Reclamă

Cele mai frumoase parcuri tematice pentru copii din Europa. Unde poți să-l duci pe cel mic într-o vacanță de vis

Te gândești la o vacanță alături de întreaga familie? Atunci îți propunem să arunci o privire asupra unora dintre cele mai frumoase parcuri tematice pentru copii din Europa. Uite unde te poți distra alături de cei mici și cum poți să ai parte de amintiri de neuitat.

Publicat: 22 ianuarie 2023, 6:47

Unele dintre cele mai frumoase parcuri tematice din lume sunt răspândite peste tot prin Europa. De la pacuri tematice pentru copii, până la parcuri acvatice ce includ activități palpitante. Fie că ești în căutarea unui parc de distracții pentru adolescenți sau pentru copii mai mici, în Europa o să găsești ceva potrivit pentru tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase parcuri tematice pentru copii din Europa

Dacă îți dorești să-i oferi copilului tău o vacanță de vis, atunci petrecerea timpului într-un parc tematic este exact ceea ce îți trebuie. Aici te vei putea bucura alături de copilul tău de tot felul de activități amuzante.

De la o plimbare liniștită la căsuțe bântuite, în parcurile tematice găsești câte o activitate potrivită pentru orice membru al familiei, indiferent de vârsta acestuia. Hai să vedem împreună care sunt cele mai frumoase parcuri tematice pentru copii din Europa și unde poți să-ți planifici următoarea călătorie.

Gardaland Resort – Italia

În Castelnuovo del Garda, Italia, o să găsești unul dintre cele mai frumoase parcuri tematice din europa. Parcul are 445.000 de metri pătrați de atracții turistice, inclusiv un centru de viață pe mare, trei hoteluri tematice și un parc acvatic Legland.

Reclamă

Parcurile tematice din Italia sunt întotdeauna o idee potrivită pentru o vacanță pentru întreaga familie. Este considerat a fi unul dintre primele zece parcuri de distracție din lume și al optulea cel mai vizitat parc de montagne russe din Europa, scrie Europeancitieswithkids.com

Europa Park – Germania

Europa Park este unul dintre cele mai mari parcuri tematice din Germania. Acest parc este considerat a fi al doilea cel mai popular parc de distracții din Europa. În interiorul acestuia se găsește Rulantica, unul dintre cele mai noi parcuri acvatice de pe continentul european.

Reclamă

Este un parc de distracții perfect pentru copii, dar și pentru adolescenți. Aici te poți distra alături de întreaga familie. Parcul este situat în Rust, sud-vestul Germaniei, între Freiburg im Breisgau și Strasbourg. Parcul este împărțit în 17 zone tematice.

Te poți bucura de o experiență culturală vastă, de divertisment și de plimbări în aer liber. Fiecare zonă a parcului tematic reprezintă o anumită țară de pe continentul european. Astfel, vei avea parte de o experiență completă.

PortAventura Park – Spania

PortAventura are cinci zone uimitoare. Aceste zone sunt bazate pe diferite civilizații cum ar fi: Mediterrania, Far West, Mexico, China și Polinezia. Pentru cei care sunt în căutare de aventuri, acest parc este ideal pentru ei.

Te poți bucura de plimbări cu dragonul în secțiunea China, un roller-coaster cu opt inversiuni care a deținut vreme de mulți ani titlul de cel mai înalt roller coaster din Europa.

Există și zone mai liniștite, perfecte pentru cei mici. Seasame Street este zona ideală pentru părinții care au copii mici. Parcul include și două hoteluri, dar și un parc acvatic. Află și care sunt cele mai frumoase destinații turistice din 2023.

Disneyland Paris – Franța

Nimic nu se compară cu o super aventură la Disneyland Paris. Acesta este unul dintre cele mai frumoase parcuri tematice din Europa și include universul personajelor Disney. Este un tărâm de poveste care îi va face pe cei mici să se îndrăgostească imediat de frumusețile sale. Parcul este împărțit în mai multe zone tematice.

Fiecare zonă are la bază una dintre poveștile Disney.

Te poți bucura de activități pentru adolescenți cu vizite în case bântuite sau aventuri într-un roller-coaster palpitant sau te poți relaxa la plimbările cu vaporașul pentru cei mici. Ai nevoie de ore în ir pentru a putea parcurge tot parcul și pentru a te bucura de toată frumusețea sa.

Legoland – Germania

Pe lista cu cele mai frumoase parcuri tematice pentru copii din Europa am inclus și Legoland din Germania. Cine nu iubește Lego?

Acest parc este potrivit atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Legoland Europa Germania este extrem de popular printre localnici, dar și printre turiști. Parcul tematic este în întregime Lego și are mai multe zone tematice. În interiorul parcului găsești miniland, lego city, mica Asia, regatul cavalerilor și multe alte tărâmuri care abia așteaptă să fie descoperite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×