Reclamă

Cele mai frumoase plaje din Grecia. Locuri de vis, aproape de Romania

Te gândești să-ți organizezi o vacanță, dar nu vrei să pleci foarte departe de casă? Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase plaje din Grecia unde să te relaxezi alături de persoana iubită. Plajele te vor impresiona cu nisipul și peisajele desprinse din povești.

Publicat: 15 iulie 2022, 7:00

Dacă ești în căutarea unei locații de vis pentru vara aceasta atunci Grecia ar trebui să se afle pe lista opțiunilor tale. Câteva insule ascund plaje desprinse din basme. Apa limpede și nisipul fin sunt doar două elemente care fac plajele din Grecia să fie atât de apreciate de către cei din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase plaje din Grecia

Vara aceasta îți propunem să te relaxezi pe una din cele mai frumoase insule din Grecia. Dacă te-ai relaxat într-unul din frumoasele orașe ale Greciei poți să-ți rezervi și câteva zile de poveste pentru a obține bronzul perfect. Apele turcoaz și nisipul fin vor fi ideale pentru câteva zile relaxante. Cel mai important este să te bucuri de fiecare moment și să-ți creezi amintiri de neuitat. Uite câteva locații de vis care te vor surprinde vara aceasta. 

Plaja Elafonissi

Plaja Elafonissi este considerată a fi una din cele mai frumoase plaje din Grecia. Aceasta este localizată în Creta și se deosebește datorită reliefului superb și peisajelor de poveste. Plaja de găsește la aproximativ 82 km de orașul Chania și se poate ajunge aici cu ajutorul unei bărci sau cu ajutorul unei mașini pornind din satul Vathi.

Panoramă care ilustrează o plajă cu nisipul roz, plaha Elafonissi din Grecia
Plaja Elasonissi este localizată în Creta și se deosebește datorită reliefului superb și peisajelor de poveste
Reclamă

Plaja este asemăuită de cei mai mulți cu un colț de paradis. Plaja este unică în lume și se deosebește datorită nisipului care are o nuanță de roz. Apa este tot timpul limpede, ceea ce face ca imaginea de ansamblu să fie și mai spectaculoasă. Este un loc magic care te va fermeca încă din primele momente. 

Plaja Kleftiko

Plaja Kleftiko se găsește în Milos și te va impresiona încă din primele momente datorită peisajelor de vis. Apa turcoaz est perfectă pentru a te răcori într-o zi toridă de vară. Este una dintre cele mai apreciate și mai căutate destinații turistice din Grecia din ultimii ani.

Reclamă
Panoramă care surprinde stânși și plaja Kledtiko, una din cele mai frumoase plaje din Grecia
Plaja Kleftiko se găsește în Milos și te va impresiona încă din primele momente datorită peisajelor de vis / Shutterstock

Formațiunile de roci care se găsesc pe mare sunt una din principalele atracții turistice. La acestea se poate ajunge doar cu ajutorul unei bărci. În interiorul rocilor găsești nenumărate peșteri naturale înconjurate de legende locale. Dacă ești în căutarea unei destinații aparte, atunci aceasta este plaja ideală pentru tine. 

Plaja Porto Limnionas

Plaja Porto Limnionas este considerată a fi una din cele mai ascunse plaje din Grecia. Aceasta este înconjurată de legende locale, dar și de o faună impresionantă. Pentru a ajunge în această locație de poveste trebuie să treci de satul Agios Leon și să urmezi toate semnele care indică direcția spre plajă.

Panoramă cu una din cele mai fruoase plaje din Grecia, plaja Porto Limnionas
Plaja Porto Limnionas se găsește pe insula Zakynthos și este recunoscută datorită apelor limpezi care o înconjoară / Shutterstock

Plaja Porto Limnionas se găsește pe insula Zakynthos și este recunoscută datorită apelor limpezi care o înconjoară. Este un loc cu totul deosebit datorită vegetației care o înconjoară. Fiind mult prea puțin cunoscută, rareori o să găsești aglomerație pe această plajă.

Prin urmare dacă preferi locurile ai retrase, s-ar putea ca aceasta să fie plaja ideală pentru tine. Este un loc ascuns de ochii celor din jur care se deosebește prin frumusețea sălbăticiei sale.

Plaja Manganari 

Plaja Manganari este una dintre cele mai pitorești locații din insula Ios. Aceasta este localizată la aproximativ 23 de km de Chora și impresionează datorită nisipurilor sale aurii și a apei limpezi. Plaja este izolată de agitația orașului și te poți bucura de o vacanță relaxantă.

Panoramă cu plaja Manganari una din cele mai fruoase plaje din Grecia
Plaja Manganari este una dintre cele mai pitorești locații din insula Ios / Shutterstock

Împrejurimile te vor impresiona încă din primele momente și vei găsi o mulțime de locuri pentru a surprinde unele dintre cele mai frumoase panorame. Datorită reliefului înconjurător plaja este ferită de vântul puternic, prin urmare nu va fi nevoie să-ți faci griji de nisipul care ar putea să-ți strice ziua de plajă.

Plaja este recunoscută și datorită faptului că una din scenele celebrului film Le Grand Bleu a fost filmată aici. Este o destinație de vis pe care o poți vizita vara aceasta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×