Reclamă

Krystyna Pyszková a fost aleasă Miss World 2024. Cea mai frumoasă femei din lume este din Republica Cehă

Krystyna Pyszková a fost aleasă Miss World 2024. Ce mai frumoasă femei din lume este din Republica Cehă. Modelul a reușit să le depășească pe toate cele 111 concurente de anul acesta. Concurenta a fost încoronată în Mumbai, India, acolo unde s-a ținut concursul de anul acesta.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 martie 2024, 10:22

Pe parcursul concursului au avut loc mai multe etape preliminare, inclusiv probele de fitness, frumusețe, talent și vorbit în public. Mai multe concurente au reușit să ajungă în topul celor 40 de femei apreciate. Numărul concurentelor a fost rapid redus la 12. Au existat din nou mai multe runde eliminatorii pentru a o putea desemna pe Miss World 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Krystyna Pyszková a fost aleasă Miss World 2024

Opt concurente s-au întrecut în final pentru marele premiu. Acestea au fost supuse unei runde de înrebări și răspunsuri, abordând subiecte legate chiar și de cel mai recent Summit G20.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Krystyna Pyszková într-o rochie de gală la Miss World 2024
Cea mai frumoasă femei din lume este din Republica Cehă / Profimedia Images

Solicitată să facă lumină asupra unei probleme care afectează în special îngrijirea femeilor, Pyszkova, studentă la drept și model în vârstă de 23 de ani, a vorbit despre eliminarea stigmatizării și rușinii din jurul menstruației, spunând că „a fi femeie este un dar special” și că problemele menstruale nu ar trebui să fie un subiect tabu în lume.

Reclamă

După o ultimă rundă, au rămas doar patru concurente. Acestea au fost invitate „să-și propună intențiile” sau cauza filantropică pe care o susțin unui trio de modului de afaceri.

Fiecare dintre cele patru finaliste a reprezentat o regiune diferită a lumii. Victoria lui Krystyna Pyszková a venit în fața celorlalte trei concurente, Yasmina Zeytoun din Liban, Ache Abrahams din Trinidad și Tobago și Lesego Chombo din Botswana.

Aceste femei, îmrepună cu Jessica Gagen din Anglia, au fost considerare câștigătoarele continentale ale concursului.

Reclamă

Miss World este considerat unul dintre cele mai vechi concursuri internaționale de frumusețe. Acesta a fost fondat pentru prima dată în Regatul Unit în 1951, ca un simplu concurs de bikini.

Două dintre cele mai cunoscute foste concurente ale acestui concurs sunt Aishwarya Rai Bachchan, Miss World 1994, și Priyanka Chopra Jonas, Miss World 2000.

Krystyna Pyszková a reușit să o înlocuiască pe Karolina Bielawska, din Polonia, care a câștigat Miss World în 2022. Miss World 2023 nu s-a putut ține anul trecut din cauza mai multor probleme organizatorice.

Cin este și cu ce se ocupă Krystyna Pyszková

Krystyna Pyszková este din Republica Cehă. Pe lângă faptul că este câștigătoarea titlului Miss World 2024, tânăra nu este străină deloc de concursurile de frumusețe.

Ea a fost numită Miss Europa în topul selecției. Totodată, ea a câștigat premiul pentru cel mai bun designer de modă – Europa – în timpul competiției. Krystyna Pyszková a purtat o rochie spectaculoasă în timpul concursului, care a surprins esența moștenirii sale culturale.

În tot acest timp, concurenta s-a dedicat și studiilor. Ea studiază în prezent pentru două diplome în Drept și Administrarea Afacerilor.

Este, de asemenea, un model internațional. Ea a fondat și Fundația Krystyna Pyszko. Potrivit Miss World Organisation, momentul cel mai important din viața ei a fost deschiderea unei școli de engleză pentru copii defavorizați din Tanzania.

Tinerei concurente îi place să cânte la flaut și la vioară și are o pasiune pentru muzică și artă. De altfel, aceasta a studiat mai bine de nouă ani într-o academie de artă, scrie presa de peste hotare. Ea mai are un proiect în desfășurare, Beauty With A Purpose.

Pe lângă acesta, cel mai mult s-a implicat în proiectul său din Tanzania, unde a contribuit ca voluntar la promovarea educației de calitate pentru copiii defavorizați. Pentru că educația este una dintre pasiunile sale, acesta a fost motivul pentru care și-a deschis și o fundație în Cehia.

Câștigătoarea Miss World 2024 se implică și în proiecte care vizează persoanele în vârstă și cu dizabilități mintale, scrie presa internațională.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×