Reclamă

Sam Smith a purtat o fustă mini și botine cu platformă. Artistul a acceptat trofeul de inovator cultural la British Fashion Awards

Sam Smith a purtat o fustă mini și botine cu platformă. Artistul a acceptat trofeul de inovator cultural la British Fashion Awards. Sam a fost o adevărată apariție pe covorul roșu de la British Fashion Awards. Evenimentul a fost susținut la Royal Albert Hall din Londra.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 decembrie 2023, 12:49

Cântăreațul non-binar, în vârstă de 31 de ani, a atras toate privirile. El a venit îmbrăcat într-o fustă mini neagră și cizme cu platformă Vivienne Westwood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sam Smith a purtat o fustă mini și botine cu platformă

Sam, care mai târziu a fost onorat cu Premiul pentru inovator cultural, a completat ansamblul cu un blazer cu umeri dramatici și nasturi.

Premiul Cultural Innovator onorează figuri din industria divertismentului care au creat momente virale de modă. Se pare că acum a fost apreciată apariția de neuitat a lui Sam îmbrăcat în latex la Brit Awards 2023.

Ceremonia din acest an se întoarce la premii bazate pe gen. Designerii britanici în categorii de îmbrăcăminte pentru bărbați și pentru femei au primit premii.

Sam Smith în fustă scurtă și botine din piele neagră
Cântăreațul non-binar, în vârstă de 31 de ani, a atras toate privirile / Profimedia Images
Reclamă

Apariția spectaculoasă de la eveniment vine după ce Sam a fost unul dintre primii muzicieni care a cerut ca premiile BRIT să fie „reflexive”. Organizatorii au creat astfel primul eveniment muzical major din Marea Britanie care a desființat categoriile de gen.

Șefii industriei muzicale s-au confruntat cu o reacție când au renunțat la categoriile Cea mai bună femeie și Cel mai bun bărbat pentru a fi incluzivi. Muzicieni non-binari, inclusiv Sam, care nu se identifică ca fiind nici bărbat, nici femeie, au spus că se simt excluși.

Primul premiu neutru din punct de vedere al genului i-a fost înmânat lui Adele în 2022. Cu toate acestea, în discursul ei de acceptare, ea a spus în mod clar publicului: „Îmi place să fiu femeie”.

Reclamă

Se înțelege că ea și-a exprimat și consternarea după ce s-a dezvăluit că lista scurtă conține doar bărbați.

Sam Smith a cerut eliminarea categoriilor bazate pe gen de la evenimente

Ceremonia din 2024 va avea categoria fără gen pentru Cel mai bun artist. Cu toate acestea, s-a extins de la cinci nominalizări la 10 în urma reacțiilor negative.

Artiste de top precum Kate Moss, Amal Clooney și Gwyneth Paltrow au pășit și ele pe covorul roșu la British Fashion Awards 2023.

Evenimentul, prezentat de un brand de bijuterii a atras toată atenția presei în locația emblematică din Londra, Royal Albert Hall.

Seara, găzduită de radiodifuzorul britanic Maya Jama și artistul muzical Kojey Radical, a sărbătorit 16 premii. Nominalizații și câștigătorii TFA sunt votați de un juriu internațional format din peste 1000 de experți din industrie.

Evenimentul servește ca principală strângere de fonduri pentru Fundația BFC. Organizația sprijină creșterea și succesul industriei modei britanice prin concentrarea pe educație, acordarea de granturi și mentorat în afaceri.

Sam Smith a acceptat trofeul de inovator cultural deoarece a fost onorat pentru crearea momentelor virale ale modei, cum ar fi apariția sa de neuitat de la Brit Awards 2023.

Vorbind despre premiul lui Sam, Caroline Rush, director executiv la British Fashion Council, a spus că Sam este „un adevărat inovator cultural care a depășit fără teamă granițele modei și ale divertismentului”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×