Reclamă

Locuri cu cele mai frumoase magnolii din București. Unde poți să te pozezi primăvara aceasta

Primăvara aceasta te invităm să surprinzi în fotografii unele dintre cele mai frumoase locuri din capitala țării. Vremea frumoasă este un prilej perfect pentru a ieși din casă și a surprinde momentele inedite ale acestei perioade din an. Ți-am pregătit o listă cu locuri cu cele mai frumoase magnolii din București.

Publicat: 17 martie 2023, 6:57

Primăvara aceasta te invităm să ieși la o plimbare relaxantă. Profită de aceste clipe și ia aparatul foto cu tine. Chiar și camera telefonului poate fi perfectă pentru a surprinde frumusețea magnoliilor din București.

Locuri cu cele mai frumoase magnolii din București

Magnolia este un arbust extrem de îndrăgit la noi în țară. Capitala României se bucură de câteva locuri unde magnoliile își împărtășesc frumusețea cu trecătorii de pe drumuri. Orașul este împânzit de magnolii, atât în spațiul public, cât și cel privat. În general magnolia este sensibilă la vântul puternic.

Ramurile fragile duc la căderea florilor destul de rapid. Sezonul or este tot mai aproape, iar cele care au îmbobocit se pregătesc acum să ofere privitorilor un adevărat spectacol. Se spune că arborele de magnolie a fost descoperit de către un botanist francez.

De regulă, un arbore de magnolie poate ajunge chiar și la 10 metri înălțime. Magnoliile înfloresc primăvara, iar florile sunt de-a dreptul spectaculoase. Spectacolul magnoliilor se apropie, iar noi te invităm să-l surprinzi în câteva fotografii inedite.

Reclamă

Strada Diligenței

Dacă ai descoperit deja cele mai instagramabile locuri din București, atunci te invităm să descoperi și câteva locații de vis. Strada Diligenței se numără printre acestea. Situată în sectorul 3 al capitalei, strada Diligenței ascunde unele dintre cele mai frumoase magnolii din oraș.

Florile se împrăștie în fiecare primăvară pe trotuarele care ascund atât de multe povești. Est un loc superb unde te poți bucura de spectacolul florilor de magnolie.

Reclamă

Parcul Circului

Dacă îți dorești un loc aerisit în care să te pozezi, atunci îți recomandăm o plimbare prin Parcul Circului.Aici găsești mai mulți arbori de magnolii care abia așteaptă să fie fotografiați. În fiecare an se strâng aici nenumărate persoane care vor să surprindă spectacolul inedit.

Nu uita că sezonul acestor arbori nu este unul îndelungat, așa că este nevoie să te grăbești dacă vrei să le surprinzi frumusețea.

Strada Mahatma Gandhi

Strada Mahatma Gandhi se găsește în sectorul 1 al capitalei. Aceasta ascunde câteva magnolii superbe. Deși acestea se află în curțile proprietarilor, florile ajung până pe trotuar și oferă un spectacol remarcabil. Te poți bucura de un cadru de vis și de o fotografie unică în această locație.

Strada Barbu Delavrancea

Strada Barbu Delavrancea se află tot în sectorul 1 din București. Aceasta găzduiește mai multe magnolii care au coloritul roz. Este locul ideal pentru a surprinde fotografii de primăvară. Deși este o stradă destul de aglomerată în această perioadă, cu puțină răbdare poți să ai rezultate extraordinare.

Cartierul Cotroceni

Cartierul cotroceni ascunde o istorie superbă. Acesta este împânzită de case vechi ce au fost martorele unora dintre cele mai frumoase povești. Un alt lucru pe care o să-l găsești în cartierul cotroceni este reprezentat de arborele de magnolie. Cartierul Cotroceni se află în sectorul 5 al capitalei și aici o să găsești în fiecare primăvară un adevărat spectacol oferit de magnolii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×