Reclamă

Khloé Kardashian e definiția luxului. Câte perechi de pantofi are în dressing și cât costă una dintre gențile ei

Khloé Kardashian e definiția luxului. Într-un videoclip în care a vrut să arate că e o mătușă dedicată și iubitoare pentru nepoata sa, Dream, fanii au putut să vadă câte perechi de pantofi are în dressing și cât costă una dintre gențile ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 septembrie 2024, 7:58

Khloé are o legătură strânsă cu nepoata ei, Dream, care este copilul lui Rob Kardashian și al lui Blac Chyna. Vedeta a lăsat-o pe nepoata, Dream, și pe fiica ei, True, să organizeze o prezentare de modă în dressing-ul ei enorm, care a scos la iveală în ce lux trăiește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloé Kardashian e definiția luxului

Khloe a postat o serie de videoclipuri pe Instagram, care le arată pe cele două fetițe ce sunt pur și simplu fascinate de dressingul ei. În camera imensă, diva deține peste 200 de perechi de pantofi de designer, dar și o colecția ei incredibilă de genți.

„După cum știți, ne place petrecerea, dar ne place și o prezentare de modă bună”, a scris Khloé pe primul slide al unuia dintre videoclipuri. „În seara asta, mi s-a oferit o prezentare de modă foarte spontană. Doamnelor și domnilor, Dream și True”.

Reclamă

Ceea ce a urmat a fost emoție pură din partea celor două fete. Deși erau îmbrăcate în pijamalele, ele purtau cu încredere gențile de designer ale lui Khloé, inclusiv o geantă Prada în valoare de peste 4000 de dolari.

True, în vârstă de șase ani, pe care Khloé o are din relația cu fostul ei partener, Tristan Thompson, a demonstrat că nu are nicio problemă să fie încrezătoare în fața camerelor deși e încă mică.

„Bună, doamnelor și domnilor, mă numesc True Thompson”, a anunțat ea înainte de a-și descrie pijamaua în fața publicului.

„Și acesta este Zippy”, a spus ea în timp ce își ridica ursulețul de pluș. „Are unicorni și niște stele”. True a eliberat apoi pista pentru verișoara ei, spunând: „Dreamy are sirene și va apărea în trei, doi, unu”.

Reclamă

Dream a defilat și ea în fața camerei ca o adevărată pijama profesionistă. True și-a lăudat verișoara în videoclip, spunând: „Aceasta a fost Dream Renée Kardashian. Este sora mea”.

Khloe Kardashian a dezvăluit că are o legătură puternică cu Dream

Reclamă

Dream, care are numai șapte ani nu este străină de podiumurile de modă. Ea și-a făcut debutul în modeling la show-ul Zeus & Lexi Kids în timpul Săptămânii Modei din New York 2024. Mama ei a spus atunci pe rețelele sociale câr de talentată e fiica ei.

„Atât de mândră de fetița mea @dream”, a scris Blac Chyna pe Instagram. „A avut prima prezentare de modă la Fashion Week NYC cu @zeusandlexikids.”

Show-ul de modă spontan a fost un adevărat haos. „Nu pot să vă spun ce se întâmplă”, a scris hilar Khloé. Diva a adăugat: „Ele încă aleargă înainte și înapoi, și sper doar că acest lucru înseamnă că vor dormi bine în seara asta”, înainte de a încheia cu „Avem școală mâine”.

Khloé a dezvăluit într-un episod din 2023 din The Kardashians că se consideră „al treilea părinte” al nepoatei ei Dream, ceea ce ar explica legătura strânsă dintre Dream și verișoara ei, True.

După difuzarea episodului, ea a clarificat pe Instagram ce a vrut să spună: „Îmi iubesc TOȚI nepoții mai mult decât pot să exprim. Eu și Dream suntem deosebit de apropiate. Eu și fratele meu suntem extrem de apropiați. Sunt cu Dream tot timpul pentru că sunt tot timpul cu fratele meu. O iubesc peste măsură”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×