Reclamă

Kim Kardashian a participat la lansarea noului album al lui Kanye West. Cum a fost fotografiată fosta soție a artistului

Kim Kardashian a știut să se facă remarcată și a participat la lansarea noului album al lui Kanye West. Alături de frumoasa vedetă au fost și cei patru copii pe care cei doi îi au împreună. North, Chicago, Saint și Psalm au stat tot timpul alături de mama lor. Deși cuplul a divorțat, pare că lucrurile merg bine între cei doi.

Publicat: 26 iulie 2021, 7:09

Kim a vrut să-și arate sprijinul față de fostul soț și și-a făcut apariția într-un costum inedit. Fotografii nu au scăpat-o din ochi și au fotografiat-o din toate unghiurile. Micuții familiei au fost și ei prezenți pentru a-și susține tatăl. Spectacolul a fost difuzat și pe o platformă de streaming pentru a le permite celor de acasă să fie mai aproape de cântărețul preferat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a participat la lansarea noului album al lui Kanye West

În vârstă de 40 de ani, Kim a participat la lansarea noului album al lui Kanye West într-un costum dintr-o singură piesă. Fosta soție a artistului nu și-a lăsat o clipă la vedere vârsta. Costumul roșu mulat pe corp i-a pus în evidență trupul perfect.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian a participat la lansarea noului album al lui Kanye West și a purtat un costum roșu din latex
Kim Kardashian și-a demonsrat sprijinul față de fostul soț la lansarea noului album al artistului / Profimedia Images

La acesta, Kim a asortat o pereche de ochelari negri nonconformist pe care fotografii i-au remarcat și la ochii copiilor săi. Kanye West și-a lansat noul album într-un concert care a fost transmis live pentru publicul de acasă. Noul album al artistului a avut premiera pe un stadion din Atlanta, unde Kanye a fost surprins purtând o pereche de pantaloni și o geacă groasă roșie.

Reclamă

Se pare că alegerea fostei iubiri nu a fost deloc întâmplătoare. Kim a optat intenționat pentru o ținută care să se asorteze cu cea a artistului.

Copiii au fost și ei încântați de acest spectacol. Micuții au stat tot timpul cu ochii ațintiți asupra tatălui lor. Alături de micuți a fost surprinsă și una din surorile lui Kim. Khloe Kardashian a fost alături de Kim și a purtat un costum mulat pe corp de culoare neagră.

Nu doar Kim a participat la lansarea noului album al lui Kanye West. Nume celebre precum Shaquille O’Neal, CeeLo Green, big Boi și Jadakiss au venit să-l susțină pe artist. 

Reclamă

Povestea din spatele albumului lui Kanye West

Kanye West și-a lansat noul album intitulat generic Donda. Albumul artistului a fost numit după mama sa, Donda West. Aceasta a murit în 2007 la doar 58 de ani după ce au apărut câteva complicații la una din intervențiile chirurgicale pe care le-a avut.

Este primul album pe care Kanye îl lansează de la divorțul cu fosta soție. După o poveste de dragoste de șase ani, cuplul a decis să se separe. Kim Kardashian și-a arătat suportul și a participat la lansarea noului album al lui Kanye West. Vedeta chiar a ales să poarte o ținută care să se asorteze cu a artistului.

Kim și Kanye pare că au rămas în relații destul de bune după divorț. Frumoasa vedetă i-a permis artistului să-și vadă copiii și a vrut să mențină o legătură armonioasă împreună.

Kim a declarat public faptul că nu și-a dorit niciodată ca micuții ei să fie îndepărtați de tatăl lor. Mai mult, de ziua tatălui, Kim a postat o fotografie care l-a inclus și pe fostul soț.

Kanye a părut și el la rândul său încântat de prezența copiilor săi la lansarea noului album. Chiar dacă zvonurile spun că artistul se vede cu altcineva, fanii adevărați știu că rapperul este un tată devotat și implicat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×