, atunci când Prințul George a venit pe lume. Anglesey a reprezentat ”prima casă” a Ducilor de Cambridge, prin urmare are un loc special în sufletul acestora. Deși în general Ducese este cea care se află în spatele camerelor, de data aceasta s-a lăsat fotografiată pentru a realiza cele trei imagini de colecție.

Cum își petrece Kate Middleton aniversarea celor 40 de ani

Kate Middleton a împlinit 40 de ani și va petrece alături de familie și cei dragi. Ducesa de Cambridge a ales să-și serbeze ziua într-un mod unic. Soția Prințului William se află în compania familie, iar sursele spun că Ducesa nu va fi omagiată așa cum se obișnuia prin tradiția veche din cadrul Familie Regale Britanice.

Conform acestei tradiții, clopotele din Westminster Abbey bat pentru membrii importanți ai Familie Regale Britanice de ziua lor de naștere. Contextul pandemic a schimbat complet planurile pentru anul acesta. De altfel, la aniversarea celor 39 de ani, Kate a sărbătorit printr-o petrecere la ceai alături de soțul și copiii săi.

Sursele externe spun că anul acesta lucrurile vor arăta la fel pentru soția viitorului Rege. Un apropiat al Cuplului Regal a declarat faptul că Ducesa se pregătește mai mult ca niciodată să-i fie alături soțului său, Prințul William. Cei doi au început deja să preia o parte din îndatoririle Reginei, dată fiind situația sa de sănătate.

Kate dă dovadă de multă implicare și reușește să-și asume rolul de soție alături de viitorul Rege al Marii Britanii. Acesta este și motivul pentru care se bucură de întreaga susținere și admirație a Familie Regale, dar și a oamenilor din lumea întreagă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×