Reclamă

Kate Moss a avut o apariție rară în public alături de fiica ei, Lila. Cum au fost fotografiate cele două la un eveniment

Kate Moss a avut o apariție rară în public alături de fiica ei, Lila. Deși a preferat discreția pentru fiica sa, acum Lila poate decide singură ce dorește să facă, să se expună în lumina reflectoarelor sau să stea în continuare retrasă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 decembrie 2023, 7:46

La British Fashion Awards însă, lui Kate Moss i s-a alăturat fiica sa, Lila. Cu toate acestea, cele două au pozat separat la ceremonia anuală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Moss a avut o apariție rară în public alături de fiica ei

Optând pentru o rochie de seară neagră cu o crăpătură îndrăzneață până la coapsă, Kate, 49 de ani, s-a asigurat că a atras atenția în timp ce se îndrepta către o mașină care aștepta în afara Royal Albert Hall din Londra.

Între timp, Lila, în vârstă de 21 de ani, a purtat o rochie metalizată. Ținuta aleasă de ea amintește de rochia Liza Bruce din 1993 a mamei ei. Look-ul a fost completat cu lenjerie neagră.

Cu secțiuni decupate și bretele subțiri, rochia argintie, de la Nensi Dojaka, a fost completată cu un sutien plisat în partea de sus și o pereche de bikini triunghi în partea de jos.

Lila a purtat o pereche de sandale negre cu bretele și s-a accesorizat cu cercei aurii, împrumutați de la Kate. Pentru a-și completa ținuta inspirată din anii 90, ea a optat pentru un machiaj foarte subtil. Tânăra și-a strâns părul la spate într-un coc.

Reclamă
Lila, fiica lui Kate Moss, într-o rochie transparentă
La British Fashion Awards însă, lui Kate Moss i s-a alăturat fiica sa, Lila / Profimedia Images

Ce a spus Lila despre ținuta sa de la British Fashion Awards 2023

Vorbind pentru British Vogue înaintea evenimentului, Lila a explicat: „Îmi place să mă simt elegant, șic și sexy. Modelele lui Nensi sunt echilibrul perfect al tuturor acestor vibrații, așa că mă simt încrezătoare”.

Reclamă

„Pentru păr, îmi doream ceva care să fie realizat fără efort. Am găsit o referință pe Pinterest a mamei mele. Ea a purtat coc asemănător pentru o prezentare Donna Karan în 1993.”

Designerul Nensi a adăugat: „Inspirația pentru acest look a venit din rochia emblematică Liza Bruce, purtată de Kate în 1993. Lila este exemplul perfect al unei tinere care nu se teme să-și stabilească propriile reguli”.

În timpul ceremoniei, Valentino Garavani a fost onorat cu premiul pentru realizare remarcabilă, make-up artistul Charlotte Tilbury cu premiul de recunoaștere specială și regretatul Joe Casely-Hayford cu un premiu special postum de recunoaștere.

Pe de altă parte, Kai Isaiah Jamal a fost nominalizat pentru modelul anului alături de oameni ca Paloma Elsesser și Alton Mason.

Evenimentul British Fashion Awards servește ca principală strângere de fonduri pentru Fundația BFC. Acesta din urmă sprijină creșterea și succesul industriei modei britanice prin concentrarea pe educație, acordarea de granturi și mentorat în afaceri.

Cântărețul britanic Sam Smith a primit premiul Cultural Inovator la evenimentul din acest an. Artistul a purtat o fustă mini de culoare neagră, botine cu platforme de la Vivienne Westwood și un blazer cu umeri supradimensionați. Ținuta lui a atras și de această dată toate privirile.

Caroline Rush, directorul executiv al British Fashion Council, a declarat: „Este imperativ ca premiile să reflecte industria noastră, mărcile și creațiile sale”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×