Reclamă

Rita Ora a purtat țepi argintii pe spate la British Fashion Awards 2023. Apariția bizară a artistei a atras toate privirile

Rita Ora a purtat țepi argintii pe spate la British Fashion Awards 2023. Apariția bizară a artistei a atras toate privirile. Cu toate acestea, vedeta este cunoscută pentru alegerile ei îndrăznețe.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 decembrie 2023, 12:17

De data aceasta însă, artista a dus totul la un alt nivel. Ea a avut un look atrăgător pentru British Fashion Awards, eveniment desfășurat la Royal Albert Hall din Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rita Ora a purtat țepi argintii pe spate la British Fashion Awards 2023

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani și-a făcut apariția pe covorul roșu cu niște țepi argintii bizari de dinozaur pe spate. În timp ce camerele au făcut zoom pe accesoriului ciudat, Rita s-a asigurat că fotografii prind cele mai bune fotografii.

Rita i-a uimit pe fani cu apariția ei. Dacă era privită din față, ținuta ei părea o rochie simplă, neagră și lungă. Vedeta a avut o apariție sofisticată în rochia de elegantă, care i-a pus formele corpului în evidență.

Rochia personalizată face parte din colecția Ritei cu un celebru magazin.

Rochia în ediție limitată poate fi cumpărată din magazine, toate veniturile fiind donate organizației de caritate Breast Cancer Now.

Reclamă
Rita Ora cu țepi argintii pe spate la British Fashion Awards
Vedeta a completat look-ul cu niște sandale negre cu bretele și brățări argintii groase / Profimedia Images

Vorbind despre rochie, ea a spus: „Acest design înseamnă foarte mult pentru mine, nu doar pentru că are numele meu pe el, ci pentru că toate veniturile din rochie vor sprijini cancerul de sân. E o cauză care sprijină oameni precum mama mea care au luptat atât de curajos și au supraviețuit prin propriile bătălii cu cancerul de sân”.

Vedeta a completat look-ul cu niște sandale negre cu bretele și brățări argintii groase.

Reclamă

Artista a avut părul coafat într-un coc jos complicat, în timp ce rochia fără spate lăsa la vedere colecția impresionantă de tatuaje.

Ritei i s-a alăturat soțul Taika Waititi, în vârstă de 48 de ani, care a avut un look elegant într-un costum complet negru.

Regizorul a purtat o haină lungă, neagră, pe care a purtat-o peste o cămașa neagră, pantaloni în aceeași culoare. Bărbatul a ales pentru eveniment pentru o pereche de pantofi strălucitori.

Ce alte vedete au mai fost prezente la eveniment

Vedete de top precum Kate Moss, Amal Clooney și Gwyneth Paltrow au pășit pe covorul roșu la British Fashion Awards 2023.

Evenimentul, prezentat de un brand de bijuterii a fost organizat la Londra, la Royal Albert Hall.

Seara, găzduită de Maya Jama și artistul muzical Kojey Radical, a sărbătorit 16 premii. Nominalizații și câștigătorii TFA sunt votați de un juriu internațional format din peste 1000 de experți din industrie.

Evenimentul servește ca principală strângere de fonduri pentru Fundația BFC. Organizația sprijină creșterea viitoare și succesul industriei modei britanice prin concentrarea pe educație, acordarea de granturi și mentorat în afaceri.

De asemenea, BFC a revenit cu un eveniment grandios pentru prima dată de la pandemie. La eveniment au fost premiați cei mai buni designeri britanici în categorii de îmbrăcăminte pentru bărbați și pentru femei.

Personalități din industrie au fost recunoscute pentru meritele lor. Valentino Garavani a primit premiul pentru realizare remarcabilă, make-up artistul Charlotte Tilbury a primit premiul special de recunoaștere și regretatul Joe Casely-Hayford a avut un premiu special postum de recunoaștere.

Sam Smith a acceptat trofeul de inovator cultural pentru crearea momentelor virale ale modei, cum ar fi apariția lui de neuitat de la Brit Awards 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×