Reclamă

Kimberley Garner și-a etalat silueta într-un costum de baie galben. Modelul s-a bucurat de soare în St Tropez

Kimberley Garner și-a etalat silueta într-un costum de baie galben. Modelul s-a bucurat de soare în St Tropez. Vedeta a arătat incredibil în timp ce s-a relaxat la hotelul Cheval Blanc din Franța și pare că nimic nu îi stă în cale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 august 2023, 7:48

Designerul de costume de baie, în vârstă de 32 de ani, și-a arătat partea posterioară într-un costum de baie cu bikini tanga. Fosta vedetă Made In Chelsea părea că trăiește cea mai bună perioadă a vieții sale. Ea a fost fotografiată din toate unghiurile când s-a bucurat de un duș în aer liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kimberley Garner și-a etalat silueta într-un costum de baie galben

Kimberly nu a purtat deloc machiaj. Și-a arătat frumusețea naturală, în timp ce părul ei blond era ud și îi aluneca frumos pe corp. Vedeta s-a uscat cu un prosop albastru după ce și-a petrecut ziua la plajă cu mama ei.

Ieșirea ei în St Tropez vine după ce Kimberley a confirmat că are o relație cu Andres Anthis. Vedeta, care s-a întâlnit anterior cu colegul ei de la MIC, Richard Dinan, a cunoscut faima pentru prima dată la Made In Chelsea. Și-a făcut un nume ca antreprenor de brand de costume de baie.

Modelul a documentat vacanța relaxantă alături de familia și iubitul ei în escapada însorită pentru cei 534.000 de urmăritori pe Instagram. Kimberley, care deține în prezent o marcă de costume de baie de lux pentru femei, a dezvăluit că a plecat în vacanță așa cum spera. Ea a plecat într-un elicopter generos.

Kimberly Garner, într-un costum de baie întreg, în timp ce face un duș lângă piscină
Designerul de costume de baie, în vârstă de 32 de ani, și-a arătat partea posterioară într-un costum de baie cu bikini tanga / Profimedia Images
Reclamă

Ea a împărtășit imagini când a urcat în elicopter, purtând colanți gri și și-a arătat abdomenul într-un sutien sport alb. În ciuda faptului că acum se bucură de succes ca designer de costume de baie, Kimberley a dezvăluit anterior cum a spus că e stagiară când a început afacerea. A recurs la acest mic truc pentru că nimeni nu o lua în serios.

Cu toate acestea, ea a insistat că este mai mult decât fața liniei sale Kimberley London. Este implicată în fiecare aspect al creării gamei ei de costume de baie.

Ce a declarat Kimberley despre afacerea pe care o deține

Reclamă

Ea a spus recent pentru MailOnline: „Cred că uneori oamenii spun că sunt doar o față. Dar sunt responsabilă pentru fiecare parte a afacerii”.

„Aveam 18 ani când am înființat prima mea companie. Mi-a venit o idee, am stat trează zile întregi să învăț cum să înregistrez compania. A devenit un mare succes peste noapte. Cu toate acestea, deoarece aveam doar 18 ani, nimeni nu și-a imaginat vreodată că era al meu. Eram o tânără blondă cu o voce blândă”.

„Nimeni nu mă lua în serios și nu realiza că este compania mea. Așa că m-am prefăcut a fi Intern! M-am ocupat de toate întâlnirile, apelurile telefonice și e-mailurile pentru companie. Când a devenit un succes, am investit toate veniturile în înființarea Kimberley London.”

Deși se bucură de foarte multă atenție, iar fotografii sunt mereu pe urmele ei, când vine vorba de viața sa personală Kimberley e foarte discretă. Vedeta a muncit din greu pentru a ajunge unde se află acum și nu vrea să facă niciun pas greșit pentru care să fie trasă la „răspundere”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×