Reclamă

Sam Smith a purtat o fustă mini și botine cu platformă. Artistul a acceptat trofeul de inovator cultural la British Fashion Awards

Sam Smith a purtat o fustă mini și botine cu platformă. Artistul a acceptat trofeul de inovator cultural la British Fashion Awards. Sam a fost o adevărată apariție pe covorul roșu de la British Fashion Awards. Evenimentul a fost susținut la Royal Albert Hall din Londra.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 decembrie 2023, 12:49

Cântăreațul non-binar, în vârstă de 31 de ani, a atras toate privirile. El a venit îmbrăcat într-o fustă mini neagră și cizme cu platformă Vivienne Westwood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sam Smith a purtat o fustă mini și botine cu platformă

Sam, care mai târziu a fost onorat cu Premiul pentru inovator cultural, a completat ansamblul cu un blazer cu umeri dramatici și nasturi.

Premiul Cultural Innovator onorează figuri din industria divertismentului care au creat momente virale de modă. Se pare că acum a fost apreciată apariția de neuitat a lui Sam îmbrăcat în latex la Brit Awards 2023.

Ceremonia din acest an se întoarce la premii bazate pe gen. Designerii britanici în categorii de îmbrăcăminte pentru bărbați și pentru femei au primit premii.

Sam Smith în fustă scurtă și botine din piele neagră
Cântăreațul non-binar, în vârstă de 31 de ani, a atras toate privirile / Profimedia Images
Reclamă

Apariția spectaculoasă de la eveniment vine după ce Sam a fost unul dintre primii muzicieni care a cerut ca premiile BRIT să fie „reflexive”. Organizatorii au creat astfel primul eveniment muzical major din Marea Britanie care a desființat categoriile de gen.

Șefii industriei muzicale s-au confruntat cu o reacție când au renunțat la categoriile Cea mai bună femeie și Cel mai bun bărbat pentru a fi incluzivi. Muzicieni non-binari, inclusiv Sam, care nu se identifică ca fiind nici bărbat, nici femeie, au spus că se simt excluși.

Primul premiu neutru din punct de vedere al genului i-a fost înmânat lui Adele în 2022. Cu toate acestea, în discursul ei de acceptare, ea a spus în mod clar publicului: „Îmi place să fiu femeie”.

Reclamă

Se înțelege că ea și-a exprimat și consternarea după ce s-a dezvăluit că lista scurtă conține doar bărbați.

Sam Smith a cerut eliminarea categoriilor bazate pe gen de la evenimente

Ceremonia din 2024 va avea categoria fără gen pentru Cel mai bun artist. Cu toate acestea, s-a extins de la cinci nominalizări la 10 în urma reacțiilor negative.

Artiste de top precum Kate Moss, Amal Clooney și Gwyneth Paltrow au pășit și ele pe covorul roșu la British Fashion Awards 2023.

Evenimentul, prezentat de un brand de bijuterii a atras toată atenția presei în locația emblematică din Londra, Royal Albert Hall.

Seara, găzduită de radiodifuzorul britanic Maya Jama și artistul muzical Kojey Radical, a sărbătorit 16 premii. Nominalizații și câștigătorii TFA sunt votați de un juriu internațional format din peste 1000 de experți din industrie.

Evenimentul servește ca principală strângere de fonduri pentru Fundația BFC. Organizația sprijină creșterea și succesul industriei modei britanice prin concentrarea pe educație, acordarea de granturi și mentorat în afaceri.

Sam Smith a acceptat trofeul de inovator cultural deoarece a fost onorat pentru crearea momentelor virale ale modei, cum ar fi apariția sa de neuitat de la Brit Awards 2023.

Vorbind despre premiul lui Sam, Caroline Rush, director executiv la British Fashion Council, a spus că Sam este „un adevărat inovator cultural care a depășit fără teamă granițele modei și ale divertismentului”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×